Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

Apple för företag
Jobba på en Mac

När världen förändras, förändras även affärerna. Apples hårdvara, mjukvara och tjänster är utformade för att fungera ihop, så att dina medarbetare har den kraft och flexibilitet som behövs för att göra jobbet – oavsett var det görs.


Hur är det att jobba på en Mac?
Kolla in vår videoserie

Jobba på en Mac

Hur är det att jobba på en Mac?
Ja, det är något vi vill undersöka i ett par videor, med kreativt arbete i Adobe Creative Cloud-sviten som utgångspunkt. Vi lyfter även vår kundserviceavdelning för företag, som dessutom har Apple-specialister.

Välja Apple-hårdvara

I den första videon står hårdvara i fokus, och vi har valt att fokusera på datorer med Apples egna kretsar i. De erbjuder suverän prestanda ihop med exceptionell energieffektivitet och dedikerad hårdvara för kreativt arbete, och är kort och gott otroligt konkurrenskraftiga alternativ för dig som letar efter en dator för exempelvis redigering.

Adobe Creative Cloud

Efter att vi i den första delen pratat om Apples datorer för professionella användare är det nu dags att prata om hur det är att använda dem, med fokus på vårt arbetsflöde i Adobe Creative Cloud.

Den imponerande prestandan och energieffektiviteten hos Apples egna kretsar är redan väl dokumenterad av recensenter, så här fokuserar vi främst på att prata om hur kretsarnas ändamålsanpassade uppbyggnad underlättar tredjepartsutvecklarnas optimering och hur den ger dem möjlighet att använda dedikerad hårdvara för specifika uppgifter.

Företagsrådgivning

Är ert företag ute efter ny hårdvara eller rådgivning kring tekniska lösningar?

I videon kan ni höra vår företagsrådgivningschef Daniel och våra Apple-specialister Mattias, Oskar och Douglas prata om vad de kan erbjuda just ert företag. Om ni efter att ni sett videon vill komma i kontakt med någon av dem hittar ni våra kontaktvägar via länken nedan.


Vår företagsavdelning