Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

Expandera ditt nätverk

Om ditt WiFi inte är tillräckligt starkt för att täcka hela ditt hem kan det vara svårt att få en pålitlig och stabil anslutning. Ett problem som både är irriterande och kostsamt. Det finns dock en enkel lösning, ASUS expanderbara routrar!

Vad är en expanderbar router?

I princip samtliga moderna routrar från ASUS kommer med tekniken AiMesh. ASUS expanderbara routrar kan kombineras med varandra för att skapa ett mer kraftfullt och heltäckande WiFi för hela hemmet - fritt från döda zoner.

De är enkla att installera och hantera, och de ger dig enastående prestanda med ett rikt urval av smarta funktioner. Nätverksnybörjare kan med bara några få steg upprätta sitt nätverk, medan mer erfarna användare kommer att uppskatta de mer avancerade nätverksfunktionerna. Detta ger också tryggheten att du kan införskaffa en router, och därefter uppgradera till flera enheter efter behov. Kanske behöver du en diskret router i sovrummet och en kraftfull gaming-router vid spelhörnan?


Extendable Routers

Hur funkar det? Tack vare AiMesh.

AiMesh är den flexibla och skalbara lösningen som låter dig blanda och matcha alla expanderbara routrar. Alla ASUS WiFi 6 routrar, och de flesta av ASUS WiFi 5-routrar har redan stöd för AiMesh.

AiMesh kan skapa ett enda nätverksnamn så att det inte finns något behov av att växla mellan olika nätverk när du rör dig i ditt hem och det håller även koll på signalstyrkan till din expanderbara router, och växlar smidigt över till en annan källa vid behov.

Det går också bra om du föredrar separata nätverksnamn för varje frekvensband — AiMesh är enkelt, det har designats för att fungera på det sätt som passar dig bäst.

Samtliga enheter i ett AiMesh-nätverk har tillgång till huvudrouterns alla funktioner, inklusive livslång gratis användning av AiProtection och föräldrakontroll, och alla WiFi 6 enheter använder även det senaste WPA3-säkerhetsprotokollet. Mjukvara som skyddar dina anslutna enheter och erbjuder kontroll över dem, så att du får en trygg hemnätverksmiljö.

Visar 15 produkter
kr
-
kr

Visar 15 produkter

Visa produkter: