Nya recensioner
JBL Live 650 BTNC Svart
JBL Live 650 BTNC Svart
2020‑04‑02Albin

Riktigt snabb leverans! Beställde hörlurarna efter lunch och fick dem dagen efter. Har inte hunnit prova lurarna så mycket men än så länge är jag nöjd!

ASUS ROG Strix Scope Deluxe TKL MX Red Silent
ASUS ROG Strix Scope Deluxe TKL MX Red Silent
2020‑04‑02Daniel

Håller med Felix i så gott som allt, MX Red Silent är absolut tystare än MX Red utan att tappa känsla, tycker jag. Tangentbordet har bra tyngt och känns rejält. En väldigt bra uppgradering från mitt tidigare Corsair K70 MK.2 som inte alls har samma känsla även fast jag var nöjd med det då. Låsningen av Windowsknappen är väldigt bra då man lätt kommer åt denna nu istället för Alt efter bytet. Kör detta tillsammans med ROG Chakram wireless mus. Om jag fick drömma får detta tangtbord gärna släppas som wireless i framtiden.

Logitech MX Vertical
Logitech MX Vertical
2020‑04‑02Kalle

Haft musen sedan mitten av juni 2019, och den har tjänat mig mer än väl. Valde MX Vertical pga. smärta i armbågen som stramade ned i handen. Märkt stor skillnad sedan byte till MX. Den fungerar förvånansvärt bra att spela med (mestadels FPS för mig), när man väl vant sig vid den. + att man via Logitech's program, kan använda samma mus på två datorer samtidigt är extremt skönt! Rekommenderar starkt!

Xiaomi Redmi Note 8T (64GB) Blå
Xiaomi Redmi Note 8T (64GB) Blå
2020‑04‑02Felix

Denna telefon är otroligt bra för dess pris! Kameran är top notch; man kan spela dem bästa spelen (när det gäller telefonspel); och skärmen är stor och gjort av glass vilket förebygger repor. När jag köpte mobilen så var jag rädd att "eftersom den är från Kina, så måste den vara dålig" men efter att testat så blev jag förvånad och kommer förmodligen endast köpa Xiaomi mobiler från och med nu!

LG 27'' UltraGear 27GL850 QHD Nano IPS 144 Hz
LG 27'' UltraGear 27GL850 QHD Nano IPS 144 Hz
2020‑04‑01Linus

Trodde jag skulle behöva mer tid för att testa skärmen innan jag skrev min recension men redan första gången jag startade skärmen så såg jag hur spektakulärt bra bild den erbjuder. Bilden är knivskarp och har härligt mustiga färger (som lämpar sig exemplariskt i spel men inte alls vid professionell bildredigering). Jag kan inte uttala mig om ljusstyrka eller kontrast då jag alltid spelar i ett upplyst rum men jag är helnöjd på alla sätt och vis. Att skärmen har en diskret design utan LED-lampor är en stark fördel för mig. Finns faktiskt ingenting jag kan klaga på när det kommer till skärmen. Det som jag läste i alla recensioner innan jag köpte den stämmer till 100 %. Om du ska använda skärmen i första hand för spelande - KÖP!

ASUS ROG Strix Fusion 500
ASUS ROG Strix Fusion 500
2020‑04‑01Filip

Byte från Razer Man O War. Dem lät lite konstigt i början men laddade ner deras drivers och configurerade dem lite och nu låter dem väldigt bra :D dem är lätt dem bästa jag någonsin har haft

Xtrfy K4 RGB TKL Vit
Xtrfy K4 RGB TKL Vit
2020‑04‑01Q

Gillar du linjära switchar som känns mjuka, och vill ha ett relativt tyst keyboard så är detta något du bör titta på. Jag är sjukt nöjd, helt klart överförväntan.

Xiaomi Mi Note 10 Auroragrön
Xiaomi Mi Note 10 Auroragrön
2020‑04‑01Nicklas

Jag ser nackdelarna mycket mer än fördelarna, Kameran är inte alls något att hänga i granen. Helt urusel på att få fokus när det börjar mörkna ute, går aldrig att ta bilder genom glasfönster vid kvällstid t.ex. 108MP är inte direkt "wow" känsla av... Sedan så är samtalskvaliten USEL, det sprakar och slår ut mig från mikrofonen under samtal stup i kvart, folk klagar titt som tätt att dom inte hör mig.

Taurus Gaming Elite RTX 2080 Ti - 3950X
Taurus Gaming Elite RTX 2080 Ti - 3950X
2020‑04‑01Daniel

Riktigt nöjd med denna monster PC. :) Tyst, även under load, och super snabb med sina dubbla SSD. Att maxa Doom Eternal på en 34" ultrawide skärm är en upplevelse som ej går att beskriva! Streamar som smör också. :) TIPS till köpare och Inet! -> Inaktivera AMD SATA Controller i enhetshanteraren om du upplever stutter i Win10 med muspekaren/ljud m.m. Tydligen gamla drivrutiner som AMD använde förut men som fortfarande installeras automatiskt. Det hände mig och detta löste problemet. 👍

LogiLink Monitorstativ 13-32"
LogiLink Monitorstativ 13-32"
2020‑04‑01Daniel

Jag tycker att det här var en jättebra produkt som löste mitt problem till ett mycket bra pris. Jag hade köpt en ny monitor som tyvärr hade en vinglig fot som inte var höj/sänkbar. Eftersom den hade ett VESA-fäste så kunde jag montera det här stativet istället. Det var oväntat stabilt tycker jag och det blev jättebra. Det finns dyrare stativ som är lättare att ändra inställning på, men det kommer inte jag att göra så ofta. Det här stativet kräver en insexnyckel för att ändra inställningar.

DELTACO trådlöst minitangentbord med touchpad
DELTACO trådlöst minitangentbord med touchpad
2020‑04‑01Edvin

Kort batteritid, och skum layout. Vissa knappar är väldigt svåra att trycka ner, vissa kräver knappt något tryck alls. Har dock extremt bra räckvidd och har inte haft problem med att den tappar kontakten.

Sennheiser GSP 370
Sennheiser GSP 370
2020‑04‑01Jonas

Har haft dessa hemma några dygn och spelat Vermintide 2, DOOM 2016 och lyssnat på musik. Jag har jämfört dem med Hyper X Cloud II trådat från PC:n och trådlöst via min X-box One kontroll för PC samt med Razer Nari Ultimate. Positivt: *Bekväma, lätta och inte skrymmande *Blir inte varma lätt *Tydlig diod för blåtand och laddning *Ingen ljudfördröjning *Till synes bra batteritid (ej testat om de räcker 100hr) *Ok programvara med lättinställd equalizer. Neutralt: *Öronkåporna är rätt små, betydligt mindre än på Hyper X Cloud, dvs risk för örontryck om om man har stora öron. *On-knappen är liten, vass och plastig. Verkar skör. Dåligt: *Enligt min mening inte tillräckligt bra ljud för priset. Ljudet är inte provocerande dåligt som Razer Nari Ultimate men tydligt sämre än Hyper X Cloud, även via X-box One kontrollen. Jag saknar upplösning, bas och närvaro. Ljudbilden är liten, låter komprimerad och engagerar inte jämfört med mitt befintliga system. *För svagt maximalt ljud. Gränslågt i min mening. *Tappar kontakten med dongeln varje gång jag startar om datorn och den måste tas ut och sättas in för att det skall fungera. *Uppdateringsprogramvaran får headsetet att bricka sig *Återställningsprogramvaran GSP 370 recovery tool är mycket buggigt. Det ser ut som det låser sig (uppdateringsreglaget rör sig inte) men om man väntar 5 min fungerar det. *Trots uppdatering och återställning tappas kontakten Jag återlämnade min och har svårt att rekommendera GSP 370 för de 2200 kronorna jag gav för dem. För det priset vill jag har betydligt bättre ljud och gärna ett volymreglage för micken på kåpan. Att de tappar kontakten och har så buggig programvara är inte ok.

ASUS ROG Delta
ASUS ROG Delta
2020‑04‑01Otroligt bra "gaming" headset!

Jag skulle först bara vilja säga att jag rekommenderar dessa lurarna extremt mycket av många anledningar, men vi kan väl börja med det negativa. Nackedlar: - Hörselkåpornas design med dess drivers kanske inte passar alla. - Mycket program alternativ (beror på vad du är för person, om du t.ex. inte gillar mycket valmöjligheter). - För lite knappar - Svårt att byta mellan läder och "mesh" öronkuddarna Fördelar: - Väldigt bra ljud för vad de är! - Hifi! - Snygg RGB med många valmöjligheter bland mjukvaran - Hi-Res-upplösning! - Slick och nimm/tidslös design, svårt att smutsa ned - Bra kvalitet på materiel - Hög upplösning på mikrofon, studiokvalitet - 7.1 surround! - Bekväma och inte för varma! - Utbytbara öronkuddar - Avtagbar mikrofon - Usb och Usb-c För att kort summera vad jag upplevt med detta monster så skulle jag inte kunna vara mer nöjd efter att ha testat ett flertal "gaming" headset. De flesta har antingen skavt mot öronen eller inte haft en tillräckligt öppen ljudräckvidd, men dessa är väldigt bekväma! Jag har både spelat FPS-spel och lyssnat på högkvalitativ musik och har nog aldrig haft bättre ljud än vad jag har just nu. I spelen hör jag vartenda detalj. Varje explosion, fotsteg och kan t.o.m. förutspå vart en fiende är med hjälp av 7.1 surround. Skulle jag säga att de är värda priset då? Ja det tror jag faktiskt. Du får ett par väldigt bra headset som passar till både det ena och det andra med en avtagbar mikrofon. Dess mjukvara är också väldigt simpel och där finns allt från EQ till Bas boost som man kan mixtra med. Du kommer ha en enastående upplevelse i spel som kan förbättra hörselsinnet och koordination. O.B.S. för dess prisklass finns det ett par fåtal bättre än dessa som klassificeras för gaming och e-sport.

MSI Optix MAG271CR 144 Hz Curved
MSI Optix MAG271CR 144 Hz Curved
2020‑04‑01Robin

Riktigt Nice skärm till fps spel

QPAD FX-50 Pro X-Large
QPAD FX-50 Pro X-Large
2020‑04‑01Alexander

+++++

Thrustmaster TMX Force Feedback
Thrustmaster TMX Force Feedback
2020‑03‑31Kristofer

Nu har ja testat denna ordentligt o den håller måttet ja kör drifting race rally spel över mina förväntningar hade innan hori racing o den gick sönder efter en vecka i ratten så de stor skillnad de enda ja kan klaga på är usbn som var väldigt kort för att vara kompitabel till Xbox

1MORE True Wireless ANC
1MORE True Wireless ANC
2020‑03‑31M

Satt dåligt i öronen då spetsen som går in i örat är väldigt kort. Obekväma öronspetsar i gummi som knappt greppar tag i örongången och svajjigt, konstigt ljud. Sjukt missnöjd.

Kolink Horizon RGB
Kolink Horizon RGB
2020‑03‑31Olisan

Nice bra air flow och stabil Nice RGB!

NZXT Kraken X62 280mm
NZXT Kraken X62 280mm
2020‑03‑31Leppan

Haft den i ett år nu och kan sammafatta det såhär: + Kyler likt konkurrenterna bra - Värdelös!!! Mjukvara, trots flertalet uppgraderingar - Onödigt många kablar från pumpen (4 st) som är svåra att dölja - Surrande ljud från pumpen Ett dåligt köp med andra ord, men man lär sig :)

Ninebot by Segway KickScooter ES2 Mörkgrå
Ninebot by Segway KickScooter ES2 Mörkgrå
2020‑03‑31Jockec

Väldigt bra men detta med hastigheten förbryllar mig lite ,min går i Max 22 😱går det bara att få upp hastigheten med extra batteri ?

Corsair 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL15 Vengeance LPX Svart
Corsair 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL15 Vengeance LPX Svart
2020‑03‑31Magnus

De levererar. Men precis som Benny, hade jag problem med oförklarliga blåskärmar. Körde windows minnesdiagnostik, och testet sa att det var problem. Lämnade in dem till butiken i Sisjön, och de konstaterade att det var fel på dem. Fick två nya stickor på garantin, och nu är allt som det ska. Tack INET!

AOC 32" C32G1 Curved (1800R) 144 Hz
AOC 32" C32G1 Curved (1800R) 144 Hz
2020‑03‑31Mikael

Har nu två stycken av denna skärmen, en hemma och en på jobbet. Som spelskärm är den kanon! 144hz, curved, 1ms och 32" för 3200:- är riktigt prisvärt i mitt tycke. Sen som arbetsskärm fungerar den också riktigt bra sålänge man inte är i behov av högre upplösning än 1920x1080. Överlag fantastisk skärm som är riktigt fin att spela spel som kräver låg ms och hög hz, samt riktigt go att kolla film på efter man ställt in färgerna lite.

DELTACO Gaming Tangentbord Mekaniskt RGB 60%
DELTACO Gaming Tangentbord Mekaniskt RGB 60%
2020‑03‑31Daniel

Detta var ju en riktig kvalitet produkt för såpass lite pengar! Deltaco har väl aldrig varit något speciellt egentligen, men detta känns väldigt stabilt och RGB färgerna är fantastiska! Är lite plastigt kanske, men duger ändå helt okej och ligger bra på bordet. Ger detta 8/10 caps!

LG 27'' UltraGear 27GL83A QHD 144 Hz
LG 27'' UltraGear 27GL83A QHD 144 Hz
2020‑03‑31Magnus

Man får vad man betalar för. Skippa de billigare modellerna och investera i en bra skärm. Som denna. Mycket bra bild! Jag använder den just nu till 90% jobb och 10% spel. Har egentligen inga stora saker att klaga på efter en dryg månad. Visst hade det varit trevligt med en USB-hub och något stadigare fot, men i det stora hela är jag mycket nöjd. Rekommenderas varmt! Fick en kollega att köpa samma modell och han är också mycket nöjd.

Acer 32" Predator XZ321QU Curved 144 Hz
Acer 32" Predator XZ321QU Curved 144 Hz
2020‑03‑31Peter

Det är en bra skärm men för priset ska det också vara en bra skärm. Det som retar mig (och drar ner det ifrån en 5 stjärnig) är att kanterna på skärmen är ca 2,5mm men bilden börjar först efter ca 9mm vilket gör det lite vilseleddande när man tittar på skärmen då den är avstängd. Det här är inget unikt för denna skärmen de flesta andra har samma problem. Man kan också notera att kanterna är lite "skuggade" framförallt ser man detta med vit bakgrund. Det är tydligare när man tittar lite ifrån sidan på skärmen vilket jag gör väldigt mycket då det här är en sekundär skärm för min del så har lite avig betraktningsvinkel till den. Den första skärmen jag skaffa hade en pixel som var lite mörkare och två pixlar som var konstiga vid röd och bli färg längst upp i högra hörnet. Här måste jag dock ge inet topp betyg. Åkte tillbaka med skärmen de noterade samma sak som jag och de plockade fram en ny skärm som de dessutom kollade efter defekter innan jag tog med den hem. Sån service är riktigt uppskattad ifrån min sida. Generellt vill jag ändå säga att det är en bra skärm och tror inte man kommer ångra köpet.