Lenovo gaming laptops

Välj rätt Legion-laptop just för dig.

NVIDIA GeForce GTX

Alla våra Lenovo Legion-laptops är utrustade med Pascal, den senaste generationen grafikkort från NVIDIA. Med oöverträffad prestanda, de senaste funktionerna och den bästa mjukvaran ger Pascal dig den bästa spelupplevelsen i VR och högupplöst gaming någonsin.

Y520-15 kommer med GTX 1050 eller 1050 Ti, perfekta grafikkort för de allra mest populära spelen och ett riktigt bra val för dig som gillar e-sport. Vill du ha det där lilla extra för att spela i VR ska du välja Y720-15, som är utrustad med det kraftfullare GTX 1060.

Högpresterande komponenter

Våra Lenovo Legion-laptops är utrustade med högpresterande komponenter som tar ditt spelande till en ny nivå. De har IPS-skärmar med kristallklar bild, kraftfulla fyrkärniga Intel Core-processorer, blixtrande snabbt DDR4-minne och kan utrustas med PCIe-lagring, den snabbaste lagringstekniken på marknaden.

Spela i timmar

Både Y720-15 och Y520-15 är utrustade med stora batterier som ger dig flera timmars spelglädje när du är på resande fot. Med Y720-15 får du upp till hela fem timmars speltid, jämfört med fyra timmar hos Y520-15.

Maffig kylning

Både Legion Y520-15 och Y720-15 har kraftfull kylning med dubbla fläktar. Y720-15 har till och med separerad kylning för processorn och grafikkortet, för bästa möjliga kylförmåga och tystgående drift.

Ljud att häpnas över

De är båda utrustade med välljudande högtalare från välkända JBL. Y720-15 har ännu ett snäpp vassare ljud tack vare en extra subwoofer och stöd för Dolby Atmos. Det här är ljud som gör dig ett med spelet.

Bakgrundsbelysta tangentbord

I stridens hetta är det kritiskt att hitta rätt knapp så fort som möjligt. Därför är båda modellerna utrustade med bakgrundsbelysta tangentbord.

De senaste anslutningarna

Moderna laptops som dessa har självklart USB-C. Y520-15 har Gen 1 med överföringshastigheter på upp till 5Gbps, medan Y720-15 har Gen 2 med Thunderbolt 3, som ger dig extrem överföringshastighet på upp till 40Gbps och i princip ändlösa anslutningsmöjligheter.