4305534
pre-dk 125

Till produkterna


PCIe Gen 4

Intels elfte generation Core-processorer har PCIe Gen 4, som ger dig tillgång till marknadens snabbaste lagring och som tar full nytta av senaste generationens grafikkort.

Turbo Boost

Med Core-processorerna får du Intels suveräna Turbo Boost, en teknik som automatiskt anpassar processorns frekvenser baserat på vad du gör på datorn – så att du får prestandan du behöver, när du behöver den.

Intel Xe

Elfte generationens Core-processorer med inbyggd grafik har nu utrustats med Intels senaste grafik, Iris Xe, som ger dig bättre prestanda och förbättrad mediaavkodning.

Den integrerade grafikkretsen kan även användas i tandem med insticksgrafikkort i utvalda program, så som Premier Pro, för markanta prestandaförbättringar.

Minnesöverklockning

Nu har även de enklare moderkorten med chipset B560 stöd för minnesöverklockning, så att även du som köper en mer blygsam modell kan få ut extra prestanda med snabbare minnen.

Överklockningsverktyg

För dig som köper en Intel Core 11th gen med suffixet K eller KF tillsammans med ett moderkort med chipset Z590 får du tillgång till processoröverklockning.

Intel har dessutom smidiga verktyg som hjälper dig överklocka, både det automatiska överklockningsverktyget Intel Performance Maximizer och det detaljerade, manuella verktyget Extreme Tuning Utility.

Intel 11th gen unboxing

I den här videon packar vi på ett makalöst vackert sätt upp våra exemplar av nya Intel Core i5 11600K och Core i9 11900K - häng med!

Intel Turbo Boost

Vi går lite närmre in på vad Turbo Boost är och hur det påverkar prestandan i din dator till det bättre.