Nya recensioner

Got this because of the extra features. Ran it with a usb3 hdd, and an extra guest network. This seemed to be too much for it to handle and the 2.4ghz network failed a bit before the router has bricked itself. This has happend twice this year. The most frustrating part was that even after a factory reset there seemed to be some sort of software lockup where it would route locally on the network, but not connect to internet or start the web interface.

lots of features

Nice web interface

good price

might brick itself

we interface not always working

Kommer att bli helt fantastiskt

Jag är hajp.

Väldigt nöjd. Aldrig haft några problem. Testat många olika VPN-leverantörer och Mullvad är bland de bästa. Ej till för Netflix.

Hög hastighet

Anonymitet tas på allvar

Lättanvänd

Finns små detaljer som kan förbättras. Inget viktigt.

Tyst och pålitlig liten rackare.

Kablarna

Tyst

Riktigt nöjd, bytte från ett GTX 1050 så skillnaden är väldigt stor. Tyst och bra kylning.

Bra prestanda

Väldigt tyst

Kompakt

Priset

Fler och fler bärbara speldatorer dyker upp med spännande lösningar. Även om den här inte kommer med någon extern 3080 så är det ju ändå HiTech. "CPU-kylning med flytande metall" - undrar om det är gallium, eller någon metall med högre smältpunkt?

Köpte den för att installera den på PS5. Måste säga att trots att den gör sitt jobb är den en pain in the ass att sätta ihop. Rekommenderar heatsinks som man skruvar istället. Clipsen var väldigt svåra att sätta ihop.

Obehagligt bra specifikationer, tror denna gaming laptopen kommer köra alla senaste spelen på en helt ny nivå. Plus att jag gillar att den är så nedtonad och lite mer stealth. Alldeles för dyr men det är nog att förvänta sig när den är nylanserad.

Köpte produkten från en annan kedja pga nedsatt pris men ger ändå recension här. Detta headsetet har förutsättningarna att spela skjortan av resten, men tyvärr finns små problem. Jag ville verkligen älska detta headset. 2 batterier, 1 laddas medan man använder=kontinuerligt trådlöst. Base stationen är clean, kopplas enkelt till datorn/ps. Kan koppla headsetet till datorn samtidigt som man kopplat till bluetooth på mobilen, fantastiskt. Tyvärr lite downsides också. Märkte White Noise som jag fick leva med. Vart något bättre när man aktiverar volume limiter i Steelseries GG. Mikrofonen klart underkänd men ändå acceptabel efter EQ mixande. Mikrofonen gick sönder efter 10 dagars användande. Drog ut den från headsetet och den lös rött hela tiden, som att den var mutead. Spelade ingen roll att jag försökte unmutea/mutea. Tog pengarna tillbaka när jag kunde. Tyvärr 1 fel för mycket.

Batterilösning

Ljud(efter EQ)

Base station

Mikrofon

White Noise

Mycket intressant och med rätt tufft utseende, men smakar det så kostar det. Dock perfekt för att flytta mellan två platser där man har större skärmar stående. Då kan man spela spel på den hemma för att sedan ta med den till jobbet - och spela spel...

Väldigt bra och mysig stol. Man sitter väldigt bra och har inget att klaga på. Lätt att sätta ihop.

Snygg design

Sitter bra

Lätt att montera ihop

Finns inget minus

Skön komfort, bra ljud. Dock en typ utav degradering to jag gått från deras SteelSeries H headset. För er som inte vet, på de bytte man bara ut batteriet så headsettet var alltid trådlöst. Dessa som jag nu införskaffat skulle man kunna tänka sig ha åtminstone trådlös laddning för att minimera risken för att man ska ha sönder dom. Skulle jag personligen konstruera dessa, trådlös(i en headset hållare)+tråd laddning.

Skön

bra ljud

Billiga

Funktionen trådlös försvinner så fort man måste ladda

Klart jag vill testa dem.. Men här sitter jag och velar mellan mina corsair dominator (de där äldre silvriga @ 3000 mhz och låg CL) samt patriot steel viper 4400 mhz. Att båda såldes inom loppet av några timmar, till underpris i fyndhörnan är tydligen ett dåligt argument enligt käringen. "Du spelar ju aldrig nåt". Nänä men jag tänker ju ändå trimma min metaforiska moppe oavsett om jag behöver den eller inte...... Känner på mig att hon kommer ropa köpstopp från köket om hon ser dessa stickor. Jag får helt enkelt säga att det är presenter till hennes tragiska systerbarn. Ja, alltså de överblivna stickorna som inte håller måttet då. Win/win, nu förbokar vi grabbar

Funkar perfekt! Behövde också ändra hastigheten i BIOS från 1333 MHz till 1600 MHz men annars helt felfria. Om man fortfarande har moderkort som kräver DDR3-minnen rekommenderar jag dessa. Skulle nog säga att det är dem bästa som finns att köpa. Plus att det är den snabbaste (Vad jag vet) minnesfrekvensen som finns för DDR3, och att de är väldigt låga så de går med många stora kylare.

Låg profil

Stilrena

Effektiva

Äntligen något light och lagom för grabben att ta med sig till casual plugg med kurskamraterna. Visst borde den klara Zoom-möten utan att den hakar upp sig?? Deras stofil till lärare sänder från mobiltelefonen, och det borde väl denna klara utan att haka upp sig?? Eller äsch, för det ringa priset förväntar jag mig inte att den klarar kalles tetris i bakgrunden till sagda föreläsnigar direkt hahaha!! Nädå, blir att köpa den till grabben. En tamaguchi med RGB. Vilken värld vi lever i! Superhajpad

Så fort jag kopplade in headsetet till datorn hör jag ett mycket irriterande static noise/white noise. Har försökt allt, uppdatera drivers, starta om datorn/headsetet, ingenting fungerar. Blir en retur tyvärr.

Jag har nu hunnit testa denna skärmen och måste säga att den är rätt bra faktiskt, med en del saker som inte kanske är så bra! Det som är mest irriterande är att efter skärmen går i standby läge och datorn i viloläge är det väldigt svårt att få igång den igen. Vet inte om det är mitt exemplar men det är precis som den tappar input eller något, så jag tvingas starta om datorn. Jag har senaste Firmwaren och updateringarna så det kan inte vara det som är felet! En annan sak är HDR som för mig ser jättedåligt ut när jag aktiverar det i Windows 10, vet inte men jag får inte till bilden även efter att ha justerat skärmens egna inställningar i OSD. Det här kan ju vara någonting man kanske måste kalibrera men hittills får jag inte till bilen i alla fall. Utöver detta är skärmen helt fantastisk!

Bra byggkvalite´, snygg design

Bra bild, bra panel

Snabb som ljuset

Svår att få igång efter standby läge

HDR ser jättedåligt ut för mig

Schyssta lågprofilsminnen

Prisvärda

Var ute efter en billig fungerande cam(som fått ok recensioner) .. så jag är nöjd med detta köp. Saknar funktionen att man kan rikta den till höger/vänster.. får bli med nästa köp i framtiden :P

Bra bildkvalitet i bra ljus

Bra ljud

Liten och smidig

Sämre bildkvalitet i dämpad belysning men fortfarande ok för det priset.

För detta priset, så måste jag bara säga WOW! Gör ett fantastiskt jobb. Ryzen 5 5600x ligger på 30 idle o ca 50-65 under load

Grym

Bra kylning