Nya recensioner

Köpte min(a) kontroll(er) på teknikmagasinet. Efter att ha testat den första ett par veckor både på stationär, laptop och android så blev det ett givet andra köp för att spela med sambon. Dessa kontrollerna konkurrerar starkt mot PS-versionerna och förlänger känslan av SNES-tiden oavsett plattform man spelar på. Rekommenderar starkt.

Kvalité i både spakar och knappar

Lätt att ansluta till pc, android och IOS

Bra batteritid

Kan inte komma på något :)

Gillade den förra bättre. Hade dock köpt den om den kostade hälften så mycket

Helt okej produkt, jag köpte dem för att byta ut de thermal pads som var installerade från fabrik i mitt 3090, då de från fabriken är ganska dåliga. Temperaturen på minnet sjönk några grader, vilket alltid är något men hade hoppats på lite mer. Efter lite snabb research visar det sig att värmeledningsförmågan enligt tillverkaren är 1,5 W/mK, vilket är riktigt lågt. Vet inte hur mycket det påverkar i praktiken men jag skulle i vilket fall rekommendera att spendera de extra kronorna på den andra modellen Inet säljer, som har en värmeledningsförmåga på 7W/mk. Enligt mig är det värt att spendera 20 kr mer för nästan 5 gånger 'prestandan', givet att tillverkarnas specifikation stämmer dvs.

Bättre än inget

Riktigt låg värmeförmåga

Direkt när jag fick tangentbordet kände jag hur större kvalité det var på tangenterna jämfört med mitt föra razer tangentbord. MX brown brytarna är sköna att både spela och skriva med. Hade gärna haft USB-c istället och en finare sladd som följde med. Också fler inställningar på bakgrundsbelysningen.

Kvalitén

Känns oförstörbar med händerna

Sladd och uttag

Roligare bakgrundsbelysning

Köpte dessa till min son för att spela Fortnite på PS. Hörlurarna sitter bra och fungerar för ett stort spann av huvudstorlekar. Det inkommande ljudet är riktigt bra för denna prisklass. Vad det gäller utgående ljud så verkar mikrofonen ha lite dålig upptagningsförmåga. Ljudkvalitén är dock bra. Påpekas bör att kabeln till dessa är väldigt kort. Fungerar bra om man vill ansluta till en kontroller men den är för kort för att användas mot en PC. Min andra son har ett par HS50 Pro. När man jämför dessa så skiljer de sig väldigt lite vad det gäller elektroniken. Dock så är det ganska stor skillnad på kvalitetskänslan (stabilitet, materialval etc.). HS50 Pro har också en betydligt längre kabel. HS35 är inga dåliga lurar och tekniskt är de fullt dugliga. Om man dock bryr sig om kvalitetskänsla och finess så skulle jag säga att HS50 Pro är mer prisvärda.

Bra ljud

Ganska bra mikrofon

Hög komfort

Lite plastiga och rangliga

Bra produkt med vinklad kontakt som krävs i vissa apparater. Den sticker ut lite onödigt mycket den vinklade C7 delen något som i mitt fall blev för mycket men det beror utformningen av apparaten men något som är viktigt att ha koll på.

Billig

Snyggt! Har haft LianLi chassi i minst 15år. Det får bli ett sånt här i nästa bygge👍

Första gaming laptop och jätte nöjd! Kraftfull med en fin design och skärm

Kraftfull

Design

Skärm

fläkt ljud

Positivt överraskad! Byggmaterialet i Inkpad Color är väldigt lätt och rejält för sin storlek, den är även väldigt tunn vilket gör den smidig för resor och tröttar inte ut en lika snabbt som en tyngre hade gjort. UI:n är dessvärre inget att hänga upp i granen utan den är klumpig och lite småseg, själva bildkvalitén är dock riktigt imponerande och av hög kvalité. Kan man se förbi det lite bristfälliga OS:et är denna läsplatta ett riktigt bra köp om det är just en sån man söker efter!

Bra färger och skärpa

Stort utbud med lokala appar

Väldigt enkel att koppla med dropbox

Klumpig och seg UI/OS

Något för dyr

De har ett fint ljus som sprids genom fläktbladen och ger ett mjukt ljussken. Jag har satt mina runt processorkylaren där de blåser bra. De är rätt tysta när de inte behöver gå på högvarv.

Fint mjukt ljus

Möjlighet att seriekoppla RGB

Lite högljudda vid hög belastning

Olala

Mycket bra och stor hårddisk för väldigt bra pris. Tog en stund att montera, men det var mestadels pågrund av mitt chassi. Gör ett litet surrande, speciellt när datorn startar, men jag blev van med det snabbt och tänker inte på det alls längre.

Mycket lagring ovanpå det bra priset!

Surrar lite vilkat man blir van vid snabbt

Shut up and take my money!

Fantastisk kvalitet, finns ingen anledning att köpa något annat. Ett tips är att kolla om längden på 24pin fungerar i ditt bygge. Jag var lite begränsad i ett NR200p men löste det supersnyggt efter lite funderande.

Tyst och robust

Slevade kablar

Snygg och ren design. Genomgående kvalitet in i minsta detalj. Alla tillbehör är med från början, exempelvis kan man välja mellan Glas- och plåtsida.

Snygg design

Kvalitet i detaljerna

För Mitt RTX3060 Ti hamnar anslutningarna lite snett så chassiplåten tar emot kontakter

Enkelt och lätt att komma igång med. Förvånansvärt nog så går det att variera strategier, så än så länge har vi inte tröttnat (säkert 50-100 omgångar). Rekommenderas!!!

Enkelt att komma igång

Går att variera strategi

Exploderande kattungar

Har nu haft detta tangentbord ett kortare tid och är jätte nöjd med allt. Precis som andra har skrivit så är det dock dyrt och tycker det är synd när magneterna till handledstödet faller ur efter 2 dagar. Fixades dock med lite superlim, men ändå.

Belysningen

Knappar

anpassningsbarhet

magneter i armstödet faller ur

priset

Man får vad man betalar för, 99kr för en fläkt som leverera, kan inte se felet? Vissa kanske tycker att den låter mycket men svårt att jämföra mot en produkt som kostar 2-3x så mycket. Om du bor i ett bibliotek kanske du skall leta efter en annan.

Prisvärd produkt från en bra tillverkare, köp inte något billigt nätagg till era burkar om ni vill att det skall funka. Finns ju "stekigare" modeller än detta men ser inte vitsen. Sitter med ett 3080 asus tuf oc, 36gb 16cl 3600mhz, amd 5900x.

Stabilt

Vet ej

9/10

Bra luftflöde

Bra pris

Snyggt

Fler dammfilter är alltid bra

Allt man vill ha och behöver. Bara att koppla in och har inte märkt något konstigt Små negativa saker: Hade önskat en längre kabel till enheten. Aldelles för stark indikations ljus. Lyser mer än solen i ett mörkt rum.

Antal portar.

Längt kabel

Stark blått ljus.

Köpte för jag ville byta ut mina Arctis 7 2019. Jämför med Arctis 7 (gen 1 och 2019) så är dessa ett bra val för längre perioder av sittande. Sitter bättre på mitt huvud (utan glasögon) och har mindre tryck från kåporna. Skönare huvudband. Något som jag gillar är att volymknappen sitter på sidan istället för där bak. Råkar man gnida huvudet på stolen ändras inte ljudet. Mikrofonen använder jag inte, har extern. Kolla på INET yt klipp för att få ljudtest. Ljudkvaliten helt ok. Enkelt att hantera.

Komfort / Layout

Wireless

Lös mikrofon

Mini USB laddning

Ingen Bluetooth

Går att slarva bort.

Flickvännen är en HP-nörd deluxe, så måste väl införskaffa det här + PS5:an!

Köpte denna då jag hade problem med ett varmt grafikkort. Gick från närmare 80c under load till 65c. Underbar produkt!

Enkel applicering