B2S 2022
MetallicAcid Mods

Moddade datorer från MetallicAcid

Inet samarbetar med moddaren MetallicAcid för att ta fram skräddarsydda datorer enligt dina önskemål. Dessa specialbyggda datorer gör sig väldigt bra som iögonfallande prydnader. Perfekt för den som vill stoltsera med en unik maskin i hemmet på kontoret eller eventet.

Är du eller ditt företag intresserad av detta? Ta i så fall kontakt med oss och berätta vilken typ av dator du behöver och hur du vill att den ska se ut.

Kontakta oss

Vem är MetallicAcid?

MetallicAcid, eller Justin som han egentligen heter, är en professionell PC-moddare som föddes i Australien – men numera bor i Stockholm här i Sverige. Han har utfört mängder av moddningsprojekt, både på uppdrag från andra men även på eget bevåg. Genomgående är målet att varje projekt ska ha en egen unik twist som får det att stå ut från tidigare verk. Räkna därför med en helt unik dator om du skulle välja att ta hjälp av honom.

Justin är dock inte en person som trycker in så många idéer som möjligt i en dator. En central idé är allt som krävs för ett lyckat projekt – enkelt och snyggt är MetallicAcids sätt att jobba.


Vi hjälper dig

Det är upp till dig att välja vilka komponenter som datorn ska innehålla. När du tar kontakt med oss kommer vi ge dig förslag utifrån dina behov. Priset på komponenterna kommer vara detsamma som om du valt att bygga en dator med hos oss. Utöver kostnaden för komponenterna kommer MetallicAcid också ta betalt för sitt arbete. Eftersom varje projekt är unikt kommer du och moddaren behöva komma överens om vad projektet ska kosta att genomföra. Vi hjälper dig att komma i kontakt med MetallicAcid så att ni kan komma fram till en lösning som passar båda parterna.