Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
Counter-Strike 2 Logotyp
Spelkaraktärer från Counter-Strike 2

Counter-Strike 2
Allt du behöver veta

Counter-Strike 2, även kallat CS2, är den efterlängtade uppföljaren till en av världens mest populära spelserier. Senaste gången vi fick ett nytt Counter-Strike var 2012, när CS:GO hade premiär, så CS2 är minst sagt efterlängtat.

Den 22 mars 2023 utannonserade Valve Counter-Strike 2 och presenterade det som det största tekniska framsteget i spelseriens historia, i och med övergången till spelmotorn Source 2. Spelet kommer lanseras som en kostnadsfri uppgradering till CS:GO. Läs vidare på den här sidan för att lära dig mer om spelet och vilka gamingtillbehör vi tycker är bäst för CS2.

Till produkterna
Uppdaterad grafik i Counter-Strike 2

Renare, ljusare, bättre

Med CS2 har Valve uppdaterat flera av spelets mest älskade kartor, med varierande mängd nyheter. Vissa kartor har byggts om från grunden med hjälp av Source 2-motorn, medan andra har skänkts nytt liv med hjälp av den nya motorns överlägsna ljussättning. Det känns som Counter-Strike, men är vackrare än någonsin förr – särskilt ihop med de nya rökeffekterna.

Vapen med unikt mönster från Counter-Strike 2

Ditt gear i nytt ljus

Du kommer kunna ta med hela ditt inventory från CS:GO till Counter-Strike 2, och det kommer faktiskt se bättre ut. Med hjälp av Source 2-motorns förbättrade ljussättning och mer högupplösta 3D-modeller och texturer kommer du kunna se dina vapen med högre detaljrikedom än någonsin förr.

Ljudvågor illustrerar bättre ljud

Träffsäkert ljud

Ljudet i Counter-Strike 2 har omarbetats från grunden, för att bättre återge den fysiska omgivningen och allt som rör sig. Ljudet har också balanserats om för en mer komfortabel lyssningsupplevelse, så att du kan spela längre utan att bli utmattad.

Gamingmus

För att maximera din reaktionsförmåga och ditt sikte rekommenderar vi en lätt, trådlös mus med en högpresterande sensor. Se några av gamingmössen vi rekommenderar för CS2 längst ner på sidan.

Gamingtangentbord

För att ge din mus mer utrymme rekommenderar vi ett kompakt tangentbord till CS2. Det är även viktigt med riktigt snabba brytare, exempelvis optiska, magnetiska eller linjära mekaniska switchar.

Gamingheadset

Vi rekommenderar ett gamingheadset med slutna kåpor, suverän detaljrikedom och en bra mikrofon. Att aldrig bli överraskad och att kunna kommunicera tydligt är nyckeln till vinst.

Gamingmus, Gamingtangentbord och Gamingheadset för Counter-Strike 2

Gamingskärm

I stridens hetta är det din responstid och precision som är skillnaden mellan vinst och förlust. Därför behöver du en skärm med rätt prestanda. I Counter-Strike 2 är det viktigare med hög uppdateringsfrekvens (Hz) och låg latens (ms) snarare än hög upplösning och korrekt färgåtergivning. För e-sport i allmänhet och Counter-Strike i synnerhet rekommenderar vi 240 Hz eller högre.

Skärmar för Counter-Strike 2

Gamingdator

Likt kraven för skärmar så har Counter-Strike 2 lite annorlunda krav på prestanda om du vill spela på en hög nivå. Spelet är mindre grafiskt krävande än många andra spel vilket gör att du inte behöver lika kraftfullt grafikkort. Det är snarare processorn du bör satsa lite extra på för att pressa ut maximalt med FPS.

Datorer för Counter-Strike 2

Nvidia Reflex

För lägsta möjliga latens rekommenderar vi varmt att kombinera en snabb skärm med NVIDIA Reflex. NVIDIA Reflex är en funktion alla moderna GeForce-grafikkort har stöd för och du aktiverar den i spelinställningarna.

Med Reflex optimeras grafikdrivrutinerna specifikt för att ge så korta svarstider som möjligt i spelet, för ännu bättre reaktionstider. Ihop med en Reflex-skärm kan du dessutom mäta hela systemets svarstider och identifiera vilken del i kedjan som är långsam.

Upp till 35% lägre latency med Reflex ON


Graf som visar förbättrad latency med Nvidia Reflex

1440p, Max Settings, i9-12900K, pre-release version of Counter-Strike 2.

Counter-Strike, Counter-Strike 2, CS:GO, and their respective logos are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation.
© 2023 Valve Corporation, all rights reserved.

Visar 27 produkter
kr
-
kr

Visar 27 produkter