Nya recensioner
Acer 34" Predator X34P G-Sync IPS Curved Swivel 120Hz
Acer 34" Predator X34P G-Sync IPS Curved Swivel 120Hz
2018‑12‑16Kent

Köpte denna skärm för ett tag sedan. Fick hem mitt exemplar och bilden var as grym dock hade jag ett problem med skärmen den blinkade hela tiden och väldigt mycket back bleed. Skickade tillbaka mitt exemplar och fick en ny. Det konstiga med detta exemplar är att bilden är ännu bättre än på förra jag fick. Jag var nöjd med kvalitén på bilden på förra också men att det kunde vara så stor skillnad. På denna så är färgerna mer exakta och väldigt lite black bleed. Som tur är så beställde jag min skärm på inet och inet har den bästa kundservice man kan få på någon internet butik. Pros: *Stor bild mycket arbets yta. För att skapa musik, redigera videos, M,m * Att spela spel blev plötsligt ännu roligare. Jag spelar mest World of warcraft och att kunna ha all information utan att saker stackar över varandra är helt gudomligt. *Menyn är lätt * Kanon fin bild Cons *foten är väldigt stor och klumpig , bara foten tar 32cm på djupet och 57,5 cm på bredden så ett stort skrivbord krävs. Funderar på att köpa ett vesa mount men vet inte vilken man ska köpa då det inte står så mycket fakta på inet om Vesa. *Anslutningarna till skärmen är på ett väldigt trångt ställe. *Loggan (men smak sak) tycker den är gräsligt ful men tur att den är så pass mörk att den knappt syns när skärmen är på Annars inget mer att klaga på. Är toppen nöjd.

Samsung Galaxy S9+ Svart
Samsung Galaxy S9+ Svart
2018‑12‑15Martin

Har haft en Galaxy S7 tidigare känner igen mycket ifrån den men i S9+ är allt bättre. Känslan när man håller i den, skärpan i bilden och inte minst den fantastiska ansiktsigenkänningen lyfter den flera niver mot en S7a. Än så länge är jag otroligt nöjd! Det tog bara någon minut att skapa sin egen emoji direkt från kameraläget. Batteritiden är verkligen bra. Räcker lätt i 2 dagar mellan laddningarna. Får följa upp när den varit i drift längre. Funktionen med ansiktsigenkänning och irisscanning är mycket imponerande även i mörker.

Acer 32" Predator XZ321QU Curved 144Hz
Acer 32" Predator XZ321QU Curved 144Hz
2018‑12‑15Daniel

Har använt den här skärmen i 9 månader. Storleksmässigt tycker jag att den är helt okej och jag är faktiskt frälst av att använda curved i just denna storlek med 1440p. Det känns mycket optimalt även om det blir till att vrida huvudet om det inte går att flytta upp din HUD för att enkelt se HP/ammo osv. Det negativa är såklart betraktningsvinklarna, men det vet du med denna typ av skärm. Att den är curved hjälper på sidorna men det är mycket svårt att bli nöjd med kalibreringen för den undre delen av bildskärmen då den är såpass stor att betraktningsvinkeln kan bli ett problem redan där (uppfattningen om t.ex. gammakalibreringen ändras beroende på hur högt jag har huvudet i förhållande till skärmen), som tur är så tittar du inte där nere så ofta och det är inte ett jätteproblem med tanke på fördelarna. Dock kan det vara värt att söka efter IPS-varianter, jag vet att jag kommer göra det nästa gång men då främst för att jag tycker att dessa är så svåra att kalibrera så att en blir helt nöjd med allt. Lite småirritationer med denna är att ULMB/Lightboost, eller MPRT som det heter här, är i det närmsta oanvändbart. Skärmen blir helt enkelt för mörk. Har en Philips G-sync bredvid att jämföra med och det är inte alls lika illa med ULMB. Acer erbjuder två lägen: normal och extreme, men redan normal är såpass mörkt att du kan glömma att se något i mörka områden. Tänk smog på en solig dag så får du en idé om hur utomhusmiljöer dagtid ser ut. Det är en besvikelse för mig då jag tycker om att ha alternativet i lägen då jag inte kan nå 144hz eller mer (för att istället låsa till 120hz). Så du kan helt enkelt räkna bort MPRT från feature-listan. Ett annat, inte lika framstående problem, är att helt sporadiskt kommer skärmen att blinka till. Ett par bildrutor bara. Du märker det knappt när du står framför datorn. Jag har inte listat ut vad som kan orsaka det, har uteslutit flera skärmar, freesync, G-sync (konflikt med andra skärmen), grafikkort, moderkort, m.m. m.m. Det verkar helt enkelt vara en begränsning på skärmen. Du märker det enklast om skärmen är påslagen i ett mörkt rum medan du tittar åt något annat håll, då allt ljus från skärmen upphör och du uppfattar blinkningen. Har inte upplevt det i spel eller som ett problem i spel. Oklart om det helt enkelt inte förekommer där eller är tillräckligt sällsynt för att inte ha uppstått i någon kritisk situation. Dock verkar det vara mycket vanligt när en ser sig omkring på nätet så räkna inte med att det är ett fabrikationsfel. Så i det stora hela är jag nöjd. Köpte denna som Freesync för att jag varken bryr mig om G- eller freesync efter min förra skärm. Med 144hz spelar tearing helt enkelt inte så stor roll utan V-sync. Om du använder freesync är det kanske en stjärna till för dig.

Telldus Plugin Slim, Fjärr (3-Pack)
Telldus Plugin Slim, Fjärr (3-Pack)
2018‑12‑14Morgan

Fungerar säkert bra men det får inte plats två bredvid varandra.

Samsung Galaxy S9+ Svart
Samsung Galaxy S9+ Svart
2018‑12‑14Jessica

Helt otroligt bra kamera, snabb och lättanvänd. rekomenderas varmt, har testat den nu ett tag och kommit på att den här verkligen lever upp till mina förväntningar, har en note 8 och var lite skeptisk men s9+ har verkligen överaskat mig och tagit mitt❤, tillsammans med gear icon och gear sport så är den oslagbar, topp klass  

Samsung Galaxy S9+ Svart
Samsung Galaxy S9+ Svart
2018‑12‑14Icemagu

Man närmar sig den nya svarta lådan som andas stil och genomtänkt design. Det lovar gott och man blir inte besviken när nya snyggingen ligger i handen och sladdarna börjar överföra den information som min nu, något slitna S7 och jag hade samlat i hop. Egentligen känns det tryggt att det är nyare version av Android som tar i mot. Under tiden sneglar jag på text om Pie, eller Android 9, som det snackas om. Snart är det dags för Tian och vilken fantastisk skapelse det kan bli. Men det kan snart visa sig att klokskap kan paketeras på olika sätt och nördarna få ta hand om buggarna. Man kan inte gå runt och irritera sig i onödan. Jag tror att tunna glänsande saken är en vinnare och nu när priserna börjar bli för vanligt folk slipper man köpa någon kinesisk mojäng som av någon anledning får bra omdömen men kan man lita på att den inte tar över ens liv. Nej återigen bara snack, förälskelsen börjar spira och snart börjar jag förstå att Samsung har lyckats igen att leverera en fantastisk kamera och så får man kontor på fickan på köpet. Eller så har i alla fall kontoristerna flyttat in känns det lite som när rösten pratar med mig från sina fulländade högtalare när jag råkar snudda vid Bixby knappen. Bixby som känns lite som Ai ska hjälpa mig in i framtiden. Lära sig om mina behov och önskningar. Jag blir inte så vidare talför med kommandon på engelska eller de andra språken som står til buds men framtiden i mina händer känns det lite som. Att kunna med Bixby flickans hjälp rikta linsen mot en vinflaska som har gjort sitt, få vita vad vi skulle ätit till och på köpet få förslag om ny matta som är make till den som kameran nu medvetet riktas mot. Att rikta fingret mot baksidan känns ovant och kanske inte toppenidé men känns lite som nödlösning i väntan på att sensorena hamnar under displayen där de hör hemma. Men man lär sig och med iris och ansikts igenkänning har man bra fungerande nyckel in på kontoret. Rösten kan låsa upp och i och med att mobilen känner av att jag har min Galaxy klocka på armen irriterar den inte med att låsa mig ute lika ofta. Smart prylar och mycket kvar att upptäcka. Många äldre funktioner har blivit bättre och vissa saknar man. Kameran i S9+ har många små och stora innovationer inbyggda och tack vare programvara som förenar dom känns det som man inte kan misslyckas. Men det gör man, men inte lika ofta. Som den funktionen att kameran fattar att du tänker ta årets bild eller nått och hinner före dig. Dagen är räddat när du med fingret skrollar till baka till ögonblicket du egentligen tänkt ta bilden. Bra köp med andra ord.  

ASUS ROG Spatha
ASUS ROG Spatha
2018‑12‑14Pontus

Skräpmus. Alldeles för tung, Värdelös mjukvara som krånglar och buggar, sensorn beter sig skumt trådlöst. KÖP EJ! Finns mycket bättre möss för mindre än havla priset för denna.

M VESA Gas Lift Arm Single Silver
M VESA Gas Lift Arm Single Silver
2018‑12‑14Pontus

Håller min tunga 34 tums Ailenware skärm alldeles utmärkt. Snygg och mångsidig montering och funktionalitet. Drar av en stjärna för jag tycker plasten där man ska dra kablarna längst ned på baksidan är alldeles för hård. Fick använda tång för att bända upp plasten och trycka in kablarna. Dessutom är plastlocket på nedre armen som ska dölja kablarna väldigt flimsigt och trillar lätt ut. Men när allt är på plats är den toppen, rekommenderas starkt.

Montering och test av dator med valfria komponenter
Montering och test av dator med valfria komponenter
2018‑12‑13Magnus

Väldigt snygg och väl genomförd montering.

SteelSeries Arctis Pro Wireless Svart
SteelSeries Arctis Pro Wireless Svart
2018‑12‑13Jonathan

Funkar perfekt. Riktigt bra ljud och oerhört praktiskt med de utbytbara batterierna. Högt pris men det känns som man verkligen får vad man betalar för, då det är genomgående bra byggkvalité på hela headsetet.

Taurus Limited GTX 1070
Taurus Limited GTX 1070
2018‑12‑13Qtie

Är grymt nöjd! Kan spela vad jag vill på maxad grafik och det bara flyter på. Lite högt ljud på fläkten, men annars kan jag inte klaga på något!

Apple EarPods med 3.5mm
Apple EarPods med 3.5mm
2018‑12‑13Alberto

Jag har haft den här i en väcka nu den är skön och det fast ljudkvalitén är inte bäst så jag rekommenderar att ni köper en lite dyrare med bättre ljudkvalité

Samsung Galaxy S9 Blå
Samsung Galaxy S9 Blå
2018‑12‑13RJay

#reklam Jag har använt min Samsung S9 i några veckor nu och är hittills mycket nöjd! Byggkvalitén är bra och jag tycker storleken är perfekt, man når lätt hela skärmen med en hand och den är liten och lätt i fickan. Skärmen är skarp med bra svärta och den är tillräckligt ljusstark för att synas bra även ute i starkt solljus. Batteriet är kanske inte telefonens starkaste kort men håller i alla fall en hel dag. Det finns gott om prestanda även för krävande spel (PUBG!) och batteriet håller stabilt trots hårt spelande. Jag fotar mycket och en bra kamera i mobilen är viktigt för mig. S9 saknar en del funktioner som man kan hitta i andra mobiler som bl.a. porträttläge vilket inte är något som jag personligen saknar men i ren bildkvalitet är kameran outstanding och bland de absolut bästa jag använt. Den har bra skärpa, väldigt lite distortion och hanterar brus väldigt bra i dåligt ljus. Kameran lämpar sig mycket väl till att fota i RAW-format i Pro-läget och det finns mängder av manuella inställningar som man annars bara hittar på systemkameror. Mjukvaran känns stabil och väl genomarbetad och flyter på helt utan buggar. Det finns många inställningsmöjligheter och det är lätt att hitta i menyerna. Telefonen funkar kanon tillsammans med Gear VR och Gear IconX och ett stort plus att hörlursuttaget finns kvar! Jag tycker absolut det var värt att uppgradera från S8. Jag fick denna produkt som en del av ett recension-program i samarbete med Samsung, i utbyte mot en en objektiv recension.

Vivo NEX S 128GB Svart
Vivo NEX S 128GB Svart
2018‑12‑13Niclas

Överlag väldigt nöjd med telefonen presterar bra på alla plan. Snabb mjukvara och kommer oftq uppdateringar.

Xtrfy SC1 Externt USB-Ljudkort
Xtrfy SC1 Externt USB-Ljudkort
2018‑12‑12Philippe

Gör precis det den ska. ingen skillnad i ljudkvalité och jag slipper ha hörlurarna på fronten av chassit

Ducky One 2 Mini MX Blue RGB
Ducky One 2 Mini MX Blue RGB
2018‑12‑12Robert

Enkelt och smidigt köp, riktigt bra keyboard också.

Intel Core i9 9900K 3.6 GHz 16MB
Intel Core i9 9900K 3.6 GHz 16MB
2018‑12‑11Niclas

riktigt nöjd med denna cpun. just nu ligger jag på 40-50 grader i load med vattenkylning :) inte klockat ännu men ska såfort kylpastan har lagt sig ordentligt :)

AOC 32" AGON AG322QC4 Curved HDR FreeSync 2
AOC 32" AGON AG322QC4 Curved HDR FreeSync 2
2018‑12‑11Oliver

Nice skärm. Ganska mycket back-light-bleed men kollar aldrig film eller så så bryr mig inte speciellt. Displayport 1 fungerar bara ibland och när det väl fungerar så har jag konstigt flimmer kring kanter. Displayport 2 fungerar felfritt dock så har satt min kabel där. Hade bytt in den om jag pallade konka med kartong o skit, men det gör jag ej. Bra färger och helt OK skärpa. Har en BenQ proffs 4K monitor brevid som används i jobb och den är såklart mycket skarpare (men endast 60hz o går ju inte gamea på ;) ) Helt OK om du får ett ex som mitt - jäkligt bra om du får ett bättre ex!

Samsung Galaxy S9 Blå
Samsung Galaxy S9 Blå
2018‑12‑11Erik

Första intrycket är att kameran är snabb, passar bra i handen både storleksmässigt och viktmässigt. Det går snabbt att installera telefonen och få över både kontakter och bilder, även vissa appar kom över i flytten, medföljer tillbehör för att ordna för en smidig överföring mellan mobiler och märken. Rens utseende mässigt är det en snygg telefon med bra ergonomi, däremot dålig placering av fingerläsaren, här hade jag hellre vilja ha den på framsidan. Som sagt telefonen är snabb, går fort att starta kameran och batteriet håller hela dagen, även laddningen går snabbt och här kan man även välja att ladda telefonen via en laddplatta. Sjukt smidigt, lägg bara ned telefonen och den börjar ladda, ta upp telefonen utan att slita i kablar. Sjukt smidigt!

Samsung Galaxy Watch 46 mm Silver
Samsung Galaxy Watch 46 mm Silver
2018‑12‑11Auan

10/10 - IGN Rekommenderas starkt om man är ute efter en bra smartwatch. Har allt man behöver, enda negativa är att den ej kan ta emot viber samtal. Men annars funkar allt annat, man kan till och med svara folk på messenger, viber, whatsapp osv genom smartwatchen. Spotify funkar tydligen inte enligt alla reviews på samsung gear appen. Annars funkar den galant! Batteritiden är riktigt nice :D

SteelSeries Rival 310 Svart
SteelSeries Rival 310 Svart
2018‑12‑11Daniel

Riktigt go mus som är skön för handen. Knapparna på sidan är också ganska stora vilket är gött.

ZOWIE XL2411P 24" 144Hz e-Sports Monitor
ZOWIE XL2411P 24" 144Hz e-Sports Monitor
2018‑12‑11Isac

Helt fantastisk produkt! Väldigt skön att spela på rekommenderar starkt den här skärmen!

Vivo NEX S 128GB Svart
Vivo NEX S 128GB Svart
2018‑12‑11Dick

Mycket bra telefon, bra över lag när jag testat alla funktioner. Telefonen är väldigt smidig och dess speciella styrka är snabbhet. Telefonen rekommenderas till den som kan hantera att det är lite svensk/engelskt. Tar lätt en vivo igen, hoppas dom kan ta sig in mer på den svenska marknaden. Jag säger köp om man vill uppleva en kul förändring

ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING
ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING
2018‑12‑10Mikael

Riktigt snyggt kort, fungerar bra också:)

EK-CryoFuel Blood Red Premix 900 mL
EK-CryoFuel Blood Red Premix 900 mL
2018‑12‑10Mikael

Bra produkt, inget att klaga på.