RTX. IT'S ON.

Upplev Night City
med GeForce RTX


Ditt verkliga jag räcker inte till. Upplev den livliga framtida metropolen Night City med strålspårning och AI som drivs av NVIDIA® GeForce RTX™. Samtidigt som du anpassar din karaktärs cyberware, färdigheter och spelstil för att ta dig an en stad besatt av makt, glamour och kroppsmodifieringar levererar GeForce RTX den ultimata spelupplevelsen för Cyberpunk 2077.


Upplev Cyberpunk 2077
med GeForce RTX

Se hur Night City kommer till liv som aldrig tidigare med strålspårade reflektioner, ambient occlusion, skuggor, diffuserad global illumination och NVIDIA DLSS.Ännu bättre med strålspårning

Strålspårning simulerar ljusets fysiska beteende för att generera realtidsåtergivning i biokvalitet för Cyberpunk 2077.

DLSS ai-acceleration

Maximal FPS. Maximal kvalitet. Med ai-teknik.

NVIDIA DLSS med banbrytande AI-rendering ökar bildfrekvensen utan att kompromissa med bildkvaliteten tack vare Tensor-kärnorna som är dedikerade för att bearbeta AI i GeForce RTX. På så sätt får du den prestanda som krävs för bättre inställningar och upplösning för en fantastisk visuell upplevelse i Cyberpunk 2077.

© 2020 NVIDIA Corporation. Med ensamrätt. NVIDIA, NVIDIA-logotypen, GeForce, GeForce NOW och GeForce RTX är varumärken och/eller registrerade varumärken tillhörande NVIDIA Corporation i USA och andra länder. CD PROJEKT®, Cyberpunk® och Cyberpunk 2077® är registrerade varumärken som tillhör CD PROJEKT S.A. © 2020 CD PROJEKT S.A. Med ensamrätt. Alla andra upphovsrätter och varumärken tillhör respektive ägare.

Produkter