7685 NZXT H7 awareness
Lagerrensning 2022

Recensioner

Här listar vi våra besökares senaste recensioner

Väldigt bra headset. bra ljud och nice surroundljud-ljud, Headsetet är av väldigt bra kvalitet å robust men sitter ändå väldigt skönt på huvudet och är mjuka och vänliga för öronen med den mjuka Öronkuddarna . Batteritiden ska vara på 30 timmar å värkar stämma då jag testat men får ut mer skälv, brukar klara mig i 1-3 dagar innan jag behöver lada dom i gen.... Micken är utdragbara som gamla modellen å har inte märkt nån skillnad på den ärligt talat hittills men som gamla modellen finns det rum för förbättring på den men fort farande en helt okej mick. å jag skulle rekommendera headset för det är ett grymt headset för pengarna speciellt till Kontor eller gaming eller att sitta med å kola film på kvällen, men headset har så klart någon önskad förbättringar men i stora hela är det ett grymt headset som jag är väldigt nöjd med

Ljudkvalitet

Bekväm

Snabb laddningstid

Räckvidd lite kort men inte för kort heller

Batteritid käns lite för kort men ladar väldigt snabt och bra

ZEN Office Chair 550
Sanaa Sameh Faraj

0

När jag fick varan var den onödigt svår att sätta ihop. Jag har fortfarande inte lyckats få in alla delar. Själva stolen är bra men när man är tvungen att jobba i 2 dagar bara för att sedan inte lyckas så lämnar det inte en bra eftersmak

Bra stol

Bra material

Bra hemsida

Väldigt svår att sätta ihop

Designen är för kort för långa personer

Måtten på delarna är fel

Med tanke på att "Prime" serien ska vara budgetalternativet från ASUS är det lite tråkigt att se detta moderkort säljas för 4290 kr standardpris. Kan inte se hur detta moderkort ska kunna konkurrera med kort som TUF X670-E PLUS som har bättre features och är på X670-E istället för vanliga X670

Alldeles för dyrt.

rekomendera den

kanon

kanon

kanon

rekomendera dom supernöjd

kanon

kanon

kanon

rekomendera dom

kanon

kanon

kanon

rekomendera dom

kanon

kanon

kanon

jag rekomedera dom

kanon

kanon

kanon

Kommer från en G400s som dessvärre sjunger på sista versen, så jämför primärt med den: Hade väldigt mycket hellre haft en lite strävare yta, på sidorna om inte annat (har rätt stora händer och kör därför clawgrip, har inte hittat någon mus som passar med palmgrip för mig), så att greppet blir lite bättre vid clawgrip, tumgreppet känns dessutom som en svettmagnet av någon anledning. I övrigt är känslan rätt okej, men den tenderar att nästan vridas lite motsols när jag använder den med samma grepp som till min G400s. Däremot märks det att det hänt en del på sensorsidan, jag upplever att rörelser är mer precisa (har inte kikat närmare på polling o.s.v., så kan inte specificera mer), och jag har gått från 800DPI på G400s:en till 1000DPI på denna för att få en liknande känsla. LOD känns likvärdigt, jag upplever inget "släpande" när jag lyfter den även ett kort avstånd från musmattan. Scrollhjulet känns okej, men jag hade gärna sett att det var lägre/mer integrerat i muskroppen. Samma sak gäller sidoknapparna, de hade gärna fått vara lite mindre och den bakre placerad lite längre fram då de känns lite besvärligare att använda än på en G400s. Glidesen känns sisådär, upplever lite skrap/motstånd mot min Corsair MM300, men det kanske blir bättre efter ett tag när den blir mer inkörd. Viktpatronen känns inte fel att få med, jag avskyr lätta möss och vill gärna ha lite vikt i (spelar mest RPG och långsammare RTS), men även utan den är vikten ganska robust. Särskilt prisvärd kan jag dock inte påstå att den är, spontant skulle jag säga att priset hade fått vara några hundralappar lägre om man ser till hur den känns vad gäller kvalitet, känsla och funktioner. (RGB kan kvitta, och några extraknappar är det inte direkt tal om.) Den känns jämförbar med ex. MX518 eller tidigare G400-möss, som låg lite längre ner i prisklass. Har tidigare haft både G5 och G500 som låg i den här prisklassen, och den här når inte riktigt upp till deras kvalitetskänsla. Hade priset legat på en mer rimlig nivå hade den fått 4/5 från mig, men prislappen skalar av en stjärna från betyget.

Sensorn upplevs väldigt precis, med en rejäl DPI-range

Bra vikt och storlek för någon med lite större händer

Ytan känns lite för glatt

Inte prisvärd för fem öre

Trist att se alla som skriker sig hesa "fler kärnor än AMD!!11" utan att nämna att 16 av de 24 kärnorna i en 13900K är lågprestanda-/"effektivitets"-kärnor... Ser ut att kunna bli konkurrens dock, men att både AMD och Intel pressar effekt upp till rent absurda nivåer på sina senaste generationer, när elpriserna är vad de är, känns rätt tondövt. TDP-värdet hos varken AMD eller Intel betyder ju ingenting längre heller. Ska bli intressant att se recensioner och riktiga jämförelser, men det här känns inte som något gigantiskt steg framåt i utvecklingen.

Värd varenda krona. Har använt den här mikrofonen ett bra tag och kan verkligen säga att jag inte hade kunnat vara nöjdare. Ljudet är mycket mycket bra. Helt klart bättre än någon annan mikrofon som jag haft tidigare. Aldrig haft något problem med den. Det enda jag kan säga är lite negativt är att den lätt tar upp annat ljud så som från vägen utanför eller från grannarna. Men det går att ställa in på tex discord så att man blir av med det.

Ljudet

Prisvärd

Lite känslig vid ljudupptagning

Lutar för tillfället mot en återgång till intel för min del, recensioner får självfallet vara det som avgör dock ^^

Jkla vilken fin box!!!!

Designen var lite mer fyrkantig denna generationen än vad jag tycker den borde vara, 3000-serien hade snyggare design.

Kommer svida i plånboken men det kommer det vara värt!

3090 för 25 k, 3090 Ti för 28, snackar vi 30k? Grafikkortet är inte för konsumenter längre. Räcker med att 2080 Ti modellen kostade 14,000kr. Med dessa priser borde det går bra för nvidia men så ljuger de om försäljning.

Första trådlösa musen. Har kört innan med trådade och än så länge så känns det verkligen som ett kliv i rätt riktning. Gummit på sidorna är inte allt för klibbiga utan har mer en fast yta. Det jag märker av är att om man scrollar med hjulet neråt så låter det inte alls men om du drar upp scrollen så kommer det mer ljud. Inte direkt högt. Och att kanten på höger klicken är mer lutad så kan ta ett tag att vänja sig vid. Att det syns batteri tid i procent på appen Synapse 3 är riktigt skönt, det gjorde det inte för Razer Blackshark v2 Pro. Den är väldigt lätt jämfört mot den jag hade innan som var en esport trådad mus men hade 8-9 år på sig i livslängden. Ytan på musen bortsett från gummit känns mer strävt och matt. Detta vad jag har hittills märkt gör att det inte blir så mycket svett avlagringar på musen.

Scroll ljudet neråt

Vikten

Matt yta

Lutar lite på höger klick i formen

Kan nån ringa 112? Min plånbok håller på att dö

Äntligen!!

Taggad för detta!

Det här ser oerhört spännande ut. Jag älskar konkurrens!

Synd att en i5a ska kosta nästan 5 tusen. Ska bli kul att se hur prestandan är dock.

Mysigt litet tangentbord i 65% layout vilket borde låta de flesta kunna använda det utan problem för spelande likväl som för arbete. fn1 och fn2 används för att komma åt t.ex. F1-12-tangenterna samt funktionalitet för tangentbordets RGB. Har väldigt skönt ljud som det kommer ur lådan och några gedigna switchar i sig men går såklart att bättra på med extra mods om man tycker att det är nödvändigt. Att tänka på är att Keychron inte säljer några keycap-set löst för det här tangentbordet vad jag kunnat hitta. Det betyder t.ex. avsaknad av fn1, fn2 tangenterna samt att det blir fel profil på del och home. (eller vilka tangenter du nu vill sätta där). Kan varmt rekommendera detta tangentbord!

65% layout, klart bättre än 60%

Riktigt bra kvalité

Roterbar knapp

Svårt m. keycaps pga. fn1, fn2 samt del/home

Yaas!