Nya recensioner

Bra alternativ, om man vill köra fläktar på fronten eller AiO-kylare med radiator, köpte P400S ångrade mig lite så jag kompletterade med fronten, fick ner temperaturen och därmed ljudet trots att fronten är helt öppen. Bra köp känner jag, bra att kunna byta front om man nån gång bygger om datorn, eller byter delar motsvarande. Denna kan vara värd att skaffa om man tycker att fläktarna eller kylningen stryps av den vanliga ljuddämpande fronten.

Högre luftflöde

Gav mig lägre temperaturer på samtliga komponenter

Bra om man vill köra RGB i fronten på sin P400S 😂

Den täta originalfronten är lite snyggare än meshen

Man ser LED-listen i botten på framkanten med denna front på

Stilrent Mobo

Riktigt härlig Mobo

Äntligen hittat musen jag kommer använda många många år framåt. Riktigt bra batteritid. Brukar räcka 2-3 månader. (Även vid mycket spelande) Den känns mer responsiv än vissa trådade musar jag använt genom åren. Köpte nyss min andra av samma för den jag haft i nästan 2 år började kännas lite sliten, men fortfarande fullt fungerande. Det är nog dock mest jag som inte gillar jätte blanka och utslitna ytor. Nu har jag även medelstora händer och tror inte musen är särskilt skön för de som har stora. Går köra palm grip men känns gjord mer för claw.

Pris

Responsiv / Batteritid

Simpel och snygg

Haft den sen 2017 börja dubbel klicka och måste köpa ny går inte flyta grejer i spel eller styra små soldater i C&C så eh bra börjar mus skulle jag säga

Extremt smidigt chassi. Väldigt kompakt. Samtidigt som det ger mycket utrymme för komponenter och kabel dragning. Smart monterings lösningar för 2.5" SSD. Väldigt bra luft flöde samt en väldigt snygg design med polygon effekten på front meshen. Var den inte helt mäter upp fullt är när du ska bygga in vattenkylning. Då blir utrymmet väldigt tajt. Och var ett mindre under jag lyckades få plats med allt. Rekommenderar ni hoppar på den större S2 modellen istället om du ska sikta på vattenkylning. En annan nackdel är att front meshen inte går att plocka av så lätt för rengöring.

Kompakt

Rymlig

Smidig och snygg

Tajt för vatten kylning

Fläkt filtret på toppen kunde varit lite bättre som på S2 serien.

Front mesh går inte plocka av lätt

Riktigt bra laptop från Lenovo med AMD Ryzen processor. Fin skärm, bra prestanda, härligt tangentbort. RAM minnet räcker gott och väl till att ha ett antal applikationer igång samtidigt. Mycket bra till det priset!

Tangentbord

Processor

Batteritid

Ej uppgraderingsbart RAM-minne

Yääääääääs

Blåser på rejält! För originalpris är den stor och prisvärd, men när den är på rea är den ett måste.

Fus!

Ro!

Dah!

Tappar lätt bort röret

Schysst produkt. Gör det den marknadsför. Inga problem med uppkopplingen för mig, och jag har inget emot appen. Styr dem primärt med Google Assistant. Sätter exempelvis på mina VR sensorer genom att säga "Okay Google, it's VR time!" vilket är ett exempel på vad man kan göra. Går att schemalägga osv. Tappar de kontakten (då de endast kör 2.4GHz) skulle jag rekommendera en starkare router. Förstår om dessa små plugs inte har särskilt bra WiFi chip i sig, men för mig räcker de gott och väl.

Gör det man förväntar sig

Snabb installation+bra app

Liten för att vara en smartplug

Inget stöd för 5GHz WiFi, men lär inte kunna utnyttja hastigheten ändå

Jag har nu haft scootern i en vecka, och är extremt nöjd. Scootern är snabb (25km/h) och för de som vill kan den även gå i 32km/h med egen firmware. Jag anser dock som lite för snabbt och håller mig till <25. Många på nätet klagar på att däcken är ett läskigt område, att byta dem tar flera timmar. Jag har inte fått punktering ännu, men jag uppdaterar recensionen om det skulle hända. Det är det negativa med luftfyllda däck. MEN, det positiva är att man får en mer jämn och skön åktur med luft, men för de som vill går det att byta till gummidäck som saknar luft. Jag håller mig till luft. Köpt en pump med PSI mätare för att hålla trycket runt 50 PSI som Xiaomi rekommenderar. Batteri kapaciteten är underbar och för mig nu under sommaren håller den den marknadsförda distansen. (Jag väger inte så mycket och temperaturen är som bäst för batteriet, så ditt resultat kan vara annorlunda). Det finns blandade åsikter på nätet, men köper du den idag är många fabriksfel korrigerade i de nyare batcharna som att den bakre lampans kablar inte var bra skyddade (fixat), batteriet hade endast en säkring som kunde gå sönder (nu fixat till två) osv. Sammanfattningsvis tycker jag det var ett väldigt bra köp, trots att Pro 2 släppts på marknaden. Pro 2 har samma specs, men mindre förbättringar. För 500kr mindre, köpte jag Pro 1 (denna) och ångrar det inte det minsta. Kom ihåg att jag endast haft scootern en vecka och uppdaterar recensionen om jag ändrar åsikt. Rekommenderar att köpa tillbehör till denna, finns mycket på nätet.

Lång räckvidd+300w motor

Mycket tillbehör online pga populär modell

Robust+snygg design

Pro 2 är släppt (knappt någon skillnad)

Jobbiga däck att byta

Dålig viktfördelning när den ska bäras vilket gör att den tar mer på handen än på arm musklerna

I really like this heavy machine for being my first gaming notebook purchase it's awesome, it would be better if the battery lasts more time :c

Style

Performance

Battery

Loud

The laptop looks and feels pretty good. However I had a dead pixel on my purchase so I returned and got another one. The second one also seem to have a dead pixel in a different area. Secondly the sound system is not that great, better use headset with it. Overall the device feels good, but has room for improvement.

good finish

battery life

light

dead pixel

speakers

can get hot

Köpte min förra sommaren och den har inte strulat sedan dess. Har kört 800 km och nu för tiden har jag slutat betala för SL-kortet och kör den till jobbet dagligen. Enbart det gör att jag tjänar in den på ungefär en sommar, plus att man slipper den "härliga" kollektivtrafiken. Har dock åkt på en punka, vilket verkar vara vanligt med just M365. Bytte båda däcken till punkteringsfria utan slang, vilket även förbättrade räckvidden. Den klarar ca 45 km på en laddning (jag väger 75 kg). Laddning från 0 - 100 på ca 8h.

Bra räckvidd

Enkelt att hitta service och tillbehör

Enkelt att få punka

Köpte till Nya Flight simulator 2020. Testade med andra spel igår. För 699kr och om de är din första joystick o du inte vill lägga super mkt på såna här saker så är den helt klart värt. Lite plastigt men fungerar svinbra ändå.

Pris

Comfort

Rekommenderar

Lite plastig om man stör sig på sånt.

Det är en USB-hubb. Den gör vad en USB-hubb ska göra. Liten bonus är att det tänds en vit LED över den/de portar som används. TP-Link har pimpat den lite alltså. Så här är det; jag gillar TP-Link's produkter skarpt (även om mycket använder chipset som inte har drivisar i Linux...) men dom måste lära sig vad "kompakt" och "mini" innebär. Hubben är en bjässe som ligger bredvid laptopen. Visst, den är snyggare än många andra på marknaden, mycket snyggare än många för att vara exakt, men den är stor. Att ta med sig denna tillsammans med laptopen om man ska ut och försöka visa folk att man kör något Arch-relaterat på det lilla kondiset innebär bara en extra otymplig sak att ta med. Jag gillar den, men den är stor.

priset

designen

överföringshastigheten

storleken

Underbar sätt till priset

Kompakt

Bra drag

Billig

Låter ganska mkt

Nostalgi!

Gör det den ska och fungerar klockrent! Har den i min dator efter att det inbyggda nätverkskortet började strula lite och är riktigt nöjd. Kör Windows 10 och det fungerar hur bra som helst!

Enkel installation

Fungerar bra

Levererar de hastigheter den ska

Kanske inte det snyggaste kortet om man bryr sig mycket om hur datorn ser ut invändigt

Äntligen! Playstation har alltid varit förstavalet. Jag hoppas verkligen att de får till en bra konsol med betydligt bättre Wifi än PS4an.

Fungerar utmärkt!

Välbyggd sak. Inte så lång sladd. Blå mini indikering för att se att den lirar.

POG HEADSET IS POGGERS

Bra produkt. Blåste nytt liv i min gamla laptop som bara hade 4gb ram minne innan. Nu kan den leva något år till.