Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

Kabeldragning

När du testkört ditt system rekommenderar vi att fästa kablarna innan du sätter tillbaka panelerna och startar upp datorn för att installera ditt operativsystem.

Målet med kabeldragningen är att säkra dina kablar så att de inte riskerar att lossna när du flyttar datorn, att de inte faller in i fläktar och för att se till att de inte är i vägen när du ska sätta på sidopanelerna.

För att dina kablar ska sitta bra rekommenderar vi att använda buntband eller kardborreband. Dessa ingår ofta till nätaggregat och chassin, men finns även att köpa hos oss.

Exakt hur du ska dra kablarna beror helt på dina komponenter och ditt chassi. Testa dig gärna fram och se hur du bäst uppnår en praktisk kabeldragning, det är inte ovanligt att vilja dra om vissa kablar för att ge dem mer naturliga vägar till de olika delarna av datorn.

Nästa steg

Med kablarna fästa är det dags att sätta tillbaka sidopanelerna, starta datorn och installera operativsystemet. I nästa del av guiden visar vi dig hur du installerar Windows 10 och hur du aktiverar SSD:er som inte hittas av installationsmediet.

Gå vidare med operativsystemet

Hoppa vidare till vår guide där vi går igenom hur du installerar Windows 10 på din nya dator.

Kabeldragning
Visar 0 produkter

Visar 0 produkter

Visa produkter:

    Din filtrering gav inget resultat. Prova att använda andra alternativ.