Aqara Hub - Smart Hub för ditt hem

Med Aqara Hub kan du själv kontrollera hela ditt smarta hem. Kopplar du upp den via Zigbee-protokollet fungerar alla produkter utan problem även om ditt nätverk skulle gå ner eller kopplas bort. Du styr enkelt allting via appen som stöds av både iOS och Android.

Slå på fläkten, lamporna eller ditt säkerhetssystem direkt i telefonen. Med Siri har du dessutom möjligheten att styra allting med din egen röst. Hälsa bara på Siri när du kommer hem för att aktivera ditt smarta system.

Aqara fungerar också med andra smarta produkter inom HomeKit-familjen.

Aqara Motion Sensor – Upptäcker rörelse

Rörelsedetektorn från Aqara använder en japansk infraröd sensor för att upptäcka allt som rör sig i dess synfält. Du fäster den var du vill genom den dubbelhäftande tejpen, inget område är otillgängligt för Aqara.

Kombinera det med en rotation på 360 grader så kommer rörelsedetektorn att se precis vad du vill att den ska se. Detektorn kopplas upp mot en Aqara Hub och kan styras via telefonen.

Slå exempelvis på det inbyggda larmet i Motion Sensor med en snabb knapptryckning.

Aqara Cube Controller – Styr allting med kuben

Med en enda kub kan du kontrollera alla dina smarta produkter från Aqara. Kuben känner av sex olika gester som alla styr en specifik del av ditt smarta system.

• Tryck för att tända och släcka lamporna
• Skaka för att öppna och stänga gardinerna
• Rotera för att ställa in styrkan på belysningen
• Tryck två gånger när kuben står på en plan yta för att slå på fläkten
• Vänd den upp och ner för att stänga av alla tillbehör och aktivera sleep mode
• Vänd 90 grader för att aktivera alert mode

Den mindre formfaktorn gör att Cube Controller inte tar särskilt mycket plats och kan lätt placeras inom räckhåll.

Aqara Light Bulb – Skapa en bekväm stämning

Skräddarsy ljussättningen i ditt hem med Aqaras lampor. Precis som deras andra produkter får du full kontroll på alla dina lampor via appen. Här ställer du enkelt in något av de fem förbestämda lägena beroende på vad som behövs för stunden. Skapa ett schema för att få passande ljus dygnet runt, eller justera allt efter din egen smak och tycke.

En trevlig funktion som Aqara lagt till är möjligheten att slå på ljuset så fort det märker av dig. Kombinera bara med Aqara Motion Sensor för att aktivera den här funktionen.

Produkter