Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

Radeon RX 7600

GAME. STREAM. ADVANCE.

Upplev enastående prestanda, bildkvalitet och effektivitet för spel och streaming i Full-HD med grafikkortet AMD Radeon™ RX 7600 som drivs av AMD RDNA™ 3-arkitekturen. Fördjupa dig i fantastiska visuella upplevelser med den precisa färgåtergivningen från AMD Radiance Display™ Engine och öka bildfrekvensen med hjälp av AMD FidelityFX™ Super Resolution och Radeon™ Super Resolution uppskalningstekniker. För att låsa upp ännu mer prestanda kan du kombinera AMD Radeon™ RX 7000-seriens grafikkort med en kompatibel AMD Ryzen™-processor för att aktivera AMD Advantage.

BANBRYTANDE PRESTANDA

AMD Radeon™ RX 7600 grafikkort sätter en ny nivå av prestanda för spelare och streamers. Med AMD RDNA™ 3 beräkningsenheter och blixtsnabba klockfrekvenser möjliggör det avancerad spelprestanda med hög uppdateringsfrekvens i Full-HD.


FÄNGSLANDE GRAFIK

Upptäck nya nivåer av detaljrikedom och ultrasnabbt spel med High-Performance Rendering, en kombination av beräkningsbaserade funktioner från AMD FidelityFX™ och uppskalningstekniker som ger enastående visuella effekter med imponerande prestanda. Fördjupa dig ytterligare med AMD Radiance Display™ Engine och DisplayPort™ 2.1 för att uppleva upp till 68 miljarder färger vid videouppspelning i upp till 8K. Leverera förbättrad visuell kvalitet till din publik när du streamar och spelar in genom användning av förbättrade kodare, tillsammans med integrerad AI och innehållsanpassande maskininlärningsteknologi som ger skarpare och snyggare visuella effekter vid streaming.


BÄTTRE TILLSAMMANS

Kombinera ett AMD Radeon™ RX 7600 grafikkort och en AMD Ryzen™-processor för att aktivera AMD:s smarta teknologier. Du kan frigöra enastående prestanda som ger dig en fördel i spelet. Förbättra grafikkort med applikationen AMD Software: Adrenalin Edition™, som levererar de senaste drivrutinerna, för de bästa spelupplevelserna på din PC.

SKALA UPP PRESTANDAN.
MAXIMERA INLEVELSEN.

AMD FidelityFX™ Super Resolution tar uppskalningsteknologin till nästa nivå. Den förser dig otrolig bildkvalité samtidigt som den boostar frameraten i spel med stöd för det.

AMD Radeon™ Super Resolution (RSR)2 hanterar FSR-teknologin på drivrutinsnivå, och ger dig fördelen av uppskalad prestanda i tusentals spel.


Visar 5 produkter
kr
-
kr

Visar 5 produkter

Visa produkter: