Nya recensioner

Kan vara bra att ni skriver att sladden endast är en meter.... Räcker ju inte upp till skärmen om man har datorn på golvet.... Väldigt besviken. Men är annars väldigt nöjd med själva kameran! Tråkigt med dålig info

Enastående bild och prestanda på skärmen. Gick från en gammal aoc 144hz 1080p. Det är som natt och dag, har en sådan skärm som extra skärm bredvid och vilken skillnad det är, kommer aldrig gå tillbaka till 1080 igen. Jag var skeptisk till 27" när man spelar FPS spel, men inget problem överhuvudtaget, älskar den! Stilren och enkel beskrivning för montering. Jag kör dock själv ett fäste med två skärmar och det gick utmärkt. Ingen skyddsfilm på displayen dock så var försiktig med den när ni hanterar den. Köpte denna på Black Friday och rekommenderar denna starkt!

Stilren

Kvalitén

Färgerna

Ingen skyddsfilm på displayen

Trycker om allt med denna mus. Att den är trådlös och inte för lätt och ligger bra i handen, gillar inte superlight. Men de är dock ett stort problem och det är "sidegrips"en. Dom är i gummi och även om du alltid tvättar dina händer så blir de äckliga fettfläckar. Så du måste torka bort dom hela tiden. Och tycker detta är konstigt att de är acceptabelt i denna prisklass. Och man skall inte köpa en ny mus för en sådan här sak. Och till dom som säger att man kan köpa grips till den. Jag är inte ett dugg intresserad att fula ner en ny snygg mus. Kommer bli en 5a om logitech fixar detta

Snabb och enkel i sin hantering, liten och smidig. Finns inte så mycket mer än ros att ge, när det kommer till kritan!

Snabb

Enkel hantering

Då mitt förra tangentbord gick sönder köpte jag detta. Hade ett ergonomiskt tangentbord för många år sedan som jag var nöjd över och detta är en höjdare. Nackdelen med detta tangentbord är något så banalt som programvaran, då tangentbordet i sig är fantastiskt. På tangentbordet sitter det många funktionsknappar, men det går inte att programmera dessa med tillexempel macron och kan endast användas då man har funktionsknappen nedtryckt. Hade hellre sett att man kan använda basfunktioner på dom och för att komma åt en andra uppsättning funktioner trycka ned funktionsknappen. Men tangentbordet i sig är sjukt bekvämt att sitta och arbeta med, så tummen upp för Logitech än en gång!

Tangentbordets ergonomi

Bekvämt

Programvaran

Kan inte programmera funktionstangenter efter helt eget önskemål

Mycket bra mus. Perfekt för mig med lite större händer och jag är sjukt nöjd över köpet. Den nya skrollen som sitter vid tummen underlättar när jag arbetar med mina bilder. Men tar ett litet tag innan man vänjer sig att den är där :-)

Ergonomin

Ny scrollknapp

Det är ok

Jag var tidigare ett Logitech fan, men sen de började pusha ut extra mukvara genom Windows Update som automatiskt installerades när musen kopplades in har jag bojkottat dem. Under flera år använde jag en Steelseries Rival 100, och sedan en Zowie (minns inte exakt vilken modell), sen såg jag LTTs SC videos om denna och M42, och blev mycket intresserad, då de påtalade att mössen var "driverless". Jag vill ha en gaming mus som jag kan ställa in utan extra mjukvara och Xtrfy är mig veteligen de enda som marknadsför avsaknaden av krav på mukvara som en bonus, och det är det verkligen, det är skönt att slippa ha en mjukvara igång i bakgrunden för att musen ska komma ihåg enkla inställningar som RGB färgval och känslighet (jag tittar på dig Steelseries Rival 100). Nå, nog om avsaknaden av mjukvara... Jag har två Xtrfy M4, en Retro och en Vit, retron är fulsnygg och den vita är bara snygg. De är lite för lätta för mig, jag är van vid tunga möss, som en Logitech G500 och G500s med maxad vikt, denna är mycket lätt i jämförelse, det är dock ett mycket litet problem, som kanske löses med den nya Xtrfy M4 Wireless som även innehåller batteri. Ergonomin är superbra, handen ligger bekvämt på musen, musen är lagom stor för mina händer. När det gäller hålen i muschassit är de både fantastiska och väldigt irriterande, de är fantastiska då man slipper svettiga handflator under långa Unreal Tournament 2004 matcher, men de är inte så hygieniska då det lätt samlas damm och hudflagor i hålen och inne i musen, det är dock något som alla möss med hål i chassit drabbas av. Känsligheten är bra, flyter på bra i snabbare hastigheterna, uppdateringsfrekvensen flyter också på, men på min gamla dator med en AMD FX-6100 kunde musen ta upp 30% av CPU kapaciteten när jag provade att maxa uppdateringsfrekvensen. Byggkvallitén är mycket bra, jag var förvånad över hur stabil musen känndes första gången jag tog i den, den ser ömtålig ut, men den känns mindre ömtålig. Jag rekommenderar denna mus, den är kanske lite generisk till designen, men det är en bra och pålitlig mus utan en massa mjukvara.

Kräver/pushar ingen mjukvara

Bra ergonomi

Pålitlig

Skräp sammlas inne i musen

3080Ti är ett monsterkort, älskar att slippa skylla på FPS när jag dör.. Skulle säga det enda negativa som jag märkt med detta kort hittills måste vara coil-wine, annars är de tystare än en kyrkomus

Väldigt kraftigt kort!

Väldigt bra temp!

Kvalite och utseende!

Coin-wine ibland

Priset!

Plånboken blir tunnare!

Grym dator, supernöjd! Klarar nya BF på högsta inställningarna utan problem och riktigt snabb med m2 ssd disken. Negativt är att fläktarna låter högt när man spelar krävande spel men väldigt tyst annars.

Super snabb

Snygg design

Perfekt gaming dator

Låter högt vid krävande spel

Väldigt trevlig mus som ligger skönt i handen. Fungerat felfritt under året som jag haft den. Laddningen håller väldigt länge, men använder den inte dagligen. Finns en massa funktioner i programvaran som jag inte pillat med förutan DPI. Det enda jag har att klaga på är att scrollen är lite hård att trycka ner, använder det mycket i dota och är la det ända jag saknar från tidigare mus.

Passar stora händer

Ergonomisk

Lång batteritid

Hård scroll att trycka ner

RGB kontakt passar inte moderkort och finns inga adaptrar.

RGB kontakt passar inte moderkort och finns inga adaptrar för de heller

Kanonbra skärm! Fina färger och väldigt snabb. 180hz vilket räcker gott och väl. Mitt exemplar hade lite Ips glow nere i vänstra hörnet men absolut inget som stör mig. Kunde inte låta bli att köpa under SwecBF-rean och ja ångrar mig inte en sekund.

Färgerna

Snabb

BF priset

Fungerar som den ska utan några problem

Gör det den ska utan problem

Gör det den ska för et bra pris

Bra pris

Mycket bra Chassi som både är snyggt och genomtänkt.

Bra byggkvalité

Genomtänkt layout

Den absolut bästa skärmen jag någonsin haft. Jag kan inte byta ut den mot en vanlig skärm. Upplevelsen i spelen går inte att beskriva.

Bra upplösning som inte kräver den bästa datorn

Bra responstid

Tyvärr tar den i kondingarna på ena sidan av CPU-socketen på ett Asus ROG STRIX B560-I GAMING WIFI, då den monteras horisontellt (blåser bakåt). Funkar dock om den monteras vertikalt (blåser uppåt). Står dock listad som kompatibelt med det moderkortet på be quiet!'s hemsida.

Tyst

Enkel montering (om den är kompatibel)

Kyler bra

Ej 100% kompatibelt trots ok enligt be quiets! hemsida

Toppenprodukt! Ett av våra "go-to" brädspel. Simpla regler, snabb setup, och med spelmekanik som får alla att känna sig involverade och aktiva genom spelets gång. Ett av få spel som även lyckats förtrolla brädspelsskeptiker till fans. Vi upplever det som bäst med två eller fyra spelare. Absolut ett av de bästa euro-style spelen, och min egna personliga favorit!

Simpelt, snabb setup

Vackra komponenter

Djupare & mer strategiskt än man kan tro

Den mekaniska variationen känns lite snål efter ett par tiotal spelomgångar utan expansionen

NOTHING ear (1) Svart
Fabian Andreas

1

Mycket hörlur för priset. Speciellt med tanke på trådlöst och ljudkvalitet.

Enkel installation, behövde inte byta nätverk till 2.4ghz. Haft den utomhus i -10 grader nu i två veckor för motorvärmarkontakten och den har fungerat klanderfritt, rekommenderas starkt!

Enkel installation

Bra app

Något dyr

Önskar att jag hade en 3070.

Har haft den i 3 år nu och den är lika bra som när jag köpte den.