Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

ASUS ExpertBook

ASUS ExpertBooks är designade för företag i alla storlekar, från den enskilde företagaren till stora organisationer. De har hög prestanda, hållbarhet i militärklass och är enkla att underhålla. De kommer dessutom med smarta funktioner som AI-driven brusreducering för bättre ljudupptagning vid digitala möten, TPM-chip, webbkameraskydd och ett brett portutbud.

MIL-STD-810G byggkvalitet

Laptops avsedda för en arbetsmiljö behöver vara byggda för att tåla mer och kunna köras längre än konsumentlaptops. ASUS designar alla sina företagslaptops för att vara tåliga och alla produkter har genomgått stränga tester enligt standarden för MIL-STD-810H. Detta gör att du kan vara säker på att en laptop från ASUS är en bra långsiktig investering.

Smarta företagsfunktioner

Med en företagslösning från ASUS får er organisation tillgång till flera smarta funktioner som gör att ni kan sköta era laptops på bästa sätt. Med ASUS Control Center får ditt företag omfattande verktyg för att centralt sköta datorflottan, ASUS Business Manager låter er hantera enskilda enheter, ASUS UEFI BIOS ger ett intuitivt gränssnitt för kontroll på en grundläggande nivå och i MyASUS är kundtjänst och status uppdateringar alltid nära till hands.

Säkerhet i företagsklass

De digitala hoten har aldrig varit flera och ASUS ExpertBooks är anpassade för att vara rustade för att vara säkra och enkla att underhålla i en organisation. IT-avdelningar kan bland annat sköta underhåll på distans och skydda konfidentiell information. ASUS ExpertBooks är utrustade med exempelvis TPM-chip 2.0, biometrisk identifiering, AI-säkerhet och Intel vPro-plattformen.

ASUS Premium Care

Vår relation till dig som kund börjar när du köper en ASUS-produkt. Vi erbjuder support och en omfattande servicelösning för såväl enskilda datorer som till hela datorparker så att datorerna alltid snabbt fungerar igen om det funnits några problem. Vi erbjuder upp till 3 års garanti som standard med Global Warranty täckning. Med ASUS Premium Care erbjuder vi också on-site-service och det går att välja antingen 1 eller 2 år extra garantitäckning med upp till 5 års garanti.

Visar 0 produkter

Visar 0 produkter

    Din filtrering gav inget resultat. Prova att använda andra alternativ.