8471
Dubbelklick Före (Special)
MSI Gaming Laptops 2023

Moderna laptops för varje gamer

MSI:s kärnvärde är gaming. Alla deras produkter är designade specifikt för att skapa de bästa möjliga förutsättningarna för en immersiv upplevelse. Tidigare har stationära datorer varit det självklara valet för en gaming-setup, men i nutid kan moderna laptops ha lika kraftfull prestanda och samtidigt erbjuda en portabel funktion. Därför erbjuder MSI en gaminglaptop för varje typ av gamer. Läs vidare för att hitta den perfekta laptopen för dig.

Stealth Series är för dig som värdesätter mobilitet och design lika mycket som musklerna i maskinen. De är skapade för att diskret smälta in i vardagens alla situationer – på jobbet, i skolan och hemma.

Raider GE Series är för gaming-entusiasterna – och det är tydligt. De levererar en fantastisk upplevelse utan att kompromissa med prestanda, grafik, RGB, kylning bilder per sekund eller svarstid.

Pulse Series är för den gamingintresserade som vill ha en stabil dator och ordentligt med prestanda. Färgrika skärmar med höga uppdateringsfrekvenser för att du kan uppleva äkta spelglädje.

Populära Katana Series är uppgraderad med ny och bättre hårdvara, ett RGB-belyst tangentbord med taktila brytare och tack vare bra kylning kan du förvänta dig maximal prestanda.

Vector Series är otoligt kraftfulla bärbara gamingdatorer. Datorerna är stilrent designade vilket gör att den passar lika bra på jobbet som i skolan eller på LAN.

Visar 10 produkter
kr
-
kr
GB
-
GB
"
-
"

Visar 10 produkter