Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

Powered by ASUS - Skräddarsydda system med pålitlig prestanda, skapade för gaming

Powered by ASUS består av färdigbyggda datorer framtagna i samarbete mellan ASUS och nordens främsta datortillverkare. Nu lanseras en helt ny uppsättning system med fokus på kräsna gamers. ASUS med sitt ursprung i moderkort har under senare år etablerat sig i flera nya produktkategorier. Med marknadens bredaste produktsortiment för gamingprodukter till PC blir det ett naturligt steg att erbjuda kompletta PC-system.


Som certifierad Powered by ASUS-partner är vi stolta över att kunna uppfylla de strikta krav som ASUS ställer på oss – så att vi får bygga gamingdatorer som vi själva kan skryta om.Vad är "Powered by ASUS?"

Tid, talang och omsorg behövs för att skapa något som är större än summan av dess delar. ASUS PBA-datorer är byggda med prisbelönta ASUS-komponenter och systemen är några av de bästa som finns att köpa. Komponenterna matchas noga för att skapa en perfekt balans och varje system måste godkännas, inte bara av oss själva, utan även av ASUS - endast då kan datorn få märkningen "Powered by ASUS".


Samtliga PBA-system använder i största utrsträcking komponenter från ASUS & ROG. Stor vikt läggs på att hitta komponenter som passar tillsammans, komponenter som är proportionerliga både till stil och prestanda. Inledningsvis säljs tre system med tema på TUF Gaming, ROG och ROG Strix.

Visar 2 produkter
kr
-
kr

Visar 2 produkter