Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

Ett smart hem med
DELTACO Smart Home

Med Deltacos nya sortiment av smarta artiklar inom områden deltaco sedan tidigare har gedigen erfarenhet av kan deltaco erbjuda er ett sortiment av smarta grenuttag, LED-lampor och IP-kameror. Appen är såklart enkel att installera och dina smarta enheter kommer att konfigureras inom nolltid.
Till produkterna

Gör ditt hem eller kontor smartare - och ditt liv enklare!

Ditt hem utgör en viktig del av livet - så varför då inte anpassa hemmet eller kontoret efter dina behov?

Föreställ dig nybryggt kaffe när du behöver det, anpassningsbar belysning med endast ett knapptryck och smidig övervakning direkt i mobilen. Ett smart hem eller kontor är inte bara praktiskt - det bidrar även till en enklare vardag, energieffektivitet och ökad säkerhet.

Smarta hem är i sig ingen nyhet - men prisvärdheten i DELTACO SMART HOME är absolut en nyhet att glädjas över!


SMART UTEBELYSNING

Lys upp dina sena kvällar på uteplatsen

Många skulle nog tillbringa mer tid på uteplatsen om den var mysigare. Med stämningsfull smart utebelysning blir trädgården eller altanen garanterat en av hemmets favoritplatser. Belysningen är givetvis styrbar via mobilen var du än befinner dig och du kan på så sätt både kontrollera och programmera ljuset även när du inte är hemma.


SMARTA LED LAMPOR

Du bestämmer stämningen

I en hektisk vardag kan det vara skönt att kunna anpassa hembelysningen efter känsla och aktivitet. Ändra enkelt ljusstyrka och färg samt välj mellan kallt eller varmt ljussken. Ställ in timer när lamporna ska tändas eller släckas. Fungerar lika bra som vardagsbelysning som till sena myskvällar!


SMARTA FILAMENTLAMPOR

Förena teknik med elegant heminredning

Med DELTACO SMART HOME behöver du inte välja mellan smarthet och fin dekoration. Våra filamentlampor är ett lysande exempel på det. Lamporna kombinerar elegant minimalistisk skandinavisk design med modern appstyrning, för att göra ditt hem stilenligt, modernt och smart.


SMARTA LJUSSLINGOR

Från vardagligt till stämningsfullt

Ljusslingor kan sättas upp överallt och har förmågan att omvandla den alldagligaste ytan till hemmets mysigaste plats. Om slingorna dessutom är smarta kan ditt hem nå en helt ny nivå av stilfullhet, vare sig det är jul eller övrig tid på året. Via appen kan du tända och släcka lamporna, skapa dagliga scheman, justera ljustemperatur eller välja mellan miljontals behagliga RGB-färger. Slingorna finns i olika längder samt för både inom- och utomhusbruk. Har du redan vanliga ljusslingor? Misströsta inte, vår adapter omvandlar dina ointelligenta slingor till smarta och styrbara stämningshöjare.


SMARTA STRÖMBRYTARE

Sprid smartheten i hemmet

Med dessa smarta strömbrytare och grenuttag kan du programmera och styra dina övriga ointelligenta apparater - perfekt för att t.ex. schemalägga nybryggt kaffe på morgonen eller varför inte styra på/av-stängning av lampor och TV-apparater? Med vissa strömbrytare kan du även övervaka energiförbrukningen.


SMARTA NÄTVERKSKAMEROR

Befinn dig i hemmet - även när du själv inte är det

Föreställ dig tryggheten i att aldrig riktigt lämna ditt hem - för du har alltid det med dig i mobilen. Med ett enkelt knapptryck kan du i realtid se vad som sker när du inte är på plats och på så sätt säkerställa din familjs och ditt hems säkerhet. När rörelse detekteras i hemmet får du blixtsnabbt en livenotis och möjlighet att spela in händelsen eller larma polisen!


SMART SÄKERHET

En ny nivå av trygghet

Mycket kan hända när du inte är hemma - men det finns smarta sätt att behålla kontrollen även när du är borta. Via appstyrning kan rörelsesensorn kombineras med kameror, belysning eller sirener och aktiveras när rörelse upptäcks. Sirenen har en kapacitet på upp till 105 dB vilket ger dig en trygghet av kontroll, som i sin tur leder till en behagligare vardag


SMARTA FLÄKTAR

Fullständig temperaturkontroll

Har du någon gång velat styra och anpassa temperaturen efter dina behov? Det är exakt vad våra smarta fläktar har designats för. Via DELTACO SMART HOME-appen kan du enkelt styra och dessutom schemalägga fläktarna. Kom hem till en sval och uppfriskande miljö under varma sommardagar eller värm upp dig när vintern anländer. Temperaturen är helt i dina händer!


SMARTA KONTORET

Begränsa inte smartheten till hemmet!

Inte ska väl bara hemmet få all uppmärksamhet? Genom att öka kontorets intelligens med smarta grenuttag med timers och energimätning, smart belysning och smarta IP-kameror ökar du samtidigt kontorets energieffektivitet och säkerhet.

Visar 24 produkter
kr
-
kr

Visar 24 produkter

Visa produkter: