Halebop

Hitta rätt router

Välkomna alla Halebop kunder. Här på Inet kommer ni hitta allt ni behöver veta för att hitta just den router som passar era behov. Vår kunniga och engagerade kundservice står redo för att hjälpa er på vägen, tillsammans med våra färdiga guider som grundligt går igenom allt från hur en router fungerar, till hur du skyddar din dator mot skadlig programvara.

Utöver rådgivningen kring val av router kommer vi även ge er som Halebop kunder möjligheten att införskaffa utvalda routrar till ett nedsatt pris. Vi har tagit fram ett flertal routrar som passar både den som är ute efter något enkelt och funktionsdugligt, till den krävande gamern som vill bibehålla bra ping under spelandet.

För frågor eller rådgivning rörande ditt abonnemang kontakta Halebop support:

https://www.halebop.se/kontakta-oss

Erbjudanden till dig som är Halebop kundDen nya generationens trådlösa nätverk

Prestandan och funktionaliteten från ditt trådlösa nätverk avgörs till en stor del av vilken standard som ditt trådlösa nätverk har. WiFi 6, eller 802.11ax, är den allra nyaste WiFi-standarden. Den förbättrar den förra standardens (WiFi 5) prestanda och levererar snabbare hastigheter och ökad räckvidd på både 2,4 GHz och 5 GHz-bandet. WiFi 6 gör det möjligt för routern att kommunicera med flera enheter på en och samma gång, och låter routern skicka data till flera enheter på samma frekvens. Det innebär att även om du tillför flera nya enheter till ditt nätverk, så kommer alla anslutna enheter att ha en stark uppkoppling och bättre täckning. Kort och gott så får du ett snabbare, stabilare, säkrare och energisnålare nätverk.


Ett smartare mesh-system

Många mesh-nätverk är ofta begränsade till användandet av likadana trådlösa åtkomstpunkter, som ofta måste köpas tillsammans i samma paket. ASUS AiMesh är en flexibel och kostnadseffektiv lösning: Om du redan har en AiMesh kompatibel ASUS-router, eller använder dig av någon av ASUS ZenWiFi modeller så kan du använda den i ditt AiMesh-nätverk. AiMesh förser dig med ett heltäckande, kraftfullt och sömlöst nätverk, fyllt med smarta funktioner. Glöm nätverk som hoppar av och på beroende på vart du befinner dig i ditt hem, AiMesh kan skapa ett enda nätverksnamn för hela hemmet och automatiskt växla över till en annan källa vid behov. Alla routrar i nätverket kan använda varandras funktioner som du enkelt styr från ASUS Router-appen, eller från din dator med ASUSWRT-programmet. AiMesh ger dig ett Wi-Fi som du kan lita på – för alla dina anslutna enheter.