POWER YOUR DREAMSXBOX-KONSOLER


Spela tusentals spel från fyra generationer Xbox med nästa generations konsol som bäst passar din spelstil.XBOX SERIES X

Den snabbaste, mest
kraftfulla Xbox-konsolen

Köp nu

XBOX SERIES S

Nästa generations prestanda
i den minsta Xbox-konsolen

Köp nu

SPELA I
ÄKTA 4K

UPP TILL 120
Bilder per sekund

8K HDR
High Dynamic Range


Xbox Velocity Architecture

DEN SNABBASTE,
MEST KRAFTFULLA
XBOX-KONSOLEN NÅGONSIN

12 TERAFLOPS
KRAFT

SOC med 12 teraflops processorkraft arbetar tillsammans med AMD:s Zen 2 och RDNA-arkitekturer och möjliggör otroligt verklighetstrogen grafik.

BAKÅTKOMPATIBEL
MED TUSENTALS SPEL

Gör dig redo för kortare laddningstider, högre upplösning, stabilare bildhastigheter och lägre ingångsfördröjning för tusentals Xbox One- och Xbox 360-spel samt originalspel från Xbox.

I FÖRPACKNINGEN

Xbox Series X-konsol

Xbox trådlös handkontroll

Ultra High Speed HDMI-kabel

Frågor & Svar


När kommer nästa leverans av Xbox Series X hos Inet?

Första leveransen är för tillfället fullbokad.
På grund av extrem brist kan inte exakt leveransdatum utlovas. Lägger du en beställning idag placeras du i kö och du får din konsol så fort som möjligt. För att hålla dig uppdaterad skickar vi dig löpande information om din order.


Hur får jag reda på vilken köplats jag har?

Vi kommer inte gå ut med specifika köplatser för Xbox Series X. Varje order som läggs hamnar i en kö där vi i tur och ordning skickar ut konsoler när de blir tillgängliga.


Fungerar mina tidigare Xbox-spel på Xbox Series X?

Xbox Series X är kompatibel med tusentals spel från fyra generationer av Xbox. Med Smart Delivery-spel, om du köper ett spel en gång får du den bästa versionen av spelet till konsolen du spelar på. För att spela ett bakåtkompatibelt spel sätter du in skivan eller söker i ditt bibliotek och väljer det spel du vill spela.


Produkter