ASUS OLED

ASUS OLED

ASUS OLED-skärmar höjer hela upplevelsen av allt du gör med din nya laptop. Bilden på en skärm utgörs av pixlar som skiftar färg för att skapa bilderna som vi får uppleva, det som gör OLED-tekniken så bra är att till skillnad från gammal teknik så är varje pixel sin egen lysdiod som kan tändas och släckas individuellt. Bilderna är skarpare, livligare, med högre kontraster – och helheten är storslagen.Svart är svart

Svart är inte en färg, det är avsaknad på ljus – och det som gör att en ASUS laptop med OLED-skärm visar kontraster bättre är att lysdioderna som utgör pixlarna kan stängas av och på individuellt. Kontrastförhållandet är på upp till 1 miljon:1 – det innebär att text blir skarpare och lättläst samt att detaljrikedomen ökar i alla bilder.


Livlig färgåtergivning

Din media ser bättre och mer levande ut med OLED.

ASUS laptops med OLED-skärmar har 100 % DCI-P3-färgomfång, det ger detaljerade och realistiska bilder med biokvalitet. Du får rikare färger som återges mer levande, skärmen är perfekt för kreativa project och gör alla typer av innehåll vackrare.


Mindre skadligt blått ljus

Alla skärmar visar blått ljus som kan orsaka obehag och störa vår sömn. ASUS OLED-skärmar är uppbyggda med organiska kolbaserat material som avger upp till 70% mindre skadligt blått ljus. De är certifierade av TÜV Rheinland och SGS som garanterar en skärm som är bättre för dig. Och till skillnad från traditionella blåljusfilter kompromissasr inte en OLED-skärm med färgnoggrannheten.

Kristallklar bild
oavsett ljusstyrka

Färgomfånget som visas på en vanlig LCD-skärm minskas dramatiskt när de körs med låg ljusstyrka – medan med en ASUS laptop med OLED-skärm kan bibehålla en bra färgåtergivning vid vilken ljusstyrka som helst.

Förberedda för
professionellt arbete

En PANTONE-validerad OLED-skärm är fabrikskalibrerade för att på ett korrekt sätt återge Pantones färgpalett som har blivit branschstandarden för tryck och annat professionellt arbete. Det gör att du kan vara trygg med att dina kreativa projekt ser ut som de du har tänkt dig.

Produkter