Förvandla din Wacom Cintiq Pro till en kreativ dator

Kombinera Wacom Cintiq Pro Engine med din Wacom Cintiq Pro 24 eller 32 för att skapa en Cintiq Pro Studio. En kraftfull allt i ett-dator du använder pennan för att styra. Lägg till ett stöd, Wacom Pro Pen 3D och andra tillbehör för att fullända upplevelsen.


Live. Dare. Create.


Cintiq Pro – Skapa direkt på skärmen

Wacom Cintiq Pro är pennskärmar med avancerade funktioner som låter dig skapa vad du vill direkt på skärmen. Cintiq Pro 24 och 32 kommer med otroligt skarpa 4K-displayer med färgåtergivning i professionell kvalité och 99% Adobe RGB. Glasskärmen är också etsad för att minska reflektioner, vilket ger den en papperslik känsla. Tillsammans med Wacom Pro Pen 2 bildar de båda en kreativ upplevelse där du kan skapa utan förbehåll.


Cintiq Pro Engine – Från pennskärm till dator

Med en Cintiq Pro Engine lägger du till en dators funktionalitet till din Cintiq Pro 24 eller 32. Pro Engine har nog med kraft för att driva krävande uppgifter. Du kommer exempelvis både kunna granska och ta del av material i VR med hjälp av datormodulen.

Inuti Pro Engine hittar du en processor från Intel av modellen i5 eller Xeon. Det är med hjälp av denna som din pennskärm på egen hand klarar av allt från CAD till 3D-rendering och exportering av video. Särskilt i kombination med Nvidias dedikerade GPU Quadro, som byggts med just det här användningsområdet i åtanke.


Wacom Flex Arm & Ergo Stand – Bekvämt skapande

Fäst din Cintiq i någon av Wacoms dedikerade ergonomiprodukter.

Flex Arm fästs i arbetsbänken och låter dig justera pennskärmen till önskad position. Armen är stark nog för att inte förflyttas under användning, oavsett hur hårdhänt du är när du ritar.

Med Ergo Stand sitter din pennskärm ännu stadigare, utan att du förlorar justerbarheten från Flex Arm. Upplevelsen kan närmast beskrivas som om du jobbade vid ett staffli. Välj själv om du vill sitta eller stå när du skapar. Ergo Stand passar för alla lägen och positioner.


Tillbehör till din pennskärm

Skydda din pennskärm från omvärlden med Wacoms egna Soft Case. Stötar, smuts och repor är ett minne blott med denna, och du kan enkelt placera fodralet i en ryggsäck eller resväska utan att oroa dig. Kommer i två storlekar.

Komplettera med en färgkalibrator som med hjälp av Wacoms egna hårvdara snabbt och enkelt ställer in verklighetstrogna färger

Köp också till extra Nibs till din penna för att ersätta den gamla när den nöts ut.


Produkter