Nya recensioner
ASUS ROG Strix Flare MX Red RGB
ASUS ROG Strix Flare MX Red RGB
2019‑03‑18Nicklas

Super snyggt och bra! Tycker mycket om RGB belysning 😁 ända minus är att handledsrödet åker lite lätt av men annars grymt bra och snyggt tangentbord! Me Love Asus. ❤️

SteelSeries Rival 310 Svart
SteelSeries Rival 310 Svart
2019‑03‑15Daniel

Bästa musen jag har använt. Har använt tre andra Steelseries möss men denna är den absolut bästa. Lätt i vikt. Enda nackdelen är att efter ett tag så börjar gummit lossna på högersidan av musen.

Logitech G PowerPlay
Logitech G PowerPlay
2019‑03‑14Oscar

Laddningen i sig är perfekt för en trådlös mus som är kompatibel mus. Däremot är den mjuka mattan av relativt dålig kvalitet. Har alltid haft en mjuk musmatta och tänker inte byta till en hård nu. Den mjuka mattan har efter en veckas användning börjat släppa i kanterna som om den inte var fäst ordentligt eller redo för en arm som dras fram och tillbaka över musmattan. Otroligt smidigt för er med kompatibla möss i form av laddning, osmidigt om du inte vill byta den mjuka överdelen inom en snar framtid.

Ducky x Varmilo MIYA-Pro Panda Edition MX Blue
Ducky x Varmilo MIYA-Pro Panda Edition MX Blue
2019‑03‑14Johan

Väldigt trevligt tangentbord. De blå brytarna känns stabila med PBT-knapparna och den tjocka brädan brytarna är monterade på. Upptäckte dock en tråkighet. Tangentbordet är inte kompatibelt med GeForce overlay - blir seriösa funktionsbrytande störningar i både Windows och tangentbordets Fn-kombinationer.

Razer Cynosa Chroma
Razer Cynosa Chroma
2019‑03‑12Matthias Von Wovern

Det här är det bästa Razer tangentbordet jag har haft! :) Jätte skönt, att skriva på och spill säkert. Bakgrundsbelysningen är sjukt stark och tydlig! man kan själv justera om det lyser för starkt, det här är starkare belysning än visa andra dyrare tangentbord. tog bara 2 dagar tills jag fick hämta ut, det! Jag är mer än nöjd kan jag säga! 10/10 får tangentbordet, med alla häftiga färger, och effekter! + Inet har packat det jätte bra! vart nöjd att dom packade ner det så, det var skyddat ordentligt! och att det var plast skydd runt tangentbordet! Packning: 10/10. Tangentbordet i sig själv 10/10 Jag kommer att köpa fler gånger här! Lätt alltså! :D inet are the kings! :D

Taurus Gamingstol - Blackout
Taurus Gamingstol - Blackout
2019‑03‑11Edvin

Fick10 frags mer än vad jag brukar på hunger games på minecraft skulle rekommendera. XD!!

Logitech G903
Logitech G903
2019‑03‑10Mattias

Inköp 2017-11-23, har fungerat problemfritt tillsammans med powerplay. Hade innan G9x innan, tog en stund av vänja sig då g903 är mindre, men det är utan tvekan den bästa mus jag ägt. Inga kablar som "fjädrar emot", aldrig behöva ladda ( powerplay ) och väger inte bly. Mjukvaran kör jag ej i bakgrunden, utan endast vid justeringar av inställningarna.

SteelSeries Qck+ Limited CS:GO Howl
SteelSeries Qck+ Limited CS:GO Howl
2019‑03‑08Brusk

Det är en jätte bra storlek på musmattan och musen glider som smör på den

Microsoft Wireless Desktop 900
Microsoft Wireless Desktop 900
2019‑03‑07Konstantinos

Kanske, en av den bästa i marknaden! Jag är jättenojd!Microsoft gör skillnad! Jag ville bara att knappen Enter vara större.Musen är också ok och passar bra till stora händer men jag använder inte den för att jag har en tyst mus.

Ducky x Varmilo MIYA-Pro Panda Edition MX Brown
Ducky x Varmilo MIYA-Pro Panda Edition MX Brown
2019‑03‑06Andy

Stabil, gör även att man får mer utrymme till sin musmatta, samt tog jag ett mx Brown keyboard. Som jag ännu använder idag!

Logitech G502 Hero
Logitech G502 Hero
2019‑03‑04Per

Löp och köp! Förmodligen den bästa musen på marknaden om du frågar mig. Sensorn är kvick och knapparna känns stabila.

ASUS ROG Strix Flare MX Red RGB
ASUS ROG Strix Flare MX Red RGB
2019‑03‑04Per

Ruggigt trevligt tangentbord! Bra brytare och klar och stark RGB. Enda negativa jag kan ge är att kabeln är något styv.

Deltaco Gaming Mus LED
Deltaco Gaming Mus LED
2019‑03‑04Mike

Dunder produkt för pengarna

ASUS ROG Gladius II Wireless
ASUS ROG Gladius II Wireless
2019‑03‑03Joseph Arabian

Vem blir inte glad av fler kills på poängtavlan, än gladare om motståndarnas värsta fiende heter Gladius II. Hade det funnits utmärkelse likt, GOTY (Game of the Year), hade denna mus certifierat sig för MOTY (Mouse of the Year) 2019-20. Det är sällan som en spelmus passerar utan några nämnvärda brister. ASUS ROG Gladius II kammar hem fem stjärnor och en först podium plats! Jag har ägt musen i drygt en vecka och känner att ett omdöme sitter på sin plats. Att jämföra en spelmus sida vid sida är en svår uppgift då det krävs träning, nya/andra muskler ska övas in för optimal precision. På tal om precision så har jag hunnit testa en del Photoshop där jag redigerar i pixelnivå. Här fungerar det förvånansvärt bra utan några avbrott och det går även att växla DPI vilket är helt suveränt. Precision i flaggskeppsklass. Både trådbunden och trådlös. Programmet som ASUS står för och som styr de olika RGB inställningarna m.m. heter ASUS Armoury II och ligger sömlöst i backgrunden utan att störa det minsta. Profil och inställningarna som ställs in lagras i det inbyggda minnet. Inga problem att ta med musen på LAN eller liknande, inställningarna är kvar i minnet, upp till tre profiler kan konfigureras. Dessa växlar man i Armoury II gränssnittet. Det går även att länka de olika profilerna till valfritt spel/program efter önskemål. Finns en hel del anpassningar som kan göras genom Armoury II, även firmware updates som var aktuellt och som programmet aviserade om. Tänk bara på att sladden ska vara inkopplad för firmware uppdateringar. Vad händer om man sätter Gladius II i relation till pris? Med tanke på vad som finns ute på marknaden och prissättningen på dessa "andra" spelmöss så kan man lätt påstå att detta är den mest prisvärda mus du kan få för pengarna. I mina öron låter prisvärd lite budgetrelaterat. Detta är då verkligen inte fallet med ASUS ROG Gladius II. Redan från första uppackning så osar produkten kvalité. Du får en riktigt lång flätad micro USB kabel tillsammans med ett par Omron switchar! (Omron D2F-01F) för referens, så är dessa från Japan, och är designade att klara 10 miljoner musklick! Scrollhjulet rullar på som om det vore marinerat i smör. Musklicken är distinkta och låter behagligt. Sidoknapparna sitter på sin plats och har gott om motstånd. Greppvänlig gummiyta på sidorna och mycket bra viktbalans (124 gram). 36 timmars batteritid utlovas om man väljer att stänga av RGB belysningen, 24 timmar med RGB påslaget. Skulle batteriet mot förmodan tryta så är det bara att ansluta medföljande micro USB-kabel och använda trådbunden medans batteriet ladda upp. Jag kan inget annat än att varmt rekommendera ASUS Rog Gladius II Wireless till alla som letar efter den perfekta FPS kamraten men även vill ha en mus som passar till i princip allt som har med dator att göra. Denna mus går nämligen även att ansluta genom bluetooth, vilket de flesta bärbara datorer har inbyggt.

ASUS ROG Gladius II Wireless
ASUS ROG Gladius II Wireless
2019‑03‑03Sebastian

Mycket mus för slantarna! Har kört med den här musen i ca en vecka nu och kan absolut rekommendera den. Använder en G403 i vanliga fall och en Deathadder till tjejens dator. Formmässigt så är den här musen väldigt lik Deathaddern, så har du en sådan eller en trådad Gladius och vill köra trådlöst så är det här the way to go. Personligen passar den dock inte mig fullt på grund av hur jag håller musen. Jag har ett "palm grip" som gör att ringfingret placeras på den högra framkanten av musen och det blir inte så bekvämt med denna. Dock så är den bättre än Deathaddern på den punkten eftersom den har en lite mer trubbig kant. Mjukvaran är helt ok. Lätt att förstå sig på och man har lite olika val för RGB:n som sig bör. Man får också med lite tillbehör, bl.a ett riktigt läckert Asus-klistermärke, extra switchar och en påse som man kan ha musen i om man brukar vara på resande fot. Plus: Snygg design Bra grepp Inga problem med att den är trådlös Minus: Passar inte mitt typ av grepp Möjligvis lite tung om man är känslig för det

Nitro Concepts Deskmat 3XL Svart
Nitro Concepts Deskmat 3XL Svart
2019‑03‑03Rasmus

Rikitgt nöjd med denna produkt. Perfekt för den som kör låg sensitivity och behöver mycket yta. Kvalitén känns väldigt bra för priset och har väldigt bra respons med musen. Rekommenderar starkt!

Cooler Master SK650
Cooler Master SK650
2019‑03‑02Alfred

Är du ute efter ett stilrent alternativ så är detta tangentbord att rekommendera. Programvaran som styr funkar smidigt, man kan göra inställningar direkt på tangentbordet och man måste inte installera programvaran för att det skall fungera. Skön finish på knapparna och det känns väldigt skönt att skriva på. Man kan inte höja eller sänka tangentbordet och ligger rätt platt på skrivbordet, något jag gillar men att ha möjligheten hade varit bra. Inga dedikerade mediaknappar, men går via FN-knappen. LED är ok, inget speciellt direkt. har ett jämnt ljus som funkar bra. Man får med ett bra tygfodral för transport. Tangenterna är lätta att plocka av och man får med en keycap remover. Sladden till tangentbordet är av hög kvalité och löstagbar vilket är ett plus.

SteelSeries Rival 110 Vit
SteelSeries Rival 110 Vit
2019‑03‑01Mikael

Blir inte mer mus för pengarna än denna. Presterar riktigt bra och har skön passform! Tight budget? Kör denna mus!

Taurus Golvmatta
Taurus Golvmatta
2019‑02‑28Robin

För liten! men bra. Jag rullar runt mycket med min AK racing taurus stol och skulle önska en likadan variant av denna matta fast större storlek!

Inet PRO XL Gaming Musmatta
Inet PRO XL Gaming Musmatta
2019‑02‑28David

Bra och prisvärd matta! Om man har problemet att den inte ligger platt på bordet kan man rulla den i motsatt riktning som den var från början och "kavla" den lite mot bordet så plattar den till sig. Mer effektivt än att ställa tunga grejer under lång tid

Corsair Gaming Ironclaw RGB
Corsair Gaming Ironclaw RGB
2019‑02‑26Robbin

Riktigt skön mus för dig som har större händer, väger lite mer än HyperX Puls men dock så skönare!

Xtrfy M3 HeatoN Edition
Xtrfy M3 HeatoN Edition
2019‑02‑25Kevin

Bästa musen som finns att beställa imo, testat många olika men denna har allt och är sjukligt bekväm för oss med lite större händer. Precisionen och passformen är utomordentligt bra och det känns som kvalité rakt igenom, smidig knapp under för att ändra DPI och ett skönt material över hela musen för bästa passform och grepp. Rekommenderas starkt för de som spelar främst FPS och har medium/stora händer, ungefär som en deathadder i storlek skulle jag säga förövrigt, lik 3.0an intellimouse lite i känslan.

Inet PRO XL Gaming Musmatta
Inet PRO XL Gaming Musmatta
2019‑02‑23Alex

Otroligt najs musmatta! Läser man det finstilta är det en Xtrfy XGP-1 musmatta med Inet:s logga bara! Som andra nämnt är den lite svårt att få platt på skrivbordet, det jag gjorde var att lägga den över natten under något tungt, i mitt fall la jag ett chassi jag inte använder på den, dagen efter var den mycket plattare och mycket skönare att spela på! Rekommenderas STARKT

Logitech M570 Wireless Trackball
Logitech M570 Wireless Trackball
2019‑02‑23Jonas

Köpte denna 2013, har den fortfarande, bytt batteri två gånger sen köpet. Fungerar utmärkt, spelar alla spel med denna, WoW, Wc3, Project Realtiy, SQUAD, CS, Quake, GTA V, Day Of Defeat, Farming Sim 19. Den har skonat min handled. Man slipper musmattan, underlaget har ingen betydelse med denna mus. KÖP.

Logitech G703
Logitech G703
2019‑02‑22David

Bästa datormusen jag någonsin ägt. Den är mindre än min föredetta Steelseries Rival 300. Trodde det skulle kännas konstigt men det känns som att den är mer "mitt i handen" än den förra. Den är även lättare trots att den är trådlös. Det finns inge latency trots att den är trådlös och den har en väldigt bra batteritid, 20+ timmar med belysning på och sen cirka 30 utan belysningen. Texturen på musen är väldigt skön också med en lite mer greppvänlig plast på greppytorna på sidorna. Musen är även väldigt snygg i sin mattsvarta färg med bra belysning som man kan ändra i massa olika färger. Klickknapparna är separata från skalet och ger ifrån sig ett skönt klick, dock gillar jag inte ljudet så mycket som på min förra mus. Scrollhjulet är även det väldigt bra då det inte låter när man skakar musen, det är även helt tyst när man scrollar. Det ända jag inte gillar med denna är tumknapparna. De känns mycket billigare i konstruktionen än övrig musen och sänker därför helhetsintrycket lite. Annars en toppenmus verkligen, extremt värd reapriset på 750kr.