Microsoft Flight Simulator 2020

Microsoft Flight Simulator
Nästa generations flygsimulator

Efter en lång väntan tar Microsoft flygsimulatorn till nya höjder. Den här nya versionen kommer med 20 plan, skapade in i minsta detalj, 30 handbyggda flygplatser och en hel jord att flyga över.

UTE NU!

Gå till produkterna

Världen väntar

Res var du vill så realistiskt eller lättsamt du vill. Med miljontals städer att besöka är det bara fantasin som sätter gränserna. Och vår egen planet förstås.

Livliga & detaljerade landskap

Upplev vår vackra och vidsträckta planet med miljontals byggnader och biljoner träd, berg, vägar, sjöar, floder och till och med djur.

En levande värld

Vår jord är ett levande ställe, vilket Microsoft Flight Simulator också reflekterar. Trafiken rör på sig, både i luften och på marken. Väderleken skiftar, medan djuren rör sig på marken.

Flygplan

Slipa på dina färdigheter som pilot i ett brett utbud av flygplan, från lättare modeller till tyngre passagerarflyg. Varje plan har skulpterats med hög detaljrikedom och verklighetstrogna cockpits – in på minsta instrument.

Justera upplevelsen

Vare sig du är proffs eller nybörjare har nya Flight Simulator ett läge som passar dig. Ställ in din nivå från helt manuell styrning till delvis eller full automatisering. Ta hjälp av guider och checklistor som lyser upp rätt instrument när de ska användas.

Dagens väder – Live

Den nya vädermotorn i spelet tar del av vädret i verkligheten. På så vis kan du välja att uppleva vinden, temperaturen, luftfuktigheten och regnet på platsen du befinner dig i spelet – precis som om du vore där på riktigt.

Flyg dygnet runt

Upplev världen i spelet under dagens alla timmar, från morgon till kväll och även under natten. Flyger du på natten får du dessutom förhålla dig till nattliga VFR (visuella flygregler) och navigera med instrumenten till större del.

Aerodynamik

Fysikmotorn i spelet är mer verklighetstrogen än tidigare. Den beräknar över 1000 punkter på planet – allt för att säkerställa känslan av att sitta i ett flygplan på riktigt.