Windows Ink
för Windows 10

Skriv ned tankar och idéer

Omvandla snabbt tankar till handling med Windows Ink. Fånga anteckningar i tankens hastighet, redan innan du loggar in. Omedelbar Inking-åtkomst från var som helst i Windows Ink-kompatibla program. Windows Ink är kraftfullt kopplat till Office för att enkelt göra ändringar, skapa innehåll och driva idéer framåt.

Smart redigering i Word

Windows Ink fungerar utmärkt med Word och gör dokumentredigeringen bättre än någonsin: Stryk över ord som du vill radera, ringa in text som du vill markera, markera ord med precision och förvandla teckningar till former med bara ett klick.


Matematikassistenten i OneNote

Förbättra lärande och problemlösning genom att använda Windows Ink och OneNote tillsammans. Skriv ett matematikproblem på din pekskärmsdator och låt OneNote för Windows 10 räkna ut svaret. Få svaret direkt eller se hur OneNote kom fram till lösningen steg för steg.

Den användbara pennan

Använd din digitala penna och touch samtidigt för att rita med den inbyggda linjalen, eller spela upp en sekvens med anteckningar från andra för att bättre förstå deras tankebanor – allt med Windows Ink i PowerPoint.Surface pen

Vikt 20g | Längd 145,3mm | Diameter 9,5mm | Bluetooth 4.0 & 4.1 | Knappar Högerklick och Ändknapp för radering

Med surface pen har du allt du behöver i din hand. Med ett klick kan du öppna OneNote för att snabbt skriva ner eller rita dina tankar. Håller du istället ner knappen kommer din virtuella assistent att komma fram, hon kan hjälpa dig med allt ifrån påminnelse av bokade tider till att hitta den perfekta restaurangen.
Tryckkänsligheten ligger på hela 4096st punkter, tillsamans med en minskad aktiveringskraft ger det dig en mer naturlig känsla att skriva och rita.
Luta på pennan precis som en grafitpenna för att skugga dina skisser med hjälp av en av tre olika tips; Lutning, Färgning med låg latens och Förbättrad tryckkänslighet för bättre notering i Office 365, som är utformat för att fungera bäst med den nya Surface Pen på Surface Pro.