MSI Review & Recieve

MSI Business & Productivity Laptops

Vi tror att alla har egenskapen att skapa något unikt, oavsett om det handlar om att föreviga ett oförglömligt ögonblick eller förvandla en idé till något konkret. Med MSI Affärs- och Produktivitets-laptops kan du låta inspirationen flöda och föra även de mest ambitiösa projekten ut i verkligheten.Summit Serien
För hög produktivitet

Designad för affärseliten ger SUMMIT-serien prestanda, säkerhet, pålitlighet och stil i toppklass. Menad för dem som konstant jobbar mot framgång och som vill lyfta sin karriär mot nya höjder.


Prestige Serien
För effektivt arbete

Tillverkad med ett ultralätt och tunnt aluminium-chassi är Prestige-serien bärbar och snygg vart du än tar vägen. Prestige-seriens tunna skärmkanter ger maximal skärmyta och genom att vika den platt 180-grader är det enkelt att dela dina idéer med kunder.


Creator Serien
För boost av din kreativitet

Creator Serien är utvecklad för att hantera en mängd krävande uppgifter på samma gång så att du kan väcka dina idéer till liv. Du ska inte behöva vänta på inspiration. NVIDIA® RTX™-grafikkortet ger dig den nödvändiga prestandan för att ge kraft åt de mest krävande applikationerna – oavsett om du redigerar video, animerar, renderar eller streamar. Denna professionella serie är utvecklad för att vara portabel, robust och smart – oavsett var du är!


Adobe Photoshop Elements / Microsoft 365 på köpet

Kampanjen gäller 1/2 - 30/6 2021.
Köpet måste registreras och erbjudandet hävdas senast 31/7 2021.

Mer information om hur du tar del av erbjudandet hittar du på MSIs kampanjsida.