Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

Vattenkylningsguide

Välkommen till vår vattenkylningsguide. Här går vi på ett avslappnat sätt igenom hur du väljer delar till och bygger vattenkylning i en dator, från början till slut. Exakt hur kylningen bör se ut kommer skilja från bygge till bygge, men här får du en rejäl grund att stå på – och vad vi hoppas en inspirerande språngbräda till att våga vattenkylning.
Del ett

För en nytillkommen kan vattenkylning te sig som en djungel. Det finns ett enormt utbud av radiatorer, vattenblock, slangar, rör, reservoarer, pumpar och annat att välja på och det kan vara svårt att veta i vilken ände man ska börja.

Därför ägnar vi hela första delen av vår vattenkylningsguide till att gå igenom allt det grundläggande du behöver känna till för att själva bygga vattenkylning. Under videons gång väljer vi samtliga komponenter, tillbehör och vattenkylningsdelar vi själva använder när vi bygger vår dator i del två av guiden, och ger tips och tricks på vägen.
Del två

I del två av guiden visar vi dig alla steg i byggnationsprocessen och pratar om vad du ska tänka på och se upp för när du själv bygger.

Just för att vattenkylning anpassas till varje specifikt bygge kommer du inte kunna följa den här guiden till punkt och pricka, såvida du inte köper exakt samma delar som vi använde i videon, men du kommer få ett större sammanhang och många konkreta tips som kan appliceras oavsett hur ditt bygge sedan kommer se ut.

Därför rekommenderar vi att alltid läsa instruktionerna för just de delar du själv valt, då exempelvis installationsprocessen för vattenblock till processorer och grafikkort skiljer från modell till modell.