Nya recensioner

Jag har inte haft ett enda problem. Jag jobbar hemifrån som kodare och har använt detta tangentbord ca 10h dagligen.

Bra tyngd

Bra pris

Lagom starkt ljus

Lite väl stel kabel vid kortare avstånd

WOW, bara wow, denna kabel förändrade hur jag ser på min dator. Jag köpte denna då jag skaffa en ny disk till min dator, jag trodde att jag bara köpte en SATA kabel, men jag köpte en livsstil. Detta är på gränsen till perfektion vad gäller SATA kablar, den är svart och smälter snabbt in bland alla andra kablar. Jag har använt den i över fyra år, och vilken hjälte den varit, den har aldrig gått sönder, den har bara tuffat på, jag har kunnat lite på den i ur och i skur, mest i ur, då jag undviker att ta med min desktop ut när det regnar. Kabeln är nu inne på sin andra dator och presterar fortfarande förträffligt! Långvarigheten i denna kabel är imponerade, och den kan agera som föredömme för andra tillverkares kablar.

Svart

Pålitlig

Kompatibel med SATA3

Bra disk, pålitlig. Den är dock lite seg att varva upp om den varit stilla, det tar några sek och Windows ser ut att ha hängt sig.

Tyst

Pålitlig

Snabb (när den är uppe i varv)

Tar tid att varva upp från att vara stilla.

Fantastiskt tangentbord från mästarna på Ducky. Mitt tangentbord kom med blåa accentkeycaps, som gör sig fantastiskt bra med det gråa färgschemat. Det har nordisk layout, och tjocka keycaps i mycket hög kvallité. Det enda negativa jag kan säga är att de blåa LEDsen för num/caps/scroll lock är väldigt starka och lyser upp tqaket när det är mörkt i rummet, jag skulle gärna se en annan färg än just blått på dem också, det börjar blir lite tjatigt med blåa leds överallt. Jag skulle gärna se att Ducky bärjade med klargröna leds istället. Dock är detta inget jag drar bort en stjärna för.

Färgen

MX Blå

Kvallitén

För starka blåa LEDs för caps/num/scroll lock.

Dessa ram-minnen fungerar utmärkt och på min Msi x570 Ace är det bara aktivera xmp profilen. Voila, nu fick man en lite snabbare dator. Det är mycket stiliga och fina rgb, men jag önskar lite starkare rgb bara. Jag rekommenderar dessa.

Stilrena

Fungerar utmärkt till ryzen

En aning svag rgb

Väldigt nöjd med köpet, gick från en första eller andra generations Asus 24" TN 144hz skärm till denna. Köpte först en LG 27" gl850 (osäker på exakt benämning), men denna hade panelproblem och jag skickade tillbaka och köpte denna i stället, då jag inte gillade den externa strömadaptern, denna har förvisso också extern ström, men tycker att den är mer hanterlig. Är över lag inte intresserad av RGB, men det som finns på baksidan av skärmen är diskret nog. Bilden är klockren, hav väldigt minimalt med IPS glow (knappt märkbart även i mörka scener i spel/video.

Fantastisk bild

Snabb

Externt PS

Billigt men skräp. Kopplade in usb stickan bak på moderkortet usb 3.0 och aktiverade bättre prestanda i windows men den ligger mellan 5 å 10mb/s Väldigt besviken

Bra pris

Seg

Alltid härligt att återvända till Hogwarts! :)

Fick hem datorn för ett par dagar sedan. Välbyggd! Alla kablar är gömda (förutom kablarna till grafikkortet såklart). Drivrutiner installerade och ett cleant Windows. Redan tvingat datorn att genomgå tunga processer. Inga problem! Jag hade turen att få relativt snabb leverans!

Snyggt byggd

Snabb leverans

TVÅ pingvinstänger!

Gick från en i7 4790k till denna. Förutom gaming så håller jag på med en hel del tunga jobb-relaterade program. Funderade på att skaffa en 5900X istället, men tänkte att detta borde räcka. Dang! Denna räcker gott o väl! Bara haft den i ett par dagar, men allt jag gjort hittills, gaming och jobb, jag kan bara säga ett ord. SPEEEED!

Snabb i gaming

Snabb i tunga program

Snabb i allt!

Snygg moderkortet med RGB, bra hjälpen manual och Youtube video MSI manual också.

BIOS Flashback USB

USB C på moderkort

M.2 shield

Bra comeback från Nokia. Funktioner och bra ljud och uppkoppling.

Genom tänkt meny och handhavande

skönt i handen

Bra batteritid

Lite plastigt

Nokias föregångare hade mer kvalitet tänk i material.

Troligen den enda skrivare som är bärbar och är plug and play. Den är alltid med mig och slinker in i samma ryggsäck som min bärbara dator. Självklart fungerar även hemma eller jobbet. Rekommenderas för den som inte vill ha jätte skrivare som tar plats och kan enkelt läggas undan.

Enkel att hantera, jätte smidig

Billig i drift

Gör dig till Macgyver när det behövs skrivas ut nåt i ingenmansland

Det finns 2 varienter en med batteri och en utan. Beställ rätt

Riktigt bra skärm som har både bra kontrast och svärta. Ersätter nu mina tidigare 3 skärmar. Viktigt! När man packar upp den första gången. Läs noga bruksanvisning. När den ligger i kartong, skall fot fästet skruvas fast och sedan lyfter man ut den från kartongen genom att hålla i fästet.

Grymt bild

Lyfter visuellt din arbetsplats. Game hörna

Plug & Play

Man bör vara 2 vid första installation (inget minus direkt)

Otroligt skönt headset, aldrig ont i öron, eller huvud för den delen. Med EQ så låter ljudet fantastiskt. Men som med nästan alla headset finns det några brister. 1. Batteriet kommer att åldras och tappa en bra mängd av sitt liv 2. Mikrofonen kan gå sönder väldigt lätt, hänt på två exemplar och har ingen aning hur det har hänt. 3. Man måste leva med prestandaslukande mjukvara (ICUE) om man vill ha EQ. (Saknas både bas och diskant på flat)

Skönt

Gör inte ont i öron / huvud

Mer än godkänd ljudkvalité

Batteritid efter längre bruk

Ömtålig mikrofon

ICUE

Dessvärre en av det sämre möss jag köp.. Riktigt obekväm, sidoknapparna sitter alldeles för konstigt. Att gå från M4an till denna kan vara det största misstaget jag gjort.

Riktigt obekväm

Dålig placering av sidoknapparna

Fungerar med PS5👍

Nyaste generation av Trådlöstbar headset hörlurarna som passar jättefint tillhörande spelkonsol apparaterna enligt spec beskrivningen Playstation 4 respektive Playstation 5 maskinerna. Det följer med trödlöstbart Adaptor , batteritiden är på 12 timmars wireless inbyggt uppladdningsbart batterier . Headset hörlurarna är kompatibellt med Windows 10 Home datorerna medföljande adater ljudkabelsladd strl på 3.5mm

OK musmatta för priset, dock så lossnar tyget från gummibasen väldigt lätt.

Stilren

Billig

Tyget lossnar från gummibasen lätt.

Bästa tangentbordet jag ägt, har 30 års erfarenhet med olika tangentbord. Svårt att gå in på detalj då rakt igenom det mesta är super-kvalité. Finns dock några små minus: pingande metalliskt ljud när man skriver som kommer från metallplattan inuti tangentbordet, dock lägger man inte märke till detta förutom när man specifikt lyssnar efter det, går bara att höra om det är tyst i rummet. Men är du en person som lätt hänger upp dig på saker kanske det är bäst att köpa något annat. :p Backlighten känns lite meningslös också då keycapsen inte är genomskinliga. Hade velat ge 4,5/5 men går inte, så ger det 5.

Fantastisk känsla att skriva på

Väldigt hög bygg-kvalité

Snyggt (snyggare än på bilderna)

Lågt pingande ljud när man skriver

Backlight lyser inte igenom keycapsen

Ska det vara, så ska det vara. Jag tycker om att det inte finns massa julgransbelysning på kortet! Vi behöver dock inte elda under hela vintern, det här kortet levererar bra med värme.

Kylning

Prestanda

Mycket nöjd, gick från en 24" TN panel på 144hz till denna. Bildkvalitén är som dag och natt, nu går det ju faktiskt att göra andra saker än att bara gamea på skärmen..

Fina färger

Bra uppdateringsfrekvens

Låg input lag

En prisvärd (framförallt vid realisation), snabb och stabil disk som inte kostar skjortan! Installerad i ett Asus moderkort med Ryzen 5. Funkade även bra när jag använde ett annat exemplar till att installera macOS Big Sur i en MacbookPro (med adapter och externt NVMe-case).

Tillräckligt snabb och stabil för mina behov

Lagom utrymme för en modern systemdisk

Slipper SATA-kablar/SSD-vaggor

Ingen kylning (kan dock köpas till för en låg summa)

Tråkig förpackning

Grymma lurar samt riktigt snygg design och känsla av kvalitet.

Riktigt bra noicecanceling

Grym batteritid

Riktigt snygga