RTX 3060 Ti 8GB VENTUS 3X OC

Köp nu

MEG Z590I UNIFY

Köp nu

MPG Core Liquid K240

Köp nu

Block Party 2021

Att bygga en dator kan vara så enkelt och roligt som att bygga med LEGO. Men är det så enkelt om en bygger en dator av LEGO? MSI har ingått ett samarbete med någon som både kan bygga en dator och LEGO och bett honom visa hur man tar det till nästa nivå.

Inspirerat av ett av allas våra favoritspel, Minecraft (med RTX ON), har Timpelay tagit ett LEGO-bygge av Minecrafts Pig House och utmanat sig själv att konvertera det till en fungerade dator med MSI-komponenter.

Hur många LEGO-bitar och hur många timmar tar det att skapa den ultimata MSI x LEGO Pig House gamingdatorn? Kan LEGO-bitar hantera moderna datorkomponenter och kan MSI's komponenter hantera LEGO-bitarna? Följ med oss på ständiga uppdateringar på sociala medier för att se hur det går för Timpelay och om han lyckas kombinera LEGO Pig House med en MSI-dator.


Se vår livestream 9/11 kl.17.00
Minecraft med GeForce RTX

Minecraft med RTX™-betaversionen är nu tillgänglig för datorer med Windows 10! Släpp lös hela din kreativitet och omvandla dina Minecraft-upplevelser med den visuella återgivningen hos strålspårning i realtid som drivs av NVIDIA GeForce RTX. RTX. It's On.
Se hur strålspårning i realtid fungerar

I Minecraft med RTX på Windows 10 tillförs realism till din värld med global illumination som lyser upp block, emissiva pixlar som lyser upp världen, vatten som speglar omgivningen, skuggor som kastas korrekt och rika fysiska material som gör din värld verklighetstrogen.©2020 NVIDIA Corporation. Med ensamrätt. NVIDIA, NVIDIA-logotypen, GeForce RTX och NVIDIA Turing är varumärken och/eller registrerade varumärken som tillhör NVIDIA Corporation i USA och andra länder. Övriga företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör de respektive företag som de är associerade med. Mojang © 2009–2019. ”Minecraft” är ett varumärke som tillhör Mojang Synergies AB