Inet Workstation

Mångsidiga arbetsdatorer med kraftfulla komponenter

Kompakta, stilrena och tysta

Arbetsdatorerna i vår Workstation-serie har försetts med de senaste komponenterna för att klara av dagens behov. Oavsett om du jobbar med grafisk design, video, 3D-modellering eller annat krävande arbete kommer en workstation att öka din produktivitet avsevärt. Allt kommer färdigbyggt i ett stilrent svart chassi med bra luftflöde och ljuddämpade sidor.

Särskilt utvalda komponenter

Inet Workstations kommer utrustade med den senaste hårdvaran från bland annat Nvidia och Intel. Beroende på vilken version du väljer kommer du kunna dra nytta av kraftfulla grafikkort som GeForce RTX 2080 och GeForce RTX 2080 Ti. På processorsidan drivs datorerna av Intels Core i7 eller Core i9-serie, vilket tillsammans med den stora mängden internminne ger dig prestanda nog att utföra tungt tekniskt arbete utan långa väntetider.

OBS! Komponenterna på bilden är illustrativa och kan variera per modell.

Windows 10 Pro for Workstations

Alla våra Inet Workstations kommer utrustade med Windows 10 Pro for Workstations, Microsofts kraftfullaste operativsystem som klarar av att hantera stora mängder data på ett smidigt och effektivt vis. Den här versionen låter också dina kraftfulla komponenter utnyttjas till fullo och frigör processorcykler för effektivare multi-tasking.

3 års garanti

Vi har stort förtroende för våra arbetsdatorer och förser därför alla modeller med hela 3 års garanti. Inet Workstations är byggda för att hålla länge, både i ren prestanda och i valet av komponenter. Skulle något mot förmodan ändå uppstå ger vi dig den här extra tryggheten så att du direkt kan få hjälp och återvända till arbetet så snart som möjligt. Garantin gäller även om du väljer att uppgradera din arbetsdator med nya delar.