NZXT HUE 2 / AER 2

Ge din dator färg med HUE 2

Det nya RGB-kitet från NZXT ger din dator den RGB den förtjänar. Kitet går under namnet HUE 2 RGB Lighting Kit och har fyra separata kanaler där alla inkopplade LEDs är individuellt adresserbara. Det innebär att du kan ställa in dem alla i exakt de färger du föredrar.

Det användarvänliga gränssnittet i den medföljande mjukvaran CAM låter dig enkelt skifta mellan olika lägen och synka de olika ljuseffekterna. På så vis kan du smidigt skapa just den look som faller dig i smaken, och ändra på allt när du vill.

Du kan sammanlagt koppla in antingen 40 stycken LED-lampor eller 6 tillbehör i var och en av de fyra kanalerna och sedan styra dem separat via mjukvaran. Tillbehören som stöds inkluderar NZXTs egna produkter inom HUE2 och HUE+-familjerna, exempelvis fläktarna AER RGB 2.

Tänk bara på att du inte kan kombinera produkter från HUE 2 med HUE+ eller AER i samma kanal. Dessa måste kopplas separat för att fungera som de ska.

Synkronisera med fläkten AER 2

Just AER 2 har byggts för att sömlöst kunna kopplas till HUE 2 och dra nytta av alla dess funktioner. Du kan maximalt koppla in fem av dessa i en av kanalerna och synkronisera belysningen med resten av systemet. Fläktarna har dessutom byggts med optimalt luftflöde i åtanke, och den särskilda konstruktionen leder till en ljudnivå på endast 22 decibel.

De ser alltså inte bara bra ut, utan klarar också av att kyla ditt system utan att göra särskilt mycket väsen av sig. PWM styrningen gör det också möjligt att kontrollera fläktarnas hastighet beroende på hur mycket påfrestning datorn utsätts för. Finns i storlekarna 120mm och 140mm.

För dig som är sugen på RGB-belysning är kombinationen av HUE 2 Lighting Kit och AER RGB 2 en heltäckande lösning där både form och funktion levereras i ett paket.

Produkter