Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

Få ut det mesta av din dator med Windows 11

Alla som vill bygga en ny dator behöver den senaste tekniken för varje komponent.

Windows operativsystem är nytt, modernt, lätt och bekant. Det är optimerat för arbete, inlärning, spel samt för att ge bra upplevelser.

När en gamer bestämmer sig för att köpa en anpassad dator har hen stora förväntningar på dess prestanda, men även dess utseende och funktion. Windows operativsystem ger gamers den perfekta Windows-upplevelsen både i och utanför spelet.

Det senaste inom datorprestanda.

Funktioner såsom DirectX 12,1 DirectStorage2 och Auto HDR ger hisnande, uppslukande grafik med hög bildfrekvens, snabbare hämtningstider och ett större urval färger.

Upptäck ditt nästa favoritspel.

Spela fler än 100 högkvalitativa spel med vänner på din dator, konsol, telefon eller surfplatta till en låg månadskostnad. Nya spel läggs till dagligen, vilket gör att det alltid finns något nytt att uppleva.

Din perfekta utrustning väntar.

Windows 11 erbjuder nu flera olika kombinationer av maskin- och programvaror. Det är dessutom datoroperativsystemet med flest spel att välja mellan – gamla, nya och nu även de som tidigare endast kunde spelas på konsol.

Alla gamers vill nå toppen
– allt de behöver är en Windows-dator!

Tack vare Auto HDR kan spelare nu njuta av sina spel med fantastisk färgkontrast och djup – samma spel, men en ny otrolig upplevelse. En av de bästa sakerna med AutoHDR är att det är helt automatiskt, vilket betyder att den som installerar datorn inte behöver göra någonting. Windows-programvaran upptäcker displayen och spelet, och om de är förenliga startas Auto HDR automatiskt

Visar 4 produkter
kr
-
kr

Visar 4 produkter