Nya recensioner

Väldigt snyggt moderkort med enkelt att installera men behöver bättre beskrivning och markering på moderkortet

Utmärkt bios

Smart fan 6

Bättre beskrivning

Vilket lyft! Mitt förra grafikkort var ett Gigabyte GeForce GTX 460 1024MB OC och nu var det verkligen dags att uppgradera. Kortet håller temperaturen riktigt bra och eftersom jag har medföljande fläkt på CPUn hör jag inte ens grafikkortet. Blir nog att uppgradera den fläkten snart. Riktigt bra FPS på högsta inställningar på flera populära speltitlar. En fläkt skramlar lite när den rullar igång var 5 sekund. Men det ska nog gå att lösas och påverkar inte prestandan. Riktigt nöjd.

Höga fps

Låg temp

Tyst

Skramlande fläkt

Införskaffade min första dator och tyckte det kändes tryggt att använda denna tjänst. Bad om att få datorn byggd utan ett grafikkort då jag hade lyckats lägga vantarna på ett 3070 - "nemas problemas" (i andra ordalag), sa Inet och levererade helt enligt överenskommet. Vill även ge en extra ros till er support som har varit makalöst tålmodiga med mig och alla tusentals frågor samt med val av komponenter. Varmt rekommenderat!

Välbyggd

Hjälpsam support

Har ett ASUS TUF RTX 3080 som börjat hänga lite och den här produkten gör sig perfekt i mitt Corsair 5000D chassi. Kopplat den direkt till moderkortet och styr RGB via mjukvara för moderkortet.

Design/kvalité

Magnetisk fot

RGB

Att produkten skall behöva finnas?

Brukar egentligen bygga ihop mina datorer själv, men den här gången var jag lat och lite smygrädd pga något dyrare delar. Har inte gått igenom bygget med lupp och tandpetare än, men ser inga problem än :D tuffar på fint, 5950X i full load 70c med luftkylning på en varm sommardag, jag är nöjd panda iaf!

Ser bra monterat ut

Betydligt snabbare leverans än först skrivet

Bra återkoppling gällande delar

Produkten är snabb och kraftfull, men jag tycker det finns två punkter som man bör observera innan man köper denna dator. 1. Det finns ingen nätverksingång i datorn, så Wi-fi är väll tanken vilket känns lite meh för en gaming laptop. 2. Jag upplever att datorn har lite smått problem med kylningen, tangentbordet blir lätt varmt och även med turbo funktionen så kyls den inte ner tillräckligt. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- However, prestandan, vikten och storleken är helt on point. 8/10 poäng, bra jobbat acer!

Vikten, storleken

Prestandan

Ingen nätverksingång

Blir lätt varm, även med turbo.

Otroligt prisvärd och ett givet köp om ljudkvalitet är det primära syftet och ljudkvalitet är fokus i denna recension. Jag köpte dessa för musik i lugna miljöer. Tycker de är jämförbara med Galaxy buds 1. Använder med MI 10T Pro och ACC. Grymma i under 1000kr klassen.

Ljudkvalitet

Passform

Prisvärd

Svag BT och lätt störd

Otydliga instruktioner

Väldigt bra ljud tillsammans med Edifier R1600 TIII Skillnaden från min gamla setup med RealTek 1220 och billigare Logitech högtalare är stor

Bra mjukvara

Bra drivrutiner

Bra ljud

Inget

Mycket nöjd

Väldigt bra ljud

Robust bygge

Volym/rattar bra kvalié

Inget

Har länge undvikit ITX byggen men denna låda fick mig att prova igen. Mycket trevlig låda med bra byggkvalitet och bra designval. Jag har den som en slags "bärbar" då jag reser.

Byggkvalitet

Simpel utan krussiduller

Lite lätt hänt att man lossar på sidoplåtar / fönster om man är oförsiktig

Jag har både denna och 140 mm varianten. Måste säga att denna 120 mm variant inte riktigt är lika imponerande som 140 mm varianten. Båda flyttar enorma mängder luft men 120 mm varianten börjar låta vid betydligt lägre varvtal.

Flyttar luft som en airbender

Tyst vi lägre varvtal, upp till ca 1000 RPM

Över 1500 RPM - hörselskydd på!

Troligen det mest imponerande PSU jag någonsin ägt och det har blivit många genom åren. Att detta PSU kan leverera denna effekt och samtidigt vara knäpp tyst är inget annat än fantastiskt. Faktum är att den driver just nu mitt 3080 Ti + 5800x och jag har inte hört fläkten alls.

Tyst

Luktar gott

Flätade kablar istället för plast

Något styva kablar trots att dom är flätade

Grymt spel, spenderat ca. 200 timmar i det.

Bra ljud och basreglaget är grymt, verkar rätt hållbart.

Bra budgetskärm med Freesync, inte den bästa panelen men för det priset ska man nog inte räkna med det. Nöjd ändå dock.

Min syster köpte den till sambo, han verkar nöjd med den.

Bra tyngd i det, men det är synd att de envisas med att ha micro-usb på det bara.

Efter trailern vi fick under E3 2021 kan jag inget annat än återuppleva den hype jag kände inför det första botw men på något sätt ännu mer. Mystiken runt detta spel och faktumet hur vackert de är för ett switch spel väcker barnet inom mig det ända detta spel behövde vara för att bli godkänd va mer botw och på något sätt höjer Nintendo mina förhoppningar mer än vad jag kunnat ana. Jag hoppas spelet håller löftet om en mörkare story och efter ett dystert nintendo år för mig väckte Breath of the Wild 2 Nintendo hypen jag länge saknat

Har kört denna nu i 6 månader och kan inte annat än säga att jag är nöjd som fan! Galet lätt mus, trodde jag skulle ha problem med de men man vänjer sig fort vid den sköna känslan av lätthet i handen. Har bra textur på sidorna så den är inte för halkig som vissa kan vara. Kabeln som följer med är bland dom bästa jag varit med om, en sleevad kabel som inte är för hårt sleevad, den är rörlig och lätt, även när den är inkopplad under laddning av musen. Bra möjligheter med RGB inställningar. Dock så har jag märkt av en nackdel på skrollen och det är ett svagt, med detta menar jag väldigt svagt (hörs inte om du har lurar) gnissel som blivit vid nerskrollning.

Otroligt lätt

Bra kabel för laddning/dongel

Bra batteritid med RGB

Otroligt svagt gnissel på skrollhjul

Mycket prisvärt chassi. Mycket saker du kan ändra på som t.ex. om plåtarna på baksidan ska täcka kablarna och vart hårddiskarna ska sitta (man kan flytta på behållaren om man tar bort en skruv). Man får även plats med flera fläktar (i taket o där fram) och man kan ta lös den delen där fläktarna sitter där fram för att enkelt sätta fast dem. En nackdel är däremot att fläktarna är ganska dåliga så rekommenderar att skaffa bättre. Har en usb-c uttag där uppe men för att den ska fungera måste man dock köpa till en grej. Om du vill ha en mycket bra men billig chassi så är denna perfekt.

Snygg

Flexibel

Prisvärd

Fläktarna man får med är dåliga

Måste köpa till en sak för att använda Usb-c uttag

Pra chassi för pengarna

Snyggt

Billigt

Testade dessa till mitt Apex Pro och 90% av tangenterna fastnade.

Snygga

Små

Passar inte alla tangentbord

Vann denna genom Inets Recensera och behåll tävling Steelseries Prime+ är en fantastisk mus med bra knappar, scrollhjul och har en skön passform i handen som är utformat för att palm, finger och claw grip enligt Steelseries. Musen fungerar perfekt för alla typer av spel och har själv stött på några små hinder med kabeln och skulle rekommendera att köpa med en sladdhållare. Väldigt trevligt att musen fungerar utan mjukvara och att man kan styra allt genom oled skärmen men hittade ingen mer användning för den. När det kommer till sensorn så finns det inga konstigheter allt fungerar perfekt, det finns en inställning som gör att du kan bestämma vilken distans över marken musen ska känna av. I förpackningen medföljer musen, flätad kabel och lite pappersarbete. Lite tråkigt att inte se en trådlös mus vid denna prislappen då det finns väldigt bra alternativ. Om jag själv skulle köpa en Prime mus från Steelseries skulle jag antingen spara lite pengar och köpa den billigare varianten Steelseries Prime eller lägga till lite pengar för att få den trådlösa varianten.

Formen

Skärmen

Knappar

Dyr

Sladdbunden

Micro USB

Gör sitt jobb. Dock känns den något instabil trots magneten i botten.

Lätt installerat

Relativt snyggt

Borde finnas alternativ till fast montering