Nya recensioner

Gör det den ska, håller många spel. Spelen sitter fast bra och är lätta att stoppa i men man får vara försiktig när man tar ut dem.

Plats för många spel

Lite väl tajt passform

Bra kvalite och stilrent. Perfekt med ett fack för tex körkort, betalkort behövs ju ej längre när man har samsung. Snygg och praktiskt att den visar klockan eller tex laddning när luckan är stängd.

Kvalité

Praktiskt

Snyggt

Köpte laptoppen för musik produktion, fungerar utmärkt!

Mycket bra prestanda

240Hz skärm, skönt för ögonen

Högljudda fläktar

Blåser riktigt bra med fina färger. Rekommenderas!

Köpt som en ersättare för Mionix Naos 8200 laser. Rätt så missnöjd om den jämnförs mot den medans helt ok generellt. Känns gummi/plast-aktig och har högljudda knappklick. Nästan samma form som Naos 8200.

Bra form

Heartbeat sensorn lyser starkt mot användaren

Plastig

Högljudd

hmmm, undrar om det blir den första pre-built datorn med bra kylare moderkort psu och air flow

Skärmstativ har nog alltid stått på önskelistan, och länge har jag skrollat bland olika modeller och läst recensioner på jakt efter "best bang for the buck!". Om du går i samma tankar som jag gick i, har du här hittat rätt! Ur kartongen berättar stativet för dig, med sin tyngd och kvalitet, att du behöver inte vara orolig att skärmarna ska trilla ner. Inte nog med det, direkt efter montering blir allt stilrenare och mer "clean" iom att skärmarna sitter närmare ögonhöjd så skapas mer volym på skrivbordet. Det är mer motiverade att sätta sig med datorn! Negativt är att bygg instruktionerna är lite halvers och skruvarna behöver dras åt med gudsnåde.

Mycket för pengarna

Eldflammor på kartongen

Gör mer än du tror!

Halvers bygg instruktion

Verkar soft

Ifall jag hade haft råd med en 12 Pro Max så hade jag köpt detta på direkten! Mjuka kanter, ser skön att hålla i!

Som de andra modellerna, ser fint!

Ser ut som ett fint skal!

Väldigt trevligt innehåll och prisvärd! Detta gillar man, speciellt när det är Taurus och de lämnar sån bra garanti också!

Ser ut som ett mjukt skal, älskar sådana!

Jag köpte denna för jag fick inte större budget av frun. Efter att ha använt den nu i film, spelat mycket spel såsom Apex, Doom, CSGO, Grim Dawn. Så efter detta kommer mitt utlåtande Helt klart över mina förväntningar för priset! Upplever inte många negativa saker, och de som är negativt är inte en dealbreaker alls. RGBn skulle de skippat då jag inte vill betala för något jag inte ser, det är nog det värsta. Hade kunna önska lite bättre kvalite på all plast... Men bildegenskaperna och allt som kommer med skärmen är helt klart godkänt och lite mer!

Mjukvaran så den styrs via windows!

Färgerna och kontrasten

Bra stativ

Placering av RGB??? Helt onödig

Vissa plastiga detaljer

Köpte hem dessa enbart för använding vid stream och gaming. Ljudet var helt okej för tex samtal och vanlig musik men ville du ha lite mer djup så är dessa inget för dig. Fick en delay i spelen men det finns säkert en bra förklaring. Passformen var lite dålig för mina öron men när jag listade ut hur jag skulle använda gummiramen för att få lurarna att sitta kvar så kändes allt bra. Ska testa dom lite under vardagligt bruk.

Snygg design

Snabb parning

Lätt att använda

Ljudet kunde ha varit bättre

Lite för stora för min smak

Släppte in ljud runt om

Snabbaste SSD jag har prövat hittills som inte är galet DYR dvs Samsungs PRO enheter sjukt bra prestanda som är jämn dessutom och inte faller av pågrund av förliten cash bra att lägga windows och spel sombehöver snabba laddtider eller steam egen app eller gog eller vad man nu andvänder sig av.

Rätt pris för prestandan

Snabb

Samsung kvalitet och stöd inför framtiden

inget att nämna

Bästa processor för priset om du spelar och kanske gillar att ha saker i bakgrunden som twitch eller spotify eller en youtube video igång på en annan skärm eller som gör lätt video redigering för youtube så passar denna processorn perfekt. inga problem som helst med processorn har gått som en klocka. AMD bästa Midrange processor till nästa generation kommer nu i höst med galen prestanda att erbjuda. Då äre det ryzen 5600 som tar över kronan som BEST BANG FOR BUCK enligt mig.

Prestanda

Pris

Inget alls

Presterar som Nocutas vanliga NF-F12 med annan färg för dem som nte gillar Noctuas ljusbruna/bruna färg schema eller vill ha dem bästa fläktarna på marknaden enligt mig i prestanda förhållande till ljudnivån. Men som också kanske gör Byggen inför Tävlingar som behöver ett visst färgschema.

Bättre fläktar är svåra att hitta

Löjligt tysta

Något dyra men du får med massa accesories med varje fläkt

Stabil SSD som får jobbet gjort som vanligt har samsung hög kvalite och du får vad du betalar för det. Samsung har länge haft den snabbaste SSD enheterna både för M.2 och vanlig 2.5" SSD. ända klagomålet är väl priset när manska ha mer än 1tb SSD från samsung så börjar priset springa iväg men det äre det värt om man fotar och redigerar filmer och flyttar stora mängder data annars finns billigare enheter Kr / GB från intel eller WD m.m. Samsung program vara för hälsan på dina enheter är smidig och har flera bra funktioner som jag inte sätt hos andra leverantörer av SSD

Får vad du betalar för

kvalite

Programvaran

pris Kr / GB är inte bäst bland dess kompetion

Bästa skärmen jag haft som är 144hz 24" IPS är härligt jämfört TN super bra färger och behöver inte sitta dead center för att färgerna ska bli dåliga ända klagomålet är faktiskt monitor armen som jag tycker är påtok för stor tar upp för mycket plats på bordet så ska beställa bord armar att hänga skärmen på i övrigt stilren med tillräckligt med funktioner för priset.

Bra panel

Rimligt pris

Prestanda för panel som AOC har krämat ut är sjukt bra

Monitorstand är för stort

Hade kunnat vara helt svart utan accent färger

För den som vill ha Nocua kvalite i ett bygge med fönster panel om man vill matcha färger i sitt bygge eller inte gillar noctua vanliga färgschema.

Får jobbet gjort

bättre än vissa vattenkylare för en mindre peng

Snyggt med SVART

dyrare sidan av processor kylning

Bra kort för priset dock suger MSI egen app Dragon center är får en att vilja köpa asus strix X570 bara för Aura sync över msi mystic lightning....buggar samt strular med AMDs Rzen master profiler och har man lagt fläkt profiler i bios blåser den och skriver över dem helt med egna presets som är helt värdelösa , appen skriver även över ändringar man gör i ryzen master och mystic lighning hittar ibland inte ens ram minnet för att synca RGB sjukt störigt!!! Överlag bra kort med skulle köpt Asus strix X570 eller Dark edition för lite mer då deras aura sync för mig på ett annat AMD system jag har även där med en ryzen 3600 funkat 1000000ggr bättre med samma Features. Också det ett moderkort som varit super stabilt.

Billigare än liknande X570 moderkort

Stabilt kort med många funktioner

bra med Wifi

Msi programvara Dragon center är skit

Mycket snabba och stabila ram minnen enkelt med g.skill samt razer synapse 3.0 att sync RGB tillsammans med annan RGb du har i burken , funkar toppen med msi tomahawk x570 inga problem med XMP profiler ect

funkar bra ihop med ryzen 3000

stabila

överkomligt pris

inte för alla om man inte gillar rgb

Kört skärmen i 900h nu och kunde inte vara mer nöjd, funkar lika bra till FPS, som RPG, MMO osv, field of view är fantastisk i alla möjliga situationer. funkar fint att arbeta på med, tack vare den stora ytan. Har ett 1080 som klarar av 4k ish, visst det blir dropps emellanåt men vill ni ha en 160hz 34" som funkar klockrent så köp denna! men räkna med att äta nudlar ett par månader framåt.

färgerna

Upplösningen

IPS!

priset