Nya recensioner

Fyran är helt fantastiskt bra, precis som trean och speciellt tvåan. Väldigt värt att spelas om på högsta svårighetsgraden. Miljöerna är otroliga. Väldigt bra action som blir roligare ju svårare den är. Man blir fortfarande förbluffad av kvalitén på produktionen, dialogen och karaktärsutvecklingen. Det är ovanligt med spel där man inte ens funderar över att skippa cutscenes.

Karaktärerna

Miljöerna

Allt

Drake börjar bli rynkig

Körde om tvåan och trean precis (Ettan är f4n inte bra och inte värt att spela om). första gången var väl precis vid respektive release. Helt otroligt vad bra tvåan och trean är fortfarande! Makalös produktion, fantastiska miljöer, top notch action (man måste spela på högsta svårighetsgraden), karaktärer som utvecklas och som man faktiskt bryr sig om. Man blir glad av att spela dessa spel och ledsen när de är slut....

Drake

Gamle mannen med cigarr

Miljöerna

QT-eventsen är lite träliga

Ingenting är dåligt

Äntligen slipper man sladdarna. Mikrofonen förvandlar vanliga hörlurar till "gaminghörlurar" med ljudkvalitet som inte går att få annars. Med den trådlösa versionen slipper man hålla på med inställningar/köpa ljudkort för att få normal ljudnivå i micken. Har inte haft några problem med anslutning eller liknande. Batteritiden kunde varit några timmar längre men den är okej.

Mycket bättre ljud än i vanliga gamingmickar

Stabil anslutning

Slipper pilla med ljudkort/inställningar

Dyr

Ej USB-C för laddning

Batteritiden kunde varit något längre

En stor skärm som är väldigt trevlig att använda när man ska spela. Men även för redigering

Trevlig, snyggt tangentbord med bra mjukvara. Det flexar inte och känns generellt välbyggt. Tyvärr har två tangenter börjat tappa färg efter ca 6 månaders användning. Utöver det är jag väldigt nöjd!

Snyggt och välbyggt

Stabil och funktionell mjukvara

Ej doubleshot keycaps

Riktigt bra chassi för pengarna! Enkelt att dra kablar och mycket snyggt när hela PSU:n täcks över. Dock lite tunn metall här och där som deformeras lätt då man sätter dit fläktar och dylikt.

Har provat många olika true wireless men inga har varit bättre än dessa. Tidigare har det alltid varit strul med parning och koppling. Du kan få samma ljudkvalitet billigare, men inget som fungerar så bra med Apple-enheter. Den aktiva brusreducering är väldigt bra för att vara true wireless men sämre än äkta over hear lurar.

Enkla att använda, fungerar alltid

Bra ljud

Trevligt med brusreducering

Dyra

Kan bara kopplas till en enhet åt gången

Grymt nöjd med denna produkt! Trodde inte att det skulle vara någon större skillnad mot mitt gamla tangentbord men vad jag hade fel. Brytarna och bygget känns riktigt bra. Displayen har jag ingen större nytta av men ser trevligt ut att ha klan namnet där :)

Robust

Kvalité

Bra känsla

Pris

Gör absolut det en webbkamera skall göra. Känns robust och uppfyller förväntningarna med upplösningen. Smidigt med Windows Hello! Om man ska gnälla lite så är priset något saftigt.

Kvalié

Upplösning

Pris

Min go-to musmatta, bekväm för handleden och precis lagom glid, ligger plant och stabilt Tvättbar och håller länge, enkel att uppfräscha till 'som ny' med en våtdammsugare.

Mycket musmatta för pengarna

Tvättbar

Vill ha min dator direktkopplad till uttaget i väggen utan router, men även WiFi för mobilen. Plop in och "dela anslutning" i Windows 10 helt utan att behöva konfigurera annat än namn/lösenord.

Plug n play

något svag signal

Haft en hel drös med problem med detta moderkortet och Ryzen plattformen i allmänt. Först och främst, AMDs artificiella blockering av PCI-E 4.0 orsakade drivrutinskrascher med grafikkort när PCI-E länkhastigheten ändrades. AMD's AGESA 1.0.0.5 som nyligen släpptes rådde bot på de problemen dock! Och MSI var först ut med den nya BIOS uppdateringen. Och default fläktkurvan för CPU kylare är extremt dålig. Vid minsta belastning drar CPU fläkten iväg som en tornado, och sedan varvar ned snabbt. Något man bör ställa in manuellt på andra moderkort, men måste med detta. Man är verkligen en betatestare med "cutting edge" delar. Men nu fungerar allt som det ska! Överklockat min R5 3600's PBO för att nå 4.3Ghz all core, och 4.4Ghz single core vid belastning stabilt.

Helt okej prestanda, en bra CPU för sin prisklass.

Fungerar väldigt bra för att kunna stänga av/sätta på olika saker men även för att kunna se hur mycket ström en apparat drar.

Den skall tåla 150kg, men den tål knappt 115-120kg, har tyvärr fått reklamerat foten + hjul och cylinder 2 gånger. Den är skön att sitta i, men kvalitén är under all kritik tyvärr.

Skön

Dålig kvalité

För mig med stora händer va detta den perfekta musen!

Stor

Bra batteritid

Lätt att applicera och sänkte temp vid identisk applicering med 1-2 grader jämfört med Arctic mx-4 på ett 1080ti. Köpte mest för att testa och att ha "bra kylpasta" ganska dyr per gram, och hade nog idag antagligen inte köpt den. Men presterar helt klar bra!

bra temp

smidig applicering

dyr per gram

Köpte detta till min mobil och det fungerar utmärkt, dock det kan ta tid att starta appar som ligger på kortet.

Priset

Kapaciteten

Aningen långsamt

Corsair kan man lita på! Mycket fina minnen med bra prestanda.

Billiga (särskilt när det är rea)

Stilrena

Mycket bra. Sänkte temperaturerna på mitt grafikkort med ett par grader.

Helt nöjd, ville ha någon ny kontorsstol/gamingstol som har kvalité, känns som det är bra kvalité på denna, enbart haft den någon vecka hittills. Köpte mest pga lokala affärerna hade så få att pröva sitta i och då denna redan hade bra recensioner så köpte jag denna. Är 182 cm och nuvarande kring 85 kg (leanmass ~70 kg). Är ungefär som förväntat. Enda lilla negativa var jag inte fick med instruktioner till denna och då jag aldrig byggt ihop något så hade jag mest problem med få till ryggstödet speciellt då jag inte hade någon i närheten att hjälpa, men det gick vägen. Däremot får jag inte på plastkåporna på sidan som däremot inte fyller någon specifik funktion i sig så det spelar mindre roll för mig personligen.

Nöjd med skärmen, uppgraderade från en begagnad gammal 24" 60hz BenQ skärm till denna med syfte då jag skaffat mig dator för spel och lite hobby grafisk design. Denna skärm är definitivt bättre än min förra och jag gillar att den är kurvad. Presterar helt perfekt till det jag använder den till. Något jag var förvånad som jag tydligen inte läst var att den har högtalare också - även om jag själv föredrar hörlurar eller att man har till externa högtalare.

Ljudingång för headset/högtalare

Extra USB portar

Perfekt belysning till uteplats, altan, terass, balkong eller annan mysig hörna man spenderar sommarkvällarna med trevligt umgänge. Ljusslingan belyser området omkring väldigt bra, med hela 900 lumen får man en ordentlig effekt och styrka, speciellt med kallare ljus. Varmare ljus ger inte riktigt lika bra styrka i belysning (fortfarande förvånansvärt mycket men inte lika kraftigt som kallare belysning) men ger istället en helt underbar stämning.

Enkel installation

Bra styrka i ljuset

Belys i valfri färg

Gör jobbet, Funderar på ett kit till =)

bra pris

snabba