Nya recensioner
SteelSeries Apex Pro
SteelSeries Apex Pro
2020‑02‑24Olle

Lätt värt pengarna! Omnipoint switcharna är jätte smooth. Grymt bra med att man kan ändra actuation pointen på switcharna.

Razer Viper Ultimate Wireless
Razer Viper Ultimate Wireless
2020‑02‑24Sadin

Razer har tagit det bästa från Logitech G Pro och skapat en egen produkt där man slår den gamla wireless kungen på alla punkter side by side i jämförelsen. Zowie FK1 form - Tycker att detta är en av de bästa skillnaderna om man jämför musen med t.ex Logitech G Pro Wireless. I och med att Viper är bredare framme gör det att musen har en väldigt bra balans i FPS spel, blir lättare att sikta, skjuta och klara av recoil. + Bra och responsiv sensor + Chroma Lightning för de som gillar det + Lättare en G Pro Wireless med sina 74 g + 70 timmar batteritid + Ställa in Liftoff Distance, värt alla pengar i världen +Funkar väldigt bra på alla sorters musmattor + FK 1 shape

Gigabyte GeForce RTX 2070 SUPER 8GB GAMING OC (GD)
Gigabyte GeForce RTX 2070 SUPER 8GB GAMING OC (GD)
2020‑02‑24Mikael

Levererar. Finns en jäkla massa tester på nätet av RTX 2070 Super. Men den stora fördelen med det här kortet - Svalt och tyst - Vid belastning max 65 grader/fläkt 50 procent.

Philips Hue Play HDMI Sync Box
Philips Hue Play HDMI Sync Box
2020‑02‑24Tony

I samarbete med Philips Hue så fick jag under några veckor testa Philips Hue HDMI sync box. Själva effekten synkroniseringen av hue lampor och det som visas på skärmen är riktigt riktigt nice. Jag har alltid gillat Philips ambilight som de har på sina tv-apparater men aldrig haft en egen Philips TV, nu kan jag få samma funktion fast med vilken TV jag vill :). Enheten känns riktigt premium och byggkvaliteten är superbra, som vanligt med philips hue, man får med allt man behöver för att koppla in och den och installationen gick superenkelt, tog kanske 5 minuter från att jag packade upp lådan till att jag kunde synka mina lampor. De sakerna som jag kanske tycker är lite mindre bra är: Priset, den är fortarande lite för dyr för vad den gör enligt mig. Det är lite roddigt att man måste ha en egen app för att styra boxen, de borde på nått sätt ha kunnat inkludera detta i den vanliga appen. Och att man måste använda appen för att byta input, detta gör att alla som ska se på TV måste ha appen konfigurerad för att kunna välja vilken input de ska titta på, det går att komma runt genom att ställa in lite olika inställningar i appen men jag fick det aldrig att fungera särskillt bra då alla mina enheter är igång hela tiden och då inte kan triggas på att det börjar skicka bild.

Deepcool RF 120 RGB 3-pack
Deepcool RF 120 RGB 3-pack
2020‑02‑23Simon

Tysta och kyler riktigt bra! Supernöjd!

DELTACO KB-1S
DELTACO KB-1S
2020‑02‑23Tommy

Köp inte. Fäster inte alls på underlaget vilket gör den oanvändbar om ditt underlag inte är gummi...

ZOWIE FK1 Gaming Mouse
ZOWIE FK1 Gaming Mouse
2020‑02‑23Linus

Väldigt bra mus. Skön och lagom vikt. Heller ingen onödig RGB. Hade dock önskat att man hade kunnat använda alla 4 sidoknapparna samtidigt

DELTACO Gaming Mouse Bungee
DELTACO Gaming Mouse Bungee
2020‑02‑23Linus

Funkar som den ska!

ASUS RT-AC88U AiMesh AC3100
ASUS RT-AC88U AiMesh AC3100
2020‑02‑23Sam

Routern har använts i 2 månader och jag är mycket nöjd. Den ger god täckning i vår betongvilla på 220kvm, samt i utdelarna av trädgården och garage. Som andra skrivet är den aningen stor och "ful", men vi har ett designerat skåp, så detta var inget problem. Routern har en mängd funktioner, men den ända jag provat är VPN-funktionen vilket fungerade utan problem. Routern rekommenderas!

M Gas Lift Arm I Dual Svart
M Gas Lift Arm I Dual Svart
2020‑02‑23Olov

Riktig kvalitétskänsla och mycket enkel att montera. "Single"-varianten jag hade tidigre har ett problem med snabbfästet för skärmen där det inte gick att skjuta på skärmen om VESA-fästet satt för långt in. Det har de löst i det här stativet så att även min gamla Dell-skärm glider på. Det får dock en stjärna från max då det är lite för litet, en 27" och en 24" får nätt och jämnt plats om man vill ha lite vinkel mellan dem, två 27" skulle antagligen bli svårt att få plats med om man vill kunna justera dem. Samt att kabelhanteringen på den nedre delen känns lite i enklaste laget. Jag hade gärna sett åtminstonde två sådana klämmor man i dagsläget bara får en av, eller någon annan lösning för att hålla alla sladdar på plats där.

Cherry Stream 3.0 Svart
Cherry Stream 3.0 Svart
2020‑02‑23Mats

Sköna tangenter, med tydliga bokstäver. Bra pris!

Philips Hue Play HDMI Sync Box
Philips Hue Play HDMI Sync Box
2020‑02‑23Albin

Äntligen kan vi även använda Hue Sync till projektorn som tidigare inte var möjligt. Kanonbra produkt, enkel att installera och använda!

Taurus Gaming RX 5700 XT
Taurus Gaming RX 5700 XT
2020‑02‑22Jan

Funkar mer än bra till alla spel idag. 0.5Tb M2 SSD kanske lite för liten. La till 16Gb til, en SSD på 1Tb, ett Wifi med bluetooth och är supernöjd. Toppade med en AOC 32 curved 144hz.

Fractal Design Flex VRC-25 PCIe riserkabel
Fractal Design Flex VRC-25 PCIe riserkabel
2020‑02‑22Rasmus

Fungerar perfekt i mitt R6-chassi.

Philips Hue Play HDMI Sync Box
Philips Hue Play HDMI Sync Box
2020‑02‑22Jani"AndeoX" Jokinen

I sammarbete med Philips Hue har jag testat deras Sync box, samt vissa lampor speciellt anpassad för tv'n. Jag blev väldigt överraskad hur mycket detta höjer stämningen när man spelar eller kollar på film. Att se färger runt tv'n som passar perfect med vad man ser i skärmen. Jag testade med att köra innehåll med Dolby Atmos vis HDMI och den ljudsignalen gick bra igenom till förstärkaren. När jag märkte att man kan koppla en usb kabel mellan Sync box'en och min tv, så att den automatisk hoppar igång när tv'n startas För annars behöver man trycka på enheten för att starta den, alternativt använda appen. Däremot att växla mellan HDMI ingångar behöver göras fysiskt med ett tryck på enheten, eller genom appen, hade varit mer smidigt med en fjärrkontroll. Lite jobbigt är det också för att aktivera boxen och få lamporna att härma tv bild n, så behöver man använda appen enbart. Annars tycker jag att den fungerar riktigt bra och är en enhet som förhöjer stämningen när man kollar på film eller spelar spel.

NZXT H510 Vit/Svart
NZXT H510 Vit/Svart
2020‑02‑22Alexander

Ett rejält och stilrent chassi som även vi oerfarna kan få till en bra kabeldragning på utan att behöva komma med ursäkter som om att man ”inte bryr sig”. Kör lite + och - nedan på de sakerna jag tycker kan uppmärksammas. + Fönstersidan öppnas med bara 1 tumskruv och en lätt push, inte för klent utan alldeles lagom. + 2 fläktar ingår och gör jobbet, finns plats för mer i fronten. + Bra plats för nätaggregat och hårddiskar, samt enkelt att gömma kablar under det ”dolda facket”. Hade själv bara vinklad SATA-kabel och kunde tyvärr inte montera min SSD på den heltäckande sidan då det blev ont om plats, något att tänka på. - Tumskruvarna kändes lite knepiga att hålla på med då de inte alltid samarbetade. - Finns dammfilter överallt förutom toppen, kunde gott och väl ha funnit ett filter där med men man kanske är rädd om luftflödet helt enkelt. Summering: Det är i den här prisklassen man får mer kvalité och ska söka sig till när det gäller chassi och jag tycker att NZXT 510 gjort bra ifrån sig. Måste även tillägga att detta var mitt första chassi med fönstersida, mycket trevligt även om jag själv har 0 RGB så vill man bara kika in när man trycker på startknappen.

Sapphire Radeon RX 5700 XT 8GB Pulse OC
Sapphire Radeon RX 5700 XT 8GB Pulse OC
2020‑02‑22Sebastian

Köpte det här kortet för några månader sen nu. Kör det överklockat till 2140mhz så den klarar mer än fabriksinställningarna. Tyngsta jag utsätter den för är nog ett moddat Skyrim vr. Kan inte göra annat än att rekomendera kortet, enda problemet jag har haft är med drivrutinerna, men DDU och färsk installation av drivisar har löst det med.

Samsung SmartThings Hub
Samsung SmartThings Hub
2020‑02‑22Steve eilertsen

Grym bara den å en chromebook ur safe

ASUS ROG Gladius II Core
ASUS ROG Gladius II Core
2020‑02‑21Oliver

Har använt musen i snart ett halvår. Bytade från Gladius 1, som till sist började glappa efter fyra år av daglig användning. Gladius Core fungerar hur bra som helst, och är avsevärt mycket lättare än Gladius 1. Spelar mest CSGO och Dota, och är supernöjd hittills. Förhoppningsvis kommer den att hålla lika länge som sin föregångare.

Xtrfy M3 HeatoN Edition
Xtrfy M3 HeatoN Edition
2020‑02‑21Hampus

Scrollen paja efter 7-8 månader max. Borde hålla längre tycker man.

Fractal Design Edison M 750W
Fractal Design Edison M 750W
2020‑02‑21Mattias

Funkar som den ska, hade ett XFX 850 Gold BE som small, ersatte med detta och allt prima, enda minus är dessa förbaskade Lakrits godis! USCH! XD Hatar Lakrits och fått det 3/4 senaste :( SKÄMMES TA ME FAN INET! ;)

Philips Hue Play HDMI Sync Box
Philips Hue Play HDMI Sync Box
2020‑02‑21Simon

I samarbete med Philips Hue har jag fått möjlighet att testa Philips Hue HDMI Sync Box de senaste tre veckorna och är i huvudsak väldigt nöjd med produkten. Enkel att installera och komma igång med. Appen ger full kontroll över ljusstyrka och intensitet på lamporna. Jag upplever absolut ingen fördröjning mellan lamporna och det som visas på skärmen. Jag tycker att det är en såpass härlig stämningshöjare för film och spel att det faktiskt skulle kännas väldigt tomt utan effekten då man vant sig. Jag inser att prislappen kan upplevas lite hög men möjligheten att äntligen kunna få Ambilight synkroniserat med valfri Tv är verkligen toppen och jag rekommenderar den verkligen. Som avslutning så har jag testat den tillsammans med AppleTv 4K,Nvidia Shield Tv,Xbox One X och Ps4 PRO utan några kompatibilitets problem.

LG 27'' UltraGear 27GL850 QHD Nano IPS 144 Hz
LG 27'' UltraGear 27GL850 QHD Nano IPS 144 Hz
2020‑02‑21Daniel

Jag hade en 24" 1080p TN 144hz asus tidigare som jag var sjukt nöjd med. Jag var livrädd när jag skulle köpa ny skärm att jag skulle bli besviken. Jag blir ofta det, för det är alltid nån skit som jag stör mig på. Detta är den absolut bästa upplevelsen jag har haft någon gång med någon skärm jag har testat. Allt är helt perfekt. Otroligt fina färger, snabb responstid. Inget bleed. Allt är bara helt smooth och snyggt. Det är nog ett av de bästa köpen jag har gjort i mitt liv.

ASUS ROG Claymore Core MX Red
ASUS ROG Claymore Core MX Red
2020‑02‑21Mohammed

Micket bra tanjent borden. Walla sköna knapp.

Nintendo Switch Lite Turquoise
Nintendo Switch Lite Turquoise
2020‑02‑21Wilhelm

Toppenprodukt. Mycket bekvämare att spela på, handhållen, än vanliga Switchen. Bra skärm, bra kvalitetskänsla och fin!