LIGHTSPEED

Trådlös uppkoppling med 1ms responstid

Logitechs egenutvecklade teknik för trådlöst spelande går under namnet Lightspeed. Ett passande namn eftersom de lyckats få ner responstiden till endast 1ms, vilket knappt är märkbart för en människa. Lösningen är att använda sig av trådlös uppkoppling via 2,4 GHz-bandet på en egen frekvens, som via beamforming fokuserar signalen och förhindrar störningar även i de mest aktiva områdena. På så vis kan de trådlösa mössen i Logitechs G-serie vara mer responsiva än vissa sladdförsedda möss.

Det tydligaste tecknet på att Logitech lyckats på den här fronten är att det i nuläget finns professionella e-sportare som bytt till trådlösa möss från tillverkaren. I exempelvis CSGO, ett spel som kräver blixtsnabb reaktionsförmåga, används mössen flitigt av spelare som Bjergsen och Tucks.

G502 släpps i Lightspeed-version

Flaggskeppet för Logitechs Lightspeed-teknologi är den kraftfulla musen G502. Den kombinerar alla funktioner från Lightspeed med upp till 60 timmars batteritid och elva programmerbara knappar du själv ställer in. Installera sedan en kombination av de sex olika vikterna för att hitta känslan just du är ute efter.
G502 innehåller dessutom den senaste Hero-sensorn, stöd för trådlös laddning via PowerPlay och justerbar belysning via Lightsync RGB.

Hero Sensor

Hög prestanda till låg energi

Med Hero levererar Logitech en sensor med hög precision som varken förlitar sig på acceleration eller utjämning. Möss med Hero Sensor behåller precisionen även vid hastigheter på upp till 400 IPS, oavsett var du ligger i DPI-intervallet.

En av Heros främsta egenskaper är hur energisnål den är. Detta genom det reaktiva systemet som ändrar bildhastigheten beroende på du rör musen. Maximal effekt används alltså bara när det verkligen behövs. Den här innovationen har gjort det möjligt att öka energieffektiviteten tiofalt jämfört med den tidigare generationen möss.

Powerplay

Ladda din trådlösa mus genom mattan

Pricken över i:et i Logitechs trådlösa utbud är musmattan PowerPlay. Med en sådan och en kompatibel trådlös mus kommer du aldrig behöva ladda batteriet igen. Inuti mattan skapas nämligen ett energifält genom elektromagnetisk resonans. Powercore-modulen du installerar i musen interagerar sedan med fältet för att omvandla det till ren laddningsström, en process som fungerar oavsett om musen är i rörelse eller ligger vilande under natten.

Mattan du lägger ovanpå basen kommer i två utföranden: en mjuk, tygbeklädd version och en med hårdare yta.

RGB med Lightsync

Synkronisera färgen i dina tillbehör

Är du ute efter att skapa en personlig ljussättning för din spelhörna är Logitechs teknik Lightsync ett utmärkt alternativ. Alla produkter som har stöd för tekniken kan kontrolleras och synkroniseras genom ett enda program. Blinkande, pulserande eller statiska ljus i en eller skiftande färger - det är bara fantasin som sätter gränsen. Lightsync ger dig tillgång till runt 16,8 miljoner olika färger och möjligheten att skapa dina egna ljuseffekter.

Färgsynkroniseringen är heller inte begränsad till tillbehören. Lightsync låter dig matcha färgen i RGB-belysningen med vad som utspelar sig på skärmen, vilket gör upplevelsen desto mer inlevelsefull.

Detsamma gäller även för musik. Dra nytta av ljudvisualiseraren för att förvandla hela din setup till en stor Visualizer. Ljuset anpassar sig automatiskt till rytmen och ljudet för att bilda en passande ljusshow, oavsett vilken låt du spelar.

Produkter