8027 Gotham Knights
Lagerrensning 2022
CableMod

Legendarisk Sleeving


CableMod Pro-tangentbordskabeln börjar med deras högkvalitativa koppartråd, som är isolerad med en speciellt formulerad trådmantel för ökad flexibilitet. De lindar sedan in tråden i ModFlex och ModMesh sleeving ovanpå för en professionell textur och extra hållbarhet. Bästa av allt är att färgerna är en perfekt matchning med andra CableMod-kablar för att förena utseendet på hela din installation.

CableMod ProCoil


För att få det proffsiga utseendet har vi utvecklat ProCoil. Resultatet av åtta månaders prototyper och justeringar, CableMod ProCoil uppnår en tät och hållbar kabelspole som eliminerar fula luckor mellan spolrotationer. Tack vare deras speciellt framtagna trådjacka behåller ProCoil fortfarande utmärkt flexibilitet samtidigt som den behåller sin form över tiden. Genom vår högutvecklade kabelspolningsprocess säkerställer ProCoil att din tangentbordskabel är den bästa av den bästa.

Stilrena kontakter


Glöm billig plast och släng krympslangen. För att täcka saker och ting tar CableMod Pro Keyboard Cable snabbkoppling, USB-kontakter och täcker dem med en lyxig pulverlackering för en look som verkligen är nästa nivå. Dessutom appliceras dessa kontakter utan användning av krympslangen för att hålla saker och ting så stilrena som möjligt.

Produkter