Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

Inet System med AMD

En personlig dator – på ett enklare sätt


För dig som vill ha en personlig dator på ett enklare sätt erbjuder vi Inet System, färdiga och prisvärda konfigurationer för både gamingdatorer och workstations. De byggs i Sverige med helt vanliga tredjepartskomponenter, så att du enkelt kan uppgradera dem i efterhand för ännu längre livslängd.

En annan fördel med Inet System-datorer är också att du kan anpassa flera av delarna efter eget behag och att de kan byggas på beställning, så att du får fördelarna av att bygga en egen dator utan att behöva lyfta ett finger eller läsa på själv för att göra bra komponentval.

Läs mer om Inet System


Rätt komponenter

Byggd med komponenter från välkända tillverkare, enkla att byta ut & uppgradera.

100% ren installation

Datorn är helt fri från bloatware och onödiga program.

Säker frakt

Datorn levereras i en stötsäker förpackning som förhindrar skador.

Support

Datorn är redo att användas, men vi finns alltid här för att hjälpa dig komma igång.

AMD Ryzen & AMD Radeon

Vi erbjuder Inet System med AMD Ryzen-processor och AMD Radeon-grafikkort i flera olika prisklasser och prestandanivåer. Ryzen och Radeon har många konkurrenskraftiga modeller både för dig som vill ha hög fps i spel och för dig som vill ha hög beräkningskraft för arbete, men du kan få ännu högre prestanda om du väljer en modell med grafikkort och processor från AMD.

När du kombinerar Ryzen och Radeon får du utöver komponenternas respektive funktioner och tekniker även extrafunktioner som ger dig nya fördelar. Den främsta av dem är SAM, eller Smart Access Memory, som ger dig ännu mer prestanda på ett smart sätt. Så nästa gång du ska köpa ny dator vill du spana in Inet System med AMD Ryzen och, eller, Radeon.

Visar 2 produkter
kr
-
kr

Visar 2 produkter