ROG Live – Next-Gen PC Building

ROG Live är tillbaka och fortsätter att dyka ner i nästa generations PC-byggande och -spel. I tre dagar, den 9-11 april, presenterar ASUS nästa generations spelmaskinvara för PC, inklusive den nya moderkortserien Intel Z590. Precis som vid vanliga evenemang finns det gott om ASUS-personal på plats för att svara på dina frågor.

Evenemanget kommer att finnas tillgängligt på YouTube, Twitch, Facebook och Twitter, och kommer återigen att samarbeta med de kända fallmoddarna “Timpelay” och “Forsberg Customs” för att inspirera dig att bygga fantastiska datorer. Evenemanget varar i tre dagar och är fullpackat med frågesporter, tävlingar, produktsamtal och förstås massor av datorbyggande.


Delta och få se hur imponerande nästa generations spel är.

Datum
9–11 april 2021

Tid
Fredag till lördag: 16.00–22.00.
Söndag: 14.00–20.00.
Tävling, erbjudanden och gåvor – priser värda € 25 000

Under evenemanget utmanas tittarna med flera teknik- och spelinriktade frågesporter och andra tävlingar, och som vanligt har vi flera priser och gåvor, till ett värde av 25 000 €. Hur skulle det kännas att vinna en av de tre Z590 RTX 30-seriedatorerna vi bygger? Det vill du inte missa!

Här hos Inet kan du dessutom hitta särskilda ROG Live-erbjudanden på utvalda gamingprodukter från ASUS, så att du kan ta ditt bygge till nästa generations nivå.
Intel Z590-serien – Power to the Core

Tillsammans med Intel kommer ASUS att berätta mer om den nya generationen av ASUS Z590-seriens moderkort. ASUS Z590-serien är utformad för att använda all prestanda från de senaste 11:e generationens Intel® Core™?-processorerna. Uppdaterade strömutformningar ligger till grund för hela systemet, som ytterligare förbättras med de senaste anslutningsalternativen och funktioner som använder AI för att ge dig avancerad prestanda. Om du vill veta mer om dessa nya kraftfulla datorer ska du titta på ROG Live.