MSI Content Creator Laptops

MSI Laptops för kreativt arbete

MSI är en tillverkare som alltid levererat när det kommer till bärbara datorer, både vad gäller arbete och gaming. På den här sidan tänker vi gå igenom MSI:s utbud av laptops för kreativt skapande.

MSI har tagit fram tre serier som alla har ett tydligt fokus och användningsområde.Modern
För både elegans och prestanda

För den här serien är det designen som står i fokus. Dessa ultralätta laptops med tunna skärmkanter ger ett lyxigt intryck från det första ögonkastet. Det betyder dock inte att estetiken påverkar prestandan.

Modern är utrustade med de senaste komponenterna från både Nvidia och Intel, och genom kylningslösningen Cooler Boost 3 med dedikerade fläktar och värmerör hålls den kraftfulla tekniken i schack.

Det gör Modern till ett utmärkt för det dagliga arbetet och underhållningen


Prestige
För effektivt arbete

Prestige-serien levererar kraften och snabbheten som dagens content-skapare kräver. Samtidigt är de byggda för bärbarhet. Med lång batteritid och möjligheten att snabbt ladda upp för längre användning kan du fortsätta ditt arbete hur länge du än behagar. Den slimmade formfaktorn tillsammans med den stilrena designen gör Prestige lika iögonfallande som praktisk.


Creator
För skapande i alla former

Det här är allround-alternativet för den som vill kunna jobba med allt från video- och bildredigering till musikskapande och tyngre renderingar. Bakom prestandan ligger de senaste komponenterna från välkända tillverkarna Intel och Nvidia. Det ger dig processorkraften och grafikförmågan att kunna jobba effektivt även vid mer krävande uppgifter.

All den här kraften kommer i ett tunt, robust format med smarta kylningslösningar.


Produkter