Till produkterna

ASUS Z590-serien – Power to the Core

ASUS Z590-seriens moderkort är utformade för att använda all prestanda från de senaste 11:e generationens Intel® Core™?-processorer. Uppdaterade strömutformningar ligger till grund för hela systemet, som ytterligare förbättras med de senaste anslutningsalternativen och funktioner som använder AI för att ge dig avancerad prestanda.
Moderkort med AI

Moderkorten i ASUS Z590 har exklusiv program- och maskinvara som använder maskininlärning och AI för att förbättra användarupplevelsen. På utvalda moderkortsmodeller täcker ASUS AI-förbättringar fyra grundläggande faktorer för prestanda, inklusive överklockning, kylning, nätverk och inbyggt ljud. Det ökar möjligheten för personlig anpassning för både nybörjare och de som byggt datorer tidigare.
Robust ström- och kylningssystem

Moderkorten i ASUS Z590 använder samarbetande strömsteg och komponenter av hög kvalitet för att köra de senaste 11:e generationens Intel Rocket Lake centralprocessorer. Även på nybörjarnivå är strömlösningarna utformade för att leverera hållbar prestanda, och i alla produkter har de egenskaperna strategiskt skalats upp för att tänja på gränserna och sätta nya standarder.


För att säkerställa systemstabilitet under stor belastning av centralprocessorn använder moderkortet i ASUS Z590 stora kylflänsar för VRM och chippsatser, vilket skapar en balans mellan ytan och massan. Samma tankesätt gäller också för M.2-kylflänsarna, vilka gör den redo för nästa våg av PCIe 4.0 SSD-enheter.
Two-way AI noise cancellation

Vårt senaste ljudsystem använder en stor databas för maskininlärning för att minska bakgrundsljud från mikrofonen* och inkommande ljud. Distraherande tangentbordsljud, musklick och andra bakgrundsljud blockeras på ett smart sätt, så att du kan höra och höras kristallklart när du spelar eller pratar med någon.Läs mer här!

OBS! Rabatten gäller endast artiklarna markerade "Paketerbjudande", priset är redan reducerat.