MSI Business & Productivity Laptops

MSI Business & Productivity Laptops

Vi tror att alla har egenskapen att skapa något unikt, oavsett om det handlar om att föreviga ett oförglömligt ögonblick eller förvandla en idé till något konkret. Med MSI Affärs- och Produktivitets-laptops kan du låta inspirationen flöda och föra även de mest ambitiösa projekten ut i verkligheten.Summit Serien
För hög produktivitet

Designad för affärseliten ger SUMMIT-serien prestanda, säkerhet, pålitlighet och stil i toppklass. Menad för dem som konstant jobbar mot framgång och som vill lyfta sin karriär mot nya höjder.


Prestige Serien
För effektivt arbete

Tillverkad med ett ultralätt och tunnt aluminium-chassi är Prestige-serien bärbar och snygg vart du än tar vägen. Prestige-seriens tunna skärmkanter ger maximal skärmyta och genom att vika den platt 180-grader är det enkelt att dela dina idéer med kunder.


Modern Series
För både elegans och prestanda

Låt din passion följa din dynamiska livsstil. Vare sig du utforskar campus-livet eller klättrar i karriären, med senaste 11:e generationens Intel® Core™ i7-processorer och upp till NVIDIA®-diskret grafik, kommer du uppleva hisnande nya äventyr med den Moderna serien.