8168

Philips Hue Security

Ljus som förbättrar
din säkerhet

Philips Hue är det smarta belysningssystemet som ger dig full kontroll över din vardag. Oavsett om det är en avslappnande stund, en grillfest eller en sen sommarkväll med familjen så finns belysning och produkterna som passar just dig.

En stor aspekt av Philips Hue är säkerhet och hur vi kan göra ditt liv mer tryggt. För att hjälpa till med detta stödjer Hue-systemet ett flertal funktioner för många olika möjligheter att förstärka säkerheten i vardagen. Ett exempel på detta är vår utomhussensor som är vatten och vädertålig med lång livstid och fantastiska funktioner. Placera den gömd i ett hörn eller i en buske, så att ingen ovälkommen kan se vilka delar av gården de ska undvika!

Låt belysningen välkomna dina gäster eller avskräck ovälkomna inkräktare. Med ett inställt schema kan du enkelt göra sken av någon är hemma. Eller koppla Hue till en (smart)kamera och simulera upptäckt.

Philips Hue fungerar nu även ihop med en stor mängd smarta brandvarnare. När olyckan väl slår till kommer lamporna att blinka rött för att fånga uppmärksamhet. Samt med ett stabilt rött sken för att underlätta sikt genom röken.

Låt belysningen vara din bas i hemmets säkerhet. Med en mängd olika sammarbetspartners som Nest,Yale och Netatmo kan du göra ditt boende till den trygga platsen den bör vara.