Corsair K70 RGB MK.2

Corsair är en tillverkare som gått från klarhet till klarhet när det kommer till datortillbehör. Deras mekaniska tangentbord K70 har uppskattats av många gamers för dess kvalitén och hållbarhet. Nu är det dags för en uppföljare, vid namn K70 MK.2.Ram i borstad aluminium

Corsair K70 MK.2 står stadigt på skrivbordet. Det är byggt i borstad, anodiserad aluminium - något som gör tangentbordet lika hållbart som lätt. K70 MK.2 kommer stå fast även efter tusentals timmars spelande.

Byggd för e-sport

Corsair menar att de tagit fram tangenterna i MK.2 specifikt för FPS och MOBA. Fingrarna ska greppa utformningen enkelt vid varje rörelse och alltid ligga bekvämt. Deras Rollover-teknik kommer också förhindra ghosting till 100%. Du ska aldrig behöva känna att dina knapptryck inte registreras av tangentbordet.

Lås Windows-knappen

På K70 kan du när som helst stänga av Windows-knappen. Detta för att undvika missöden om du skulle komma åt den under intensivt spelande. Detsamma gäller för snabbmeny-tangenten.

Koppla in USB i K70

På tangentbordets baksida sitter ett uttag för tillbehör via USB. Här kan du enkelt koppla in musen eller ett headset för att slippa dra fler kablar till datorn.

Minska störningar med multimediaknapparna

Multimediakontrollerna vid tangentbordets övre högra hörn gör det enkelt att snabbt justera ljud och musik - även när du har spelet igång. Inga onödiga pauser.

Bekvämt handlovsstöd för den som vill

Det medföljande handlovsstödet på K70 MK.2 tar hand om dina händer under de längre spelsessionerna. Men det är också helt löstagbart om du föredrar att lira utan.

Olika typer av brytare

Corsair K70 MK.2 finns i ett flertal olika utföranden. Skillnaden är vilken typ av brytare de använder sig av, där alla ger en specifik känsla vid användning. Välj den typ som passar dina behov bäst.


Cherry MX Brown

Det här alternativet är ett bra val för dig som både vill kunna skriva och spela med ditt tangentbord. Brytarna har en klickig känsla med en tydlig brytpunkt som alltid talar om när du aktiverat tangenten. MX Brown är den brytare som ger mest motstånd av våra alternativ av K70 MK.2


Cherry MX Red

Den här linjära brytaren har hög precision, vilket gör att den passar bra för spelande. De saknar dock responsen som icke-linjära alternativ ger, men tillåter snabbare knapptryck i och med det lättare motståndet. MX Red kännetecknas av en mjuk och följsam känsla vid varje tryck.


Cherry MX Silent

Ett tystare alternativ av MX RED, som ändå levererar precision och pålitlighet. De linjära brytarna gör att dessa saknar en tydlig brytpunkt, men likt vanliga RED möjliggör detta snabbare tryck. Passar bra för dig som streamar eller röstchattar.


Cherry MX Speed

Brytarna i MX Speed är linjära och aktiveras tidigare än något annat alternativ, förutom släktningen MX Speed Low Profile. Den kortare återställningstiden gör det också möjligt att genomföra nästa knapptryckning snabbare.


Cherry MX Speed - Low Profile

Low Profile-versionen av MX Speed ger samma funktionalitet som de vanliga brytarna, med 35% lägre höjd på tangenterna och 0,2 mm kortare aktiveringspunkt.


PBT Keycaps

K70 MK.2 SE kommer med Corsairs extra tåliga PBT-tangenter. Dessa har byggts med dubbla väggar och Double-shot som gör att symbolerna inte kommer nötas ut. Vill du ha extra stabilitet i dina tangenter är det här alternativet för dig.


Dynamisk RGB med iCUE

Med Corsairs egna mjukvara iCUE kan du skapa en personlig RGB-belysning. Synkronisera alla dina produkter från Corsair i en enhetlig upplevelse där du matchar färgerna i allt från tangentbordet till komponenterna i datorn. Programmet låter dig också programmera om ditt tangentbord och placera ut makron på vilken tangent du helst känner för.

Produkter