Logitech Ergo

Arbeta bekvämare med Logitech

Logitechs utbud av ergonomiska tillbehör ger dig en mer bekväm och skonsam arbetsupplevelse. Deras möss har utformats med hjälp av ergonomer för att skapa ett så naturligt grepp som möjligt vid användning, samtidigt som de packats med smidiga funktioner som trådlös uppkoppling och snabba kortkommandon.

God ergonomi bör inte underskattas och kommer i längden skydda mot de komplikationer som kan uppstå vid repetitiva rörelser och onaturliga positioner. Logitechs ergonomiska produkter är dessutom mer bekväma att använda i nuet. Så ta en titt på utbudet här nedan och välj det ergonomiska alternativ som passar bäst utifrån just dina behov.


MX Vertical - En mer naturlig position

Med den unika formen på Logitech MX Vertical hålls din handled i 57°-vinkel under användning. Detta minskar trycket på din handled, samtidigt som din tumme bekvämt vilar mot tumstödet. Konstruktionen har testas av ledande ergonomer för att säkra komforten och det naturliga greppet, som passar många olika typer av händer. Den optiska läsaren ger större träffsäkerhet i dina rörelser så att din hand kan arbeta mer effektivt

Till produkten

M570 Wireless Trackball - Trådlös ergonomi

Den stabila och bekväma styrkulan på den här musen låter din arm vila medan du flyttar på pekaren. Formen på M570 är dessutom greppvänlig och ger handen stöd under hela dagens arbete. Genom trådlös uppkoppling kan du dessutom jobba utan sladdar i upp till 18 månader innan det är dags att byta batteri. Eftersom du inte behöver flytta den vid användning passar M570 även bra för mindre arbetsytor.

Till produkten

MK850 Performance - Trådlös kombination

Tangentbord med rundad ram och mjukt handledsstöd - tillsammans med en ergonomisk mus. Båda delarna av paketet är trådlösa och låter dig snabbt växla mellan upp till tre olika plattformar med ett enda knapptryck. Ta ditt arbete från datorn till surfplattan och vidare till mobilen utan att lämna tangentbordet. Batterierna i tangentbordet och musen håller dessutom i flera år innan du behöver byta.

Till produkten

MX Master 3 - Optimal form och kontroll

Med MX Master 3 får du en mus där form och funktion möts. Konstruktionen är anpassad för att följa handflatan, samtidigt som du genom de smart utplacerade knapparna får tillgång till en rad funktioner på kort avstånd. Allt från ett extra tumhjul, gestkommandon, Magspeed-hjul samt bakåt- och framåtknappar. Du kan själva anpassa vad dessa ska aktivera baserat på vilket program du använder för stunden.

Till produkten

Produkter