Gåvor som kommer att göra underverk för dina spel

Den här höstsäsongen kan du ge dina spel och appar kraft att prestera som aldrig förr. NVIDIA® GeForce RTX™ används i över 150 populära spel och appar för att leverera realistisk grafik med strålspårning och otroligt snabb prestanda med hjälp av banbrytande nya AI-funktioner som NVIDIA DLSS och NVIDIA Broadcast.


Till produkterna

Stationära datorer med GeForce RTX

GeForce RTX 30-seriens stationära datorer ger dig den ultimata prestandan som alla spelare vill ha. Få ut så mycket som möjligt av dina spel med inställningarna uppskruvade till max för den mest uppslukande visuella upplevelsen någonsin.

Bärbara datorer med GeForce RTX

GeForce RTX 30-serien GPU:er driver världens snabbaste bärbara datorer. Bärbara datorer från GeForce drivs av prisbelönta GPU:er och Max-Q-teknik och är lätta, tysta och byggda för att hitta den perfekta kombinationen av ultimat GeForce-spelande och en otroligt elegant design. Dessa bärbara datorer är The Ultimate Play.

RTX. IT'S ON.

Ultimat strålspårning och AI

NVIDIA RTX är den mest avancerade plattformen för strålspårning och AI-teknik. Den revolutionerar hur vi spelar och skapar innehåll. RTX används i över 150 populära spel och appar för att leverera realistisk grafik med otroligt snabb prestanda eller banbrytande nya AI-funktioner som NVIDIA DLSS och NVIDIA Broadcast. RTX är den nya standarden.DLSS AI-acceleration

MAXIMAL FPS. MAXIMAL KVALITET. DRIVS AV AI.

NVIDIA DLSS med banbrytande AI-rendering ökar bildfrekvensen utan att kompromissa med bildkvaliteten tack vare Tensor-kärnorna som är dedikerade för att bearbeta AI i GeForce RTX. På så sätt får du den prestanda som krävs för bättre inställningar och upplösning för en fantastisk visuell upplevelse. AI-revolutionen har nått spelvärlden.
Nvidia Reflex

Low latency-läge

NVIDIA Reflex ger den ultimata konkurrensfördelen genom en revolutionerande uppsättning tekniker för att optimera systemsvarstiderna för e-sportspel. Hitta dina mål snabbare. Reagera snabbare. Öka siktets precision.© 2021 NVIDIA Corporation. NVIDIA, NVIDIA-logotypen, GeForce och GeForce RTX är registrerade varumärken och/eller varumärken som tillhör NVIDIA Corporation i USA och andra länder. Alla andra varumärken och upphovsrätter tillhör respektive ägare.Produkter