Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

Montering

När du har alla komponenter på plats är det dags att montera dem, antingen själv eller med en tjänst.

Vi bygger åt dig

Vi erbjuder en monteringstjänst för dig som köper alla delar till en komplett dator hos oss, vilken du hittar både i Datorbyggaren och som en produkt du kan lägga till i din kundvagn om du inte använder den. Om du väljer vår monteringstjänst kommer din dator byggas av samma, oerhört kompententa datorbyggare som bygger Taurus-datorerna. De kommer se till att din dator får professionell kabeldragning, utförlig testning och både drivrutinerna och operativsystemet installerade, om du köpt till det.

Byggnation och test av dator

Bygg själv

Om du vill spara in de kronorna kan du istället montera datorn själv. Det är en relativ enkel och rolig process som ger dig bättre förståelse för datorns uppbyggnad och en belönande känsla av att det är din högst personliga dator. Skulle du vilja bygga din egen dator har vi en guide även för, där vi går igenom varje steg av processen i detalj. Titta gärna på den via länken nedan.

Guide - Bygga dator

Tack!

Tack för att du besökte den här guiden. Om du har några frågor inför dina komponentval eller trubbel vid monteringen är du alltid välkommen att höra av dig till vår kundservice för hjälp. Lycka till med datorn!

Guide - Bygga dator

Har du bestämt dig för att montera datorn själv? Gå vidare till vår guide där vi går igenom hur du går till väga, steg för steg.

Guide - Bygga dator