Titan RTX

titan rtx™

NVIDIA® TITAN RTX™ är det snabbaste grafikkortet för PC någonsin. Det drivs av den prisbelönta Turing™-arkitekturen och förser din dator med prestanda i form av 130 Tensor teraflops, 576 Tensor-kärnor och 24 GB ultrasnabbt GDDR6-minne.


NVIDIA TURING

TITAN RTX-grafikkort drivs av Turing GPU-arkitekturen och den splitternya RTX-plattformen. Detta innebär upp till sex gånger högre prestanda än tidigare generationens grafikkort och kraftfull strålspårning i realtid samt AI.


ULTIMAT PRESTANDA I EN SPEKTAKULÄR DESIGN

1. FLÄKT

Dubbla 13-bladsfläktar ger tre gånger högre luftflöde och mycket tyst akustik.

2. TITAN RTX NVLINK™-BRYGGA

Fördubbla den effektiva GPU-minneskapaciteten till 48 GB och förbättra prestandan med upp till 100 GB/s i total bandbredd för dataöverföring med hjälp av den nya NVIDIA NVLink™-tekniken.

3. NVIDIA TURING GPU

TITAN RTX accelererar fotorealistisk strålspårning med 72 RT-kärnor, AI-arbetsflöden med 576 Tensor-kärnor och parallell databehandling med 4 608 NVIDIA CUDA®-kärnor för utvecklare, forskare, formgivare och entusiaster.

4. GDDR6-MINNE

Ultrasnabbt GDDR6-minne på 24 GB ger en minnesbandbredd på upp till 672 GB/s för bättre genomströmning och för att kunna hantera större datauppsättningar.

5. STRÖMFÖRSÖRJNING

Det nya iMON DrMOS 13-fasnätaggregatet gör att du får mer utrymme och krafthantering under millisekunden för maximal överklockning.

6. ÅNGKAMMARE

Den här ångkammaren som täcker hela kortet är två gånger större för att maximera värmespridning och värmeöverföring till finstacken.

7. KÅPA

Ett smitt och maskinbearbetat formgjutet aluminiumöverdrag med diamantskärning som ger en fast och lätt ram för en öppen konstruktion med vackert jämna, kontinuerliga kurvor.

8. VIRTUALLINK

VirtualLink™*-kontakten förenklar anslutningsmöjligheterna genom att möta kraven för ström, skärm och bandbredd för nästa generations HMD-enheter och ger stöd åt ännu mer uppslukande upplevelser.
*Som förberedelse för den nya VirtualLink-standarden har maskinvarusupport för Turing GPU:er implementerats enligt ”VirtualLink Advance Overview”. Besök http://virtuallink.org om du vill veta mer.

9. DISPLAYPORT 1.4 8K vid 60 Hz

Få ultrahöga upplösningar på upp till 8K vid 60 Hz med en enda kontakt.


TITAN RTX NVLINK™-BRYGGA

Fördubbla den effektiva GPU-minneskapaciteten till 48 GB och förbättra prestandan med upp till 100 GB/s i total bandbredd för dataöverföring med hjälp av den nya NVIDIA NVLink™-tekniken.