Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

LG OLED Gamingskärmar

Med perfekt svärta, enorm färgrymd och exceptionell snabbhet tog LG TV-marknaden med storm när de lanserade paneltypen OLED, och nu är det äntligen dags för PC-gamers att få njuta av framtidens paneler.

Till skärmarna Läs mer om OLED

Så varför är OLED på gamingskärmar så framemotsett?

För att de bjuder på en kombination av otroligt vacker bild, som även ser fantastisk ut i totalt mörker, och rapphet som ingen annan paneltyp kan erbjuda. Med OLED kan man nå omärkbart låg svarstid ihop med hög uppdateringsfrekvens, vilket gamers älskar.

De två första spelinriktade datorskärmarna med OLED som LG lanserar är UltraGear 27GR95QE och UltraGear 45GR95QE.

UltraGear 27GR95QE är först ut på marknaden med att erbjuda en spelinriktad och 27” stor OLED-panel med upplösningen 1440p och bildförhållandet 16:9, vilket är det vanligast förekommande bildformatet och det som används inom e-sport.

Bjässen UltraGear 45GR95QE är istället för dig som letar efter en inlevelsefull och maffig spelupplevelse, där den välvda och 45” stora OLED-panelen verkligen gör dig till en del av spelvärlden. Det här är spelskärmen för dig som exempelvis lirar äventyrs- eller simulatorspel, och som vill göra det med perfekt svärta.

Utöver otroligt vacker bild bjuder båda modellerna på extremt låg svarstid, blott 0.03 ms, tillsammans med hela 240 Hz uppdateringsfrekvens och tre typer av adaptiv synkronisering, i form av G-Sync Compatible, VRR och FreeSync Premium. Därtill har de enorm färgrymd, hela 98,5% av DCI-P3, 10 bitar färgdjup och HDR10.


Om du vill ta nästa steg inom PC-spelande och njuta av otrolig bild kan du läsa mer om de nya modellerna här nedan.

Visar 1 produkter

Visar 1 produkter