DÄRFÖR SKA DU VÄLJA MSI

Som en ledande tillverkare inom gaming har MSI snabbt blivit ett älskat och pålitligt märke inom E-sporten. Våra laptops är designade av gamers – för gamers. Vi fokuserar på att ta reda på vad gamers verkligen behöver och designar våra laptops med deras önskemål i åtanke. Vi gör detta genom att samarbeta med gamers över hela världen. MSI kan därför stolt erbjuda dig den mest kompletta line-upen av gaminglaptops. Ökad prestanda, ett kylsystem som håller varje laptop sval även under hård press, mindre lagg är bara några av fördelarna du får på köpet med en MSI-laptop.

GAME LIKE A GOD

Med MSI:s GT-serie får du det bästa av det bästa. Den här serien är utvecklad för hardcore-gamers som vill kunna spela de senaste titlarna på de högsta inställningarna. Letar du efter en gaminglaptop med ett mekaniskt tangentbord? Ta då en närmare titt på GT83VR som är en vidareutveckling av vår GT80 – världens första laptop med mekaniskt tangentbord. Eller vill du ha två grafikkort i SLI? Kanske vill du kunna spela i 4K eller på en 120 hz skärm? Absolut, GT-serien erbjuder det mesta.

ULTRA THIN STEALTH TECHNOLOGY

SI:s GS-serie är speciellt utvecklad för den som söker en stilren gaminglaptop som passar lika bra att ta med på jobbmötet som på LAN-partyt. Dessa ultraslimmade laptops (från 1.8 kg) imponerar med sin kraftfulla hårdvara i ett slimmat format. Med andra ord kompromissar GS-serien inte med något. Dessutom är den fullmatad med funktioner som får varje gamer att jubla. Eller vad sägs om True Color 2 färgkalibrering med perfekt färgåtergivning och ESS Sabre HiFI-ljud? Serien har även ett speciellt framtaget kylsystem, Cooler Boost Trinity, med 6 heat pipes och 3 fläktar som håller de kraftfulla komponenterna svala.


*Funktioner kan variera beroende på modell.

TRUE FIRE POWER

MSI:s kraftfulla GE-serie är designad för gamingentusiasten. Laptopen är utrustad med bakgrundsbelyst Steelseries tangentbord med optimerad WASD-zon och förstklassig hårdvara, vilket gör den till ditt oslagbara vapen på det digitala slagfältet. Det är det självklara valet för gamern som söker en kraftfull gaminglaptop av hög kvalitét. GE-seriens chassi är gjordt av borstat aluminium som ger ett slittåligt skydd med en lyxig känsla. Dessutom är GE-serien utrustad med Cooler Boost 4 kylsystem med separat kylning för GPU och CPU. En snygg laptop som håller sig sval med andra ord.


*Funktioner kan variera beroende på modell.

GAME HUNTER

MSI:s GP-serie är utvecklad för gamers som söker en perfekt kombination av av kapacitet och bra prestanda. Serien riktar sig till gamern som föredrar att spela på medel grafiknivå. Laptopsen i GP-serien är utrustade med ett bakgrundsbelyst tangentbord och har flera extrafunktioner såsom Cooler Boost 4 för extra effektiv kylning, så att du kan spela dina favoritspel utan problem.


*Funktioner kan variera beroende på modell.

GAMING STARTS HERE

MSI GL-series är en serie notebooks designade med vardagsgamerns behov i åtanke. GL-serien är perfekt för online gaming och för den som letar efter en allsidig laptop. Kasta dig in i matchen med Steelseries gamingvänliga tangentbord medan Nahimic 2 ljudprogramvaran ger dig ett surroundljud som tar din spelupplevelse till en ny nivå.


*Funktioner kan variera beroende på modell.