7977 minecraft stamsite tävling
Lagerrensning 2022

Till produkterna


Ray Tracing

Med strålspårning aktiverat får du realistisk ljussättning och verklighetstrogna reflektioner i utvalda spel, för en än mer inlevelsefull spelupplevelse.

GeForce RTX erbjuder just nu marknadens bästa strålspårningsprestanda och är det givna valet för dig som vill smaka på framtiden.

DLSS

DLSS är en AI-baserad uppskalningsteknik som använder RTX-grafikkortens unika Tensor-kärnor för att ge dig bättre prestanda. Detta ger dig stora prestandaförbättringar utan märkbar visuell skillnad i utvalda speltitlar.

GeForce Experience

Mjukvarusviten GeForce Experience ger dig enkel tillgång till verktygen du vill använda med ditt grafikkort. Här kan du bland annat uppdatera drivrutinerna med ett enda klick och hitta de ideala inställningarna för dina olika spel.

Nvidia Broadcast

Med NVIDIA är det enkelt att börja streama. Broadcast ger dig lättanvända men kraftfulla verktyg för att presentera både ditt gameplay och dig själv på ett proffsigt sätt.

NVIDIA Reflex

Är du en seriös e-sportare vill du kombinera RTX 3000-serien med en kompatibel Reflex-skärm för att få bästa möjliga förutsättningar för låg latens i spel – en fördel som kan vara helt avgörande på den stora scenen.

G-Sync

Med NVIDIA G-Sync får du silkeslent gameplay helt utan tearing. G-Sync finns i tre olika nivåer och samtliga RTX-modeller har stöd för alla tre.

NVIDIA Studio

GeForce RTX kan användas för mer än bara gaming. Är du en kreatör får du inte missa de unika Studio-drivrutinerna, som är särskilt anpassade för att ge dig bättre prestanda i de mest populära bildbehandlings- och redigeringsprogrammen – helt kostnadsfritt.

RTX 30-serien

Häng med när vi sammanfattar NVIDIA GeForce RTX 30-serien, eller RTX 3000-serien om du föredrar det. Med nya arkitekturen Ampere utlovar Nvidia rejäla prestandaförbättringar och flera nya extrafunktioner - utöver förbättrad Ray Tracing och DLSS 2.0.

Ray Tracing ON/OFF

Vi testade RTX ray tracing på lite nyare speltitlar. Cyberpunk 2077, Control och Call of Duty: Black Ops Cold War står på menyn. Vad tycker ni om skillnaderna?