Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

Microsoft 365

Prenumerationstjänsten Microsoft Office 365 har bytt namn till Microsoft 365. Tillsammans med namnbytet följer också en hel del uppgraderingar, framförallt i form av artificiell intelligens och molnbaserade lösningar.

Vad är nytt?

Microsoft Editor – Den intelligenta skrivassistenten som hjälper dig med både grammatik och stavning på över 80 språk

En uppdaterad design av Outlook som gör det både enklare och smidigare att planera och maila.

En växande katalog av mallar för Office-programmen. Få tillgång till bilder, 3D-modeller, ikoner och typsnitt av premiumkvalité.

För företaget

Precis som tidigare erbjuder Microsoft även dedikerade paket för företag. Microsoft 365 Business Standard innehåller det fullständiga utbudet av Office-appar, tillsammans med en mail-klient för företag som ger tillgång till en brevlåda med plats för 50 GB och en egen e-postdomän. Du får även tillgång till 1 TB molnlagring samt programmet Microsoft Teams – ett smidigt verktyg för både chatt och möten.

För dig och familjen

Två prenumerationer kommer att finnas tillgängliga: Microsoft 365 Personal och Microsoft 365 Family. Personal gäller för en person, medan Family är tänkt för just familjer och ger tillgång till maximalt sex användare.

Oavsett vilket paket du väljer kommer du få tillgång till samma material som Office 365 tidigare erbjöd, tillsammans med allt nytt som Microsoft 365 anländer med. Prisnivån är oförändrad.

Visar 4 produkter
kr
-
kr

Visar 4 produkter

Visa produkter: