Nya recensioner

Jag köpte denna till barnet att ha i sitt rum för att kunna lyssna på radio och Spotify via bluetooth. Den duger utmärkt till detta syfte, ljudet fyller inga arenor men väl ett litet rum. Okej ljudbild, lite klen diskant kanske men ett klipp ändå med tanke på priset och funktionerna. Jag har inte hunnit testa batteritiden ännu men jag gissar att den är okej. Jag funderar faktiskt på att skaffa en till att ha i köket.

Bra funktioner med FM, DAB och Bluetooth

Storleken

Priset

Något ljussvag display

Endast laddkabel medföljer, ingen strömadapter

TP-Link TG-3468 10/100/1000
Ida Maria Cecilia

2

Fungerar klockrent!

Gigabit

Linux support

Stöds utmärkt i pfSense

Man får endast en

Tyvärr inte gratis

NOTHING ear (1)
Konstantin

2

Så sjukt coola lurar

Söker du efter en router för att köra Air Link till datorn med din Quest 2 fungerar den här routern utmärkt. Täcker hela hemmet (73 kvm) på 2.4GHz-bandet och även 5GHz-bandet har bra räckvidd. Smidig att installera och ett trevligt UI med bra kontroll över alla inställningar. Stöd för IPv6. Det finns även bra tredjeparts open source firmware att använda om du känner dig manad. Solklart köp. 6/6 WiFi 6

Klarar Oculus Air Link

Gör det den ska

Tredjeparts open source firmware

Inget hittills

Visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig av den här, annat än hur perfekt den var till mitt (matt)svarta bygge. Vet inte om det är avsaknaden av RGB som gör det, men för priset gör den minst sagt jobbet och mer därtill. Hade nog lagt det dubbla för den här. Kör just nu open case så kan inte uttala mig om ljudet annat än att den inte låter mer än andra aios jag testat. Svårt att avgöra dvs, men inget jag tänker på.

Riktigt clean

Kyler min 3900x till rimliga nivåer (behövde underklocka tidigare)

Priset

Detta är verkligen den ultimata skärmen. Ser verkligen fram emot till att den släpps

Väldigt bra scooter, men jag som föredrar att se batteriet i %, använda Cruise control, samt kunna låsa den via appen kan aldrig ge mer i betyg då Bluetooth krånglar väldigt mkt och behöver lämnas in på service...

Bra kvalite

Stabil

"Lätt"

Appen

Kvalitén på Bluetooth

Gillar dockningsstationer. Denna gör jobbet :)

Praktisk

Priset

Funkar grymt. Ser snygg ut också. Älskar dockningsstationer!

Snygg

Priset

Vill bara försvara spelet efter Wilhelms dåliga recension. Det är grymt!

Perfekta spelet för att minska sin kompiskrets!!

Kontext: Har 18,3 / 10cm händer. Jg varierar mellan en kombination av claw/palm och fingertip. Positiva: Jag har haft den här musen i några dagar nu, och sedan dag ett har den kännts skön, inga problem. Den är lätt, smidig, har en bredd på 5.4cm, vilket, jämfört mot många andra möss är åt det smalare hållet. Den har en lägre profil vid musclicksen vilket bidrar till känslan av kontroll. Personligen använder jag bakdelen med den högre profilen, då det känns skönt att få kontakt med bakdelen mot handflatan. Mös jag använt innan är FK2, Xai, Kinzu, men denna slår alla dom. Negativa: Den har en stiff, stelare kabel, personligen gillar jag den, då den är lätt och glider ändå smidigt mot musmattan. Smaksak, men man skulle kunna ta bort RGB:n och göra den lättare, samt sätta igen hålen på sidorna av musen där man har som mest fingerkontakt. Vore nice att ha flera val på LED belysningen, men det är en minimal grej. Bakre mouseskaten är formad som en halvmåne, bra glid men vore nice om de gjorde den fylligare som på te.x Zowie möss.

Superb passform för rätt händer

Smidig, bekväm och accurate att hantera

Byggkvalitén

Kabel åt det stelare hållet

Hålen på sidan av musen där man har som mest fingerkontakt

RGB adderar några grams vikt, samt vore nice med fler val av RGB färger om de nu ska ha RGB.

Det räcker med 1 meter när kabeln till den portabla hårddisken är för kort. Jag har en USB 3.1-adapter med 7 portar men vill ha diskarna på bordet intill där datorn står.

Jag skaffade två stycken, en som används till en GoPro Hero 4 och en som används till en Hero 5. Den ena nyttjas på min sons dator, den andra på min. Min sons fungerar alldeles utmärkt medan jag, som många andra, upplevde frysningar. Detta kan jag dock inte härleda till själva Cam Linken då min sons Cam Link uppvisade samma problem på min dator. Problemen kan baseras på en hel del olika faktorer, allt från kamera, kablage och datorns hantering av USB-anslutna enheter.. För min del så behövde jag bara byta HDMI-sladd för att det skulle börja fungera. Para ihop den med OBS Studio och så har man en väldigt bra lösning.

Bra bild

Smidig uppsättning

Stabil

Bra storlek på denna deskmat, särskilt på djupet - de flesta andra ligger på 40 cm vilket jag känner är lite väl tilltaget. Bredden är perfekt för fullstort tangentbord och mus. Kör numer ett TKL-tangentbord vilket har gett betydligt mer utrymme för musen - har nu även plats för mobilen till vänster om tangentbordet. Har än så länge inte spillt något på den, men vad jag sett så är detta en av de få som har behandlat ytan för att inte dra åt sig vätskor. Många av dessa mattor brukar ha rätt "skrikiga" motiv, det är bra att de valt matta färger och ett enklare motiv - men det är väldigt subjektivt och talar egentligen bara till mitt personliga tycke.. Det hade dock varit trevligt om de gjort några fler att välja på.

bra storlek

vätskeavvisande

hållbar

Har väntat i år på en till Dying Light spel!!! 🤩🤩

Kan ju knappt bli sämre än Avengers spelet

Har haft produkten i tre dagar ungefär . Och är nöjd spelar cod på högsta utan några problem. Den får en fyra då det är locket som ska va ljud dämpande som inte går att sätta på då skruvarna till radiatorn är i vägen. Annars klockren dator för pengarna om man inte orkar bygga själv.

Stabil

Snabb

Radiatorn är i vägen för locket uppepå så låter ganska mycket om man är känslig för det

Låter högt då man inte kan sätta på locket

Om du är ute efter en router till din Quest 2 för att köra Air Link med datorn duger inte den här. Titta vidare. Om inte så är den helt ok. Den klarar inte av att köra wifi 6 (ax) med Air Link, det blir massiv stuttering. Om man stänger av wifi 6 och kör på gamla standarden fungerar det bättre men även då kommer stuttering då och då. Men gör man det försvinner poängen med en wifi 6 router... Routern, datorn och Quest 2 var i samma rum. Datorn är kopplad med sladd till routern. GPU 3080, CPU i9, 32gb ram. Men annars var den trevlig. Smidig att installera, okej UI. Täckte hela hemmet (2,4GHz-bandet, 73 kvm) trots att den var placerad i ena ändan av lägenheten. Men jag returnerade routern eftersom den inte höll måttet för mina behov.

Smidig

Billig

Klarar inte Oculus Air Link

Blir varm

Köpte för att använda med Game Pass på PC och det fungerar klockrent. Inte haft en Xbox-kontroll sedan 360 (vilken jag också gillade) men denna ger helt klart en bättre upplevelse än sina föregångare. Har lite problem med thumbsticksen vars räfflade greppyta kombinerat med en lite vass kant skaver på tummen. Är främst ett problem i spel som Fifa där jag vid snabba vändningar byter position av tummen mycket vilket orsakar skav.

Väldigt skön att hålla i

Fungerar sömlöst till PC

Game pass!!!

Thumbstick skaver

Mitt första trådlösa gamingheadset och är i helhet mycket nöjd. Jag kikade på Arctis 5 och Blackshark v2 då jag var ute efter ett headset med låg vikt och skön komfort. Sen dök dessa upp och jag tilltalades av den avskalade designen och priset. Förväntad ljudkvalité i gaming och över förväntan vid musiklyssning. Ingenting att klaga på för priset. Väldigt lätta på huvudet och de är sköna att ha på sig länge. Har inte testat micen då jag kör extern.

Snygga, lätta och sköna

Bra ljud

Batteritid

Irriterande registrering för att få tillgång till surround

Spännande. Dags att börja spela igen då. Hoppas det når upp till samma nivå som första spelet.

Stor överraskning för mig. Prestanda av konkurrens förra generations flaggskepp modell (~RTX 2080 Ti) för mindre än hälften av pris; stor uppgradering på referens kylare design; med stöd av Ray Tracing, AMD FSRR - äntligen!

Maxar nästan allt @ 2560x1440

Högre energieffektivitet än motståndare

Anständig kylare (...)

(...) men med kanske lite för högt temps under full belastning

Sämre prestanda i RT; FSRR inte så populär som DLSS

Låg tillgänglighet, därför högre pris

Så grym skärm. Hade jag haft plats för en sådan här hade jag slagit till direkt. Verkar otroligt kompetent. Gillar mer bredd än höjd på skärmen.