BILDHASTIGHET VINNER SPEL

Köp GeForce RTX, och få Tom Clancy's Rainbow Six® Siege Gold.

Teama upp med ditt gäng och ta dig an nya utmaningar med NVIDIA® GeForce RTX™. Den drivs av en prisbelönt GPU som maximerar din prestation för att få övertaget över motståndarlaget.


Under en begränsad tid får du Tom Clancy's Rainbow Six Siege Gold, inklusive tidig tillgång till sex nya Operators och Year 5 BattlePass-förmåner, med ett köp av ett kvalificerat grafikkort, en speldator eller bärbar speldator i GeForce RTX 20-serien.

Till produkterna

PAKETET BILDHASTIGHET VINNER SPEL

Gold Edition AV Tom Clancy’s Rainbow Six Siege

  • Tidig tillgång till sex nya Operators
  • Year 5 Battlepass-förmåner
  • VIP-förmåner: 5 % Renown-bonus, Alpha Pack,
    rabatter på 10 %
  • Exklusiv utrustning i spelet

Rainbow Six Siege -paket

Konkurrenskraftigt spelande med GeForce RTX© 2020 NVIDIA Corporation. Med ensamrätt. NVIDIA, NVIDIA-logotypen, GeForce RTX och NVIDIA Turing är varumärken och/eller registrerade varumärken som tillhör NVIDIA Corporation i USA och andra länder. Övriga företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör de respektive företag som de är associerade med. © 2015 Ubisoft Entertainment. Med ensamrätt. Tom Clancy’s Rainbow Six, Soldier-ikonen, Ubisoft och Ubisoft-logotypen är registrerade eller oregistrerade varumärken som tillhör Ubisoft Entertainment i USA och/eller andra länder.

Produkter