Deltaco smarta hem

Deltaco Smart Home

Smarta hem till aggressivt pris

Välkända svenska tillverkaren Deltaco ger sig nu in på marknaden för smarta hem. Det handlar inte bara om ett par ströprodukter heller, här får du ett fullstort utbud med allt från lampor till säkerhetskameror och strömbrytare. Allt kommer i vanlig ordning för Deltaco också till ett lockande pris som gör dem till ett utmärkt val för den intresserade.


Smart app och strömbrytare

Allting styrs genom den dedikerade appen. Här kan du justera varje smart produkt för sig, eller sätta upp scener och scheman. Använd smarta strömbrytare för att ge dina vanliga produkter smarta funktioner. Starta kaffebryggaren automatiskt på morgonen, och tänd ljusen sakta för att vakna på ett bekvämt vis.

Deltaco Smart Home har stöd för röststyrning via både Google Home och Amazon Alexa.

Smarta lampor

Anpassa hembelysningen med smarta lampor från Deltaco. Beroende på modellen kan du justera allt från ljusstyrka och färger till temperaturen på ljuset. I appen kan du sedan schemalägga hur du vill att belysningen ska beté sig. Släck sakta ned vid läggdags, eller aktivera scenen för mysbelysning när det är dags att koppla av.

Smarta kameror

Med utbudet av kameror från Deltaco kan du alltid hålla ett öga på hemmet, oavsett var du befinner dig. Du når kamerornas vy direkt från appen i realtid för att se vad som försiggår. Kamerornas inbyggda rörelsesensorer skickar dessutom notiser till dig så fort de triggas. Du kan då både spela in vad som händer och larma vid behov.