GeForce®-
DATORER FÖR
E-SPORT

Bildhastighet vinner spel

Få konkurrensfördelen du behöver med GeForce

GeForce-datorer för e-sport, det självklara valet för professionella e-sportspelare, är speciellt konfigurerade för att ge dig de största möjliga fördelarna i e-sport, skjutspel och Battle Royale-spel. GeForce-datorer för e-sport är konfigurerade för att ge stabila 240 eller 144 FPS i spel som Call of Duty: War Zone, Rainbow Six Siege, PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS och Fortnite.


Köp nu

Taurus Gaming
RTX 2060 SUPER

16 999 kr

Redo för dagens spel

Köp nu

Taurus Gaming Elite
RTX 2070 Super

20 999 kr

Kraftfull gamingdator med RTX grafikkort

Köp nu

Taurus Gaming Elite
RTX 2080 Ti

34 999 kr

Datorn som klarar allt

Köp nu

FPS-krävande gaming som drivs av GeForce®

Spelsystem som är utrustade med snabbare grafikkort ger högre bildhastigheter. Med högre bildhastighet ser du saker tidigare och du får en bättre chans att träffa ditt mål. Därför har spelare med snabbare grafikkort i genomsnitt bättre Kill/Death-statistik (KD).


Oslagbar prestanda

Skjutspel och Battle Royale-spel som Fortnite, Rainbow Six Siege och PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS kräver maximala bildhastigheter för att vinna. Det viktigaste du behöver för att uppnå 240 eller 144 FPS i tävlingsinriktade spel är GeForce RTX™-grafikkort.


GeForce-datorer för e-sport.
Den bästa spelupplevelsen. Varje gång.

Nvidia G-Sync®

Använd din GeForce-dator för e-sport med en NVIDIA® G-SYNC®-skärm. De är utformade för tävlan och ger dig en hög uppdateringsfrekvens på upp till 240 Hz som är smidig och flimmerfri. Med exceptionella svarstider och fantastisk bildkvalitet kommer de att förändra hur du ser på e-sport.

GeForce® Experience™

Spela in, livestreama och dela videor och skärmbilder med vänner. Håll dina drivrutiner uppdaterade och optimera dina spelinställningar. Med GeForce® Experience™ kan du göra allt.

Game Ready-Drivrutiner

Få högsta möjliga prestanda och den smidigaste spelupplevelsen, från ögonblicket du sätter igång.

© 2020 NVIDIA Corporation, NVIDIA, NVIDIAs logotyp och GeForce är varumärken eller registrerade varumärken som tillhör NVIDIA Corporation. Med ensamrätt.