Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
E-Sportens dag 2024

En dag fullspäckad med E-Sport


Datum för 2024 ej satt

E-SPORTENS DAG

Svenska E-sportförbundet åker på Sverigeturné och välkomnar dig till en heldag för att spela, lära och inspireras!

Läs mer

E-SPORT SM

Välkomna till ett historiskt e-sportevent där Svenska E-sportförbundet korar de svenska mästarna i CS2, Rocket League och Dota 2.

Läs mer

E-SPORTENS DATOR

Tillsammans med SESF har vi tagit fram datorer i olika prisklasser som skall fungera i olika spel, se mer nedanför.

Läs mer

Välkomna till E-sportens Dag!

Svenska E-sportförbundet åker på Sverigeturné och välkomnar dig till en heldag för att spela, lära och inspireras! Få inblick i e-sportens värld och förståelse för Sveriges nya idrott och världens snabbast växande sport tillsammans med Svenska E-sportförbundet och Ingka Centres.

Välkomna till en heldag för att spela, lära och inspireras! Få inblick i e-sportens värld och förståelse för Sveriges nya idrott och världens snabbast växande sport tillsammans med Svenska E-sportförbundet. Tillsammans med våra partners vill vi fånga upp det nationella intresset och visa hur organiserad e-sport kan möjliggöra ett tryggt esportsutövande för alla.


En heldag med E-sport

E-sportens Dag erbjuder prova-på-aktiviteter, tävlingar, inspirerande föreläsningar från etablerade e-sportare och experter. Vi kommer att spela Rocket League och CS2, göra e-sporttester och tävla ut gaming gear från Logitech G.


Tillbaka till huvudsidan
Visar 8 produkter
kr
-
kr