B2S 2022 PC Game Pass bundle
F-Secure

Nu välkomnar vi finska F-Secure till sortimentet – läs om de nya produkterna nedan!


SAFE – surfa säkert på valfri enhet

SAFE är en heltäckande och användarvänlig säkerhetslösning för datorer, surfplattor och mobiler. I SAFE ingår både antivirus, som skyddar din enhet från skadlig mjukvara som trojaner, virus och ransomware, och surfskydd för hemsidor och bankärenden. I SAFE kan du även ställa in familjeregler för olika användare och koppla din Android eller iOS-telefon till den inbyggda funktionen Finder, vilket gör det möjligt att lokalisera telefonen om den blir bortappad eller stulen.


Freedome VPN – känn dig som hemma, vart du än är

Freedome är en oerhört användarvänlig VPN-tjänst för din dator, surfplatta eller mobil. Med Freedome VPN kan du se på innehåll från vilket land du vill, oavsett vart du är. Med ett klick kan du få en hemsida att tro att du sitter hemma i Sverige, trots att du ligger på stranden vid medelhavet. Ett givet köp för dig som reser utomlands under semestern men som ändå vill se ett visst sportevenemang med svenska kommentatorer.

Att kunna se innehåll från andra länder är dock inte den enda fördelen med Freedome VPN. Med VPN byts din egentliga IP-adress ut och du får istället en temporär adress genom F-Secures skyddade servrar, vilket förhindrar hemsidor från att spåra dig och andra från att se vart i världen du sitter - du surfar helt anonymt och säkert. Därtill krypteras även din nätverkstrafik, så att du kan surfa bekymmersfritt även på helt öppna nätverk.


SENSE – routern som skyddar allt på ditt nätverk

SENSE är en router F-Secure själva tagit fram för att skydda alla enheter du ansluter till den, även de som annars är svåra att skydda. Enheter så som smarta TV-apparater, spelkonsoler och smarta hem-prylar är vanligtvis svåra att skydda då det sällan finns specifika skydd för dem och att de inte får säkerhetsuppdateringar i samma utsträckning som datorer.

Med SENSE har F-Secure implementerat antivirus, brandvägg och internetsäkerhet direkt i routern och allt du ansluter får automatiskt ett skydd som passar just den enheten.
Du kan sedan styra helt ditt nätverk genom en användarvänlig app i mobilen och håller både sig själv och alla anslutna enheters säkerhetsmjukvara uppdaterad automatiskt.
Det ingår 1 års licens för 25 enheter vid köp och du förnyar sedan genom F-Secures prenumerationstjänst.

Produkter