NVIDIA® GEFORCE®

Här komer vi att samla alla pågående kampanjer och information om NVIDIA®. Ovanför hittar du flikar som för dig till aktuella kampanjer och information om NVIDIAs grafikkort. Nedanför kan du lära dig mer ingående om NVIDIAs verktyg och tekonologi.

ASUS GeForce RTX 2080 Ti
11GB ROG STRIX GAMING OC

Läs mer

MSI GeForce RTX 2080
8GB GAMING X TRIO

Läs mer

RTX - Ray Tracing

Med nya NVIDIA RTX-serien får vi Ray Tracing i spel! Men vad är det för något? I den här videon sammanfattar vi vad tekniken innebär och visar upp exempel från lanseringspresentationen NVIDIA.


FUNKTIONER OCH FÖRDELAR

GEFORCE EXPERIENCE™

Spela in och dela videor, skärmbilder och livestreams med kompisar. Håll dina drivrutiner uppdaterade och optimera dina spelinställningar. Med GeForce Experience™ kan du göra allt. Det är ett oumbärligt komplement till ditt GeForce-grafikkort.

NVIDIA ANSEL

Omvandla skärmbilder till konst med det här kraftfulla fotoläget som tar foton i 360, HDR och superupplösning.

NVIDIA HIGHLIGHTS

Med Highlights sparas höjdpunkterna i dina spelsessioner temporärt och helt automatiskt, så att du själv kan välja vad som är värt att spara eller dela med dina vänner efter matchen. Highlights är en del av NVIDIA GeForce Experience.


NVIDIA DLSS

Med DLSS lyfter NVIDIA ut kantutjämning till en annan del av grafikkortet, vilken tränats upp med AI, för att frigöra mer kraft åt annat.

© 2018 NVIDIA Corporation, NVIDIA, NVIDIA:s logotyp och GeForce är varumärken eller registrerade varumärken som tillhör NVIDIA Corporation. Med ensamrätt. ©2018 Electronic Arts Inc., EA, EA:s logotyp, DICE:s logotyp, Battlefield, Battlefield V och Battlefield-logotypen är varumärken som tillhör Electronic Arts Inc. INGA VAPEN-, FORDONS- ELLER UTRUSTNINGSTILLVERKARE HAR NÅGON ANKNYTNING TILL ELLER HAR SPONSRAT ELLER REKOMMENDERAT DET HÄR SPELET. Bilder från spelmotorn. SHADOW OF THE TOMB RAIDER ©2018 Square Enix Limited. Utvecklat av Eidos Interactive Corporation och Crystal Dynamics. Med ensamrätt. EIDOS-MONTRÈAL, CRYSTAL DYNAMICS, SHADOW OF THE TOMB RAIDER och TOMB RAIDER är registrerade varumärken eller varumärken som tillhör Square Enix Limited. SQUARE ENIX och SQUARE ENIX-logotypen är registrerade varumärken eller varumärken som tillhör Square Enix Holdings Co., Ltd. ©2018 Koch Media GmbH och publicerat av Deep Silver. Utvecklad av 4A Games. 4A Games Limited och deras respektive logotyp är varumärken som ägs av 4A Games Limited. Metro Exodus har inspirerats av de internationellt bästsäljande böckerna METRO 2033 och METRO 2035 av Dmitry Glukhovsky. Alla andra varumärken, logotyper och upphovsrätter tillhör sina respektive innehavare. ©2018 Bungie, Inc. Med ensamrätt. Destiny, Destiny-logotypen, Bungie och Bungie-logotypen är varumärken som tillhör Bungie, Inc. Publicerade och distribueradav Activision. Activision är ett registrerat varumärke som tillhör Activision Publishing, Inc. COPYRIGHT ©2018 PUBG CORPORATION. MED ENSAMRÄTT. PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS och PUBG är registrerade varumärken, varumärken eller handelsnamn som tillhör PUBG. ©2018 Epic Games, Inc. Unreal, Unreal Engine och Unreal Engine-logotypen är varumärken eller registrerade varumärken som tillhör Epic Games, Inc. i USA och andra länder. Med ensamrätt. © & © Lucasfilm Ltd. Med ensamrätt.